Dnes sme s Dušanom dali výjazdik:ZA(Lesopark)-Turie(ponad popolček stretnutie s JAROZA)-Stránske(stúpanie z 24hod k horárni)-Raj.Teplice-Liet.Svinna(ponad Zbyńov)-Liet.hrad-Lietava-Liet.Lúčka-Bytčica-ZA.Všetko krásne primrznuté žiadne blatko,ale neskôr keď sa slniečko oprelo do kopcov tak to bolo miestami pomäkšie.Zopár foto:
Tak dnes som si dal ZA-breyany-Liet.zavatka mala zastvka u svokroucov na obed-sedlo rohac tam som stretol SAMsaLamU a spolu sme presli sulov- sulov hradna celkom blato -mala cierna cez pole plne kravskych ....... jasnove- rajecke teplice a domov super bikovacka. par fotos
No,Žilinčania, ale Vám to počasie hrá do karát, čo????
Ja som z toho naopak nešťastná, pretože tak podobne je aj v Tatrách, kde trávim čas do nového roku a čakáme na sneh, aby sme mohli oprášiť bežky.
včera sa naskytla možnosť zobrať si dovču, tak som to využil a ráno vybehol smer Turie - Zdobiná - Dolná roveň - Horná roveň - traverz až k zjazdovke vo Višňovom a ďalej po modrej dole do dediny...2 hodinky na biku, terén krásne premrznutý, úplná paráda
Ja som sa dnes tiež po dlhšom čase kvalitne povozil. Pekných 40 km a cez 1000m výškových. Aj terén pekne premrznutý a zasnežený. Počasie ako dnes by mohlo byť do jari
Dnes bolo fakt super (asi začnem zas brávať pravidelne foťák na výjazdy). Po západe slnka sa už však pekne rýchlo schladilo. No a navyše ma dnes ani starý známy obľúbený pes pri Fatranke nenaháňal.
Nazdar chlapi prip. aj baby!
Ak by mal niekto chut buduci vikend ist na lyze(bezky,BC,skialp) a posprevadzat ma(a mozno dalsich dvoch partakov),bol by som velmi rad.Alebo aspon poradit.Nepozname to tu.Vybral som predbezne trasu od Strecna po lesnej ceste do sedla Javorina s napojenim sa na cervenu az na Martinky.Potom niekde dole na Rajecke Teplice.Z toho zjazdu mam obavy,neviem kade je to lepsie pre bezky aby to nebolo o zivot.Mam radsej brat skialp?(jeden z kolegov ma len bezky)Dost mi to suri,vopred dik moc za ochotu a info.Mato.
Po dlhom čase opať na biku: Žilina - Chrasť - lúky - Rosina - letisko - lúky - popod Hoblík - Stráňavy - VDŽ - ZA
Len 22km, 350m prevýšenie a teplota -1 až 0.
Cca 50% asfalt a 50% sneh + ľad.
Vačšinou sa dá ísť, ale opatrne, lebo pod troskou snehu, ktorý je vyjazdený od dvojstopových vozidiel je zmrznutý ľad. Ale celkovo spokojnosť. Po trase asi tak 0-5cm, čím ďalej od ZA, tým viac a súvislejší sneh.
tak dnes som aj ja konečne načal novú sezónu, síce len 10 km cez Lesopark a ponad popolček ale na také rozdýchanie sa pred sobotou to padlo fajne...snehu tak akurát...teplota -5°C zajtra asi opáčim Višňové a Turie...
dnes výjazdík s Imrom na rozkmitanie pred sobotou...trasa klasika Lesopark, ponad popolček, ponad Turie do Višňového, ponad letisko do Trnového a domov...pekných 17 km, terén ***** vymrznutý sneh, chodníčky udupané od peších...sem tam sme nejakú tu bežkársku stopu zrušili, ale inak to nešlo...sorry
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som z toho naopak nešťastná, pretože tak podobne je aj v Tatrách, kde trávim čas do nového roku a čakáme na sneh, aby sme mohli oprášiť bežky.
Ak by mal niekto chut buduci vikend ist na lyze(bezky,BC,skialp) a posprevadzat ma(a mozno dalsich dvoch partakov),bol by som velmi rad.Alebo aspon poradit.Nepozname to tu.Vybral som predbezne trasu od Strecna po lesnej ceste do sedla Javorina s napojenim sa na cervenu az na Martinky.Potom niekde dole na Rajecke Teplice.Z toho zjazdu mam obavy,neviem kade je to lepsie pre bezky aby to nebolo o zivot.Mam radsej brat skialp?(jeden z kolegov ma len bezky)Dost mi to suri,vopred dik moc za ochotu a info.Mato.
Len 22km, 350m prevýšenie a teplota -1 až 0.
Cca 50% asfalt a 50% sneh + ľad.
Vačšinou sa dá ísť, ale opatrne, lebo pod troskou snehu, ktorý je vyjazdený od dvojstopových vozidiel je zmrznutý ľad. Ale celkovo spokojnosť. Po trase asi tak 0-5cm, čím ďalej od ZA, tým viac a súvislejší sneh.
sorry za tú fotku