Prečo samozrejme? Nemenovaná osoba bola v Sobotu na Lysej na bicykli, rozprávala mi že tam tak fúkalo že zaliezla do tej diery pri Oltári veďľa toho kameňa, otvorila si margot a keď tu zrazu na ňu vybehol pes . Keď som si predstavil ako tam v tej diere s margotom v ruke kľačí tak som sa skoro...
Poskytnuté bez súhlasu, tak dúfam že nedostanem na ..
Ano, ale to bola sobota. Myslim, ze teraz by to bolo ovela tazsie, ak by nepomohli prejazdit stopu stvorkolkari a offroadisti z Lysej. Ale mas pravdu, nic nie je nemozne, bike sa tam da v najhorsom pripade aj odniest a priniest spat. A jasne, ze zjazdnejsie je to zaciatkomzimy a nie v jari, ked zima konci... A predpovedanych -12 az -14 (to uz je tusim uz aj na zeleny vosk!) tiez situaciu neulahci. Ale skusit mozeme, ides?
Nikto nic? Co tu zdochol pes?
Priznajte sa, kto bol v nedelu na biku na chate na Cergove? Muselo byt fajne, nie? Ak som aplikoval svoje stoparske skusenosti od Winnetoua spravne, MTB bojovnik bol sam.
A181: mal si pravdu, potom co som bol hore pred tyzdnom v nedelu a pripocital som si podla toho, co za tyzden napadlo v KE a vynasobil som to koeficientom vyssej nadmorskej vysky a severnejsou polohou som cakal, ze tam bude snehu viac (asi tu na juhu snezilo viac) - na bezkach sa to v sobotu dalo iba po hrebeni, v lesoch bolo snehu malo. Preto som planoval na druhy den ist na bicykli (az na Lysu - ak by nenasnezilio, dalo by sa) ale rano po nocnom snezeni.... rano sa to zmenilo znova na lyziarsku vypravu. A to uz boli podmienky . Aspon som tak nevymrzol ako by to bolo na bicykli.
BTW: toto je 666-ty prispevok ( ak niekto nezmaze nejaky svoj predtym)
Preco saleny? Ved som bol ako sa na zimu patri iba na bezkach a bike od[pocival doma. Tam si clovek zohreje aj tie na zimu najcitlivejsie miesta - prsty na nohach a rukach viac, ako na biku. Takze dufam, ze extremne oteplenie ktorym nas Ilko & Jurcovic company strasia nebude az take extremne a nedelna predsilvestrovska turisticka STOPU ZDRAVIA - Vinbarg - Čerešňa a späť bude na bezkach. (trasa je uz vraj tiez precistena) Dufam, ze rameno ma uz prestane boliet, pretoze v sobotu pri zjazde z Cergova som sa statocne zrubal, ked som nabehol na usek pod korunami stromov kde nebolo dost snehu a zadral som o kamene... Cierna skrinka GPS mi podla neskorsej analyzy zaznamu ukazala, ze ked som vyfukane miesto zbadal, zacal som brzdit (ale brzdi dole kopcom na bezkach!) a znizil som rychlost z 35 na 30 km/h... potom sa uz viac nedalo a ... Ale zijem, cely som a aj lyze ostali cele.
....blázni, mne je zima, keď vidím tie fotky, ale sú nádherné, musel to byť zážitok tam hore...ticho závidím
...ale tie teploty, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
...ja som napríklad športoval v sobotu v Košiciach....vymetal som s manželkou jeden obchod za druhým, večer doma so si necítil nohy a mojej žene nebolo nič
...jednou z mojích diagnóz je alergia na chlad a to píšem smrteľne vážne. Keď klesne teplota pod päť stupňov, dokáže ma dostať von na bajk len účasť na Čergovskej stope ...inak prajem všetkým MTbiker-om a zvlášť tým "Z okolia BJ..." príjemné prežitie Vianočných sviatkov a veľa cyklo-darčekov pod vianočným stromčekom. A samozrejme pohodové počasie pre zimné športové aktivity (nejde niekto na rum s čajom ?)
... a ešte jedna perlička, ktorá má vytočila do nebies:
...včera som bol na nákup v našich potravinách "Petrana" a pri pokladni mali petičný hárok na podpis a čuduj sa svete, o čom to bolo - štvorkolkári žiadajú vládu o zmenu zákona, aby mohli jazdiť bez obmedzenia po lesoch a zdôvodňovali to zvýšenou ochranou prírody atď.... Presný text si nepamätám, ale zmysel bol tento . No samozrejme, nemal som ani mobil pri sebe, aby som to odfotil. Dnes ráno som tam nabehol aj s foťákom, ale už to tam nemali.....(asi ho stiahli, lebo som sa večer vyhrážal predavačkám, že im ho roztrhám ).Škoda, to by bola pecka do "vtipkára"....
Ak ti to chyba, tak je to tu.
A prvy, kto sa hlasi, ze to podpise je policajt, kuklac z Trencina. Co viac dodat? A tu su autori a ich peticia.
A teraz uz viem, preco som videl auto so znackami z trebisova s privesnym vozikom smerujuce cez Gaboltov niekde na sever - Fricka, Cigelka, ...
Ked si na ich stranke pozries videa, tak napr. to video BLATO je tusim rozjazdenie mineralneho pramena Lazce II. nad Cigelkou. Aj ostatne videa su zaujimave a mala by sa o ne zaujimat najma policia.... vsak milanbj? Ale asi vrana vrane oko nevykole.... a drbat niekoho za prekrocenie rychlosti o 9km/h v priemyselnej zone 100 metrov pred koncom obce je asi jednoduchsie a vynosnejsie a hlavne dostatocne mnozstvo penazi zabezpeci nacelnikovi aj vyberacovi zaujimave premie. A tiez by si tam nebodaj od blata *****i svoje erarne polobotky.
...vidím, že máš perfektný prehľad a zorientoval som sa už aj ja...
...tých štvorkolkároch už škoda komentovať, poslať na nich kriminálku, ale to by išli asi sami proti sebe....
...jooooj, bardzo piekne. Nabudúce si ich idem odfotiť aj ja. Tak ma dnes svrbel zadok.....Ale včera sme boli s Kubom v posilke a trochu som rozbitý (poriadne). Kubo zmizol do Košíc, takže nemal kto provokovať. Ale ktovie, kedy bude znova taký krásny deň.....
PS: ....v sobotu sme videli jedného chlapíka - exota na bajku v kraťasoch s holýma chupatými nohami, ale hore bol zababušený ako na severný pól. Premával sa po Štefánikovej ulici........Škoda, že sme ho míňali na aute, lebom to stálo za fotku...
Zdravím vas.Kedže