2. ročník tejto akcie sa bude konať v sobotu 23. septembra, po novom je štart presunutý pred Obecný úrad v Stráňavách, čiže súčasťou trate je aj výživný úsek na konci obce, ktorý preverí nejedného ambiciózneho bikera.
Plne súhlasím s Girom - riešením je zmena trate. Ak by centrum malo ostať v Stráňavách (logistika) potom možnosťou by bolo ísť zo Stráňav po šotolinovej ceste takmer do Višňového (ku krížu) a potom popod horu ponad roklinu a cez potok na Polom. Výber bicykla by bol na zvážení každého, dokonca by nemusela byť ani kategória pre trojkolky, ani kategória pre baby s obvodom 95 cm, resp. 65 cm (to je jedno čoho) Samozrejme, že z hľadiska bikerov by bolo super ísť na Polom od Váhu.
Podľa mňa išlo o vydarenú akciu, obdivujem entuziazmus organizátorov, bez nich by nebolo nič - ani dobrého ani zlého.
Pripomienku mám k nejednotosti pri vyhlasovaní výsledkov. Niektorý žiletkár získal pohár, iný žiletkár nie! Vecné ceny sú pekná vec, potešia, ale pohár symbolizuje. Takže buď tak, alebo onak
A ešte 2 veci:
1) kedy budú výsledky aj s časmi,
2) na webovej stránke cyklopozitívu by bolo dobré zaviesť aj históriu !!!
to Tomas:
v prvom rade som Stic a nie Stick:D to len taka chybicka krasy:D
myslim ze rozdiel medzi bajkom a ziletkou je kazdemu jasny:d
neviem ci som videl niekomu na mtb 23mm plast:D (pripadne 25 alebo vacsi je stale problem obut na mtb rafik:D)
a odkial ta poznam?
no v mojom okoli je vela ludi ktori bud kedysi s tebou trenovali alebo stale trenuju:D
a koniec koncov ako som povedal hned po konci ked sa ma niekto pytal na umiestnenie a povedal mi ze kolky som skoncil v upravenom poradi.
Povedal som hned ze upravene poradie ma nezaujima lebo aj ziletkari su rovnaky cyklisti a v danom terene to mali mozno este tazsie.
Ospravedlnujem sa za chybne oslovenie. Je mi jasne ze kazdy rozozna cestak od horaku, chcel som tym len povedat ze asi (mozno sa mylim) nikde nie je definovany rozdiel medzi tymito dvoma pojmami... ale to je v podstate jedno, hlavne ze sme si zapretekali, nie? amateri s "profikmi" a rodinami s detmi:)
neviem ci som videl niekomu na mtb 23mm plast:D (pripadne 25 alebo vacsi je stale problem obut na mtb rafik:D)
Keby sme sa stretli nazivo tak ta asi presvedcim ze ten rozdiel az taky jasny neni. A mam aj 25 plaste na 26 kolesa
Nepleties ale myslel som az v buducnosti ked sa stretneme. Tu je to vypisovanie dost zdlhave. Este ma napada ze aj mtb su s 29 kolesami a viem aj o jednom v Ziline.
Zdravim vas vsetkych cyklpozitivny sialenci. V prvom rade vam chcem vsetkym podakovat ze ste na nasej akcii boli a zucastnili sa a ze sa vam to hlavne cele pacilo(usudzujem podla toho co tu citam). Teraz sa vyjadrim k chybickam krasy. Takze ziletkary bola chyba. Boli hned pri starte penalizovany 1minutou ale to bolo malo.Tak isto ste si vsimli, ze neboli ocenovany na stupnoch ale len simbolicky. To ze sme im dovolili start bola nasa chyba, ktora sa nebude opakovat. Buduci rocnik bude kategoria len pre nich samostatne. Samozrejme v dalsom rocniku bude aj ketegoria 16-23 ako ste nam radili. Dalej sa chcem vyjadrit k povinnosti prilieb, tie boli naozaj povinne ale kazdy ucastnik podpisoval to ze ide na vlastne riziko, cize kazdy ako chcel mi nemozeme nikoho nutit. Takze chybicky nas mrzia, verim vsak ze celkovy dojem z Sprintpolomu zatieni vsetky nedostatky...
Zdravim vas vsetkych cyklpozitivny sialenci. V prvom rade vam chcem vsetkym podakovat ze ste na nasej akcii boli a zucastnili sa a ze sa vam to hlavne cele pacilo(usudzujem podla toho co tu citam). Teraz sa vyjadrim k chybickam krasy. Takze ziletkary bola chyba. Boli hned pri starte penalizovany 1minutou ale to bolo malo.Tak isto ste si vsimli, ze neboli ocenovany na stupnoch ale len simbolicky. To ze sme im dovolili start bola nasa chyba, ktora sa nebude opakovat. Buduci rocnik bude kategoria len pre nich samostatne. Samozrejme v dalsom rocniku bude aj ketegoria 16-23 ako ste nam radili. Dalej sa chcem vyjadrit k povinnosti prilieb, tie boli naozaj povinne ale kazdy ucastnik podpisoval to ze ide na vlastne riziko, cize kazdy ako chcel mi nemozeme nikoho nutit. Takze chybicky nas mrzia, verim vsak ze celkovy dojem z Sprintpolomu zatieni vsetky nedostatky...
treba oprášiť tú našu rodnú reč
Tam ani neslo o gramatiku, islo o to, ze to tak nebolo, ako sa pise!
Pani, este raz sa ospravedlnujem za ten problem so ziletkarmi. Skuste ale pochopit aj nas. Nemali sme ceny pripravene pre samostatne ocenovanie ziletiek a mtb-ckarov. Ak ostal pohar dostal pohar, ak ostali ceny dostali ceny. Neboli sme pripraveny na takuto situaciu a nezvladli sme ju.Tento problem sa vsak nebude v buducnosti opakovat... A ospravdlnujem sa aj za gramatiku(ked popri jednani so zakaznikmi diskutujem na nete nedavam pozor)
To: yombayz
Inak vsimol som si, ze nie vsetci neboli ocenovani na stupnoch vitazov... ide o to, ze vitaz do 35 bol ziletkar, ten nebol na stupnoch,ani nic nedostal. Ale vitazka do 35, ziletkarka, bola na stupnoch, dokonca dostala aj pohar. Ked uz ste tych ziletkarov tak odsudili, tak malo to byt rovnako v kazdej kategorii, cize bud kazdy pohar alebo nikto, no nie? A nie hata pata
nechcem sa sem velmi miesat, lebo som tam nebol...ale - yombayz sa vam uz ospravedlnil a niektori tu stale do neho hustia nikdy sa nebude pacit vsetko vsetkym
Sorry, OT: na tej poslednej fotke si vsimnite chalana stojaceho pred stankom s klobasami (ma vlasi v cope a briadku). Tak prave ten mal vzadu na tricku bafomet. Hned som na tento fakt upozornil ludi z fora, aby vedeli ako vyzera ta brzda s pentagramom.
Sorry, OT: na tej poslednej fotke si vsimnite chalana stojaceho pred stankom s klobasami (ma vlasi v cope a briadku). Tak prave ten mal vzadu na tricku bafomet. Hned som na tento fakt upozornil ludi z fora, aby vedeli ako vyzera ta brzda s pentagramom.
Čo je to "Bafomet"
A bolo na pretekoch nejaké pitivo hore na polome alebo bolo všetko občerstvenie len dole?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podľa mňa išlo o vydarenú akciu, obdivujem entuziazmus organizátorov, bez nich by nebolo nič - ani dobrého ani zlého.
Pripomienku mám k nejednotosti pri vyhlasovaní výsledkov. Niektorý žiletkár získal pohár, iný žiletkár nie! Vecné ceny sú pekná vec, potešia, ale pohár symbolizuje. Takže buď tak, alebo onak
A ešte 2 veci:
1) kedy budú výsledky aj s časmi,
2) na webovej stránke cyklopozitívu by bolo dobré zaviesť aj históriu !!!
v prvom rade som Stic a nie Stick:D to len taka chybicka krasy:D
a odkial ta poznam?
no v mojom okoli je vela ludi ktori bud kedysi s tebou trenovali alebo stale trenuju:D
a koniec koncov ako som povedal hned po konci ked sa ma niekto pytal na umiestnenie a povedal mi ze kolky som skoncil v upravenom poradi.
Povedal som hned ze upravene poradie ma nezaujima lebo aj ziletkari su rovnaky cyklisti a v danom terene to mali mozno este tazsie.
Keby sme sa stretli nazivo tak ta asi presvedcim ze ten rozdiel az taky jasny neni. A mam aj 25 plaste na 26 kolesa
Pani, este raz sa ospravedlnujem za ten problem so ziletkarmi. Skuste ale pochopit aj nas. Nemali sme ceny pripravene pre samostatne ocenovanie ziletiek a mtb-ckarov. Ak ostal pohar dostal pohar, ak ostali ceny dostali ceny. Neboli sme pripraveny na takuto situaciu a nezvladli sme ju.Tento problem sa vsak nebude v buducnosti opakovat... A ospravdlnujem sa aj za gramatiku(ked popri jednani so zakaznikmi diskutujem na nete nedavam pozor)
Inak vsimol som si, ze nie vsetci neboli ocenovani na stupnoch vitazov... ide o to, ze vitaz do 35 bol ziletkar, ten nebol na stupnoch,ani nic nedostal. Ale vitazka do 35, ziletkarka, bola na stupnoch, dokonca dostala aj pohar. Ked uz ste tych ziletkarov tak odsudili, tak malo to byt rovnako v kazdej kategorii, cize bud kazdy pohar alebo nikto, no nie? A nie hata pata
Čo je to "Bafomet"
A bolo na pretekoch nejaké pitivo hore na polome alebo bolo všetko občerstvenie len dole?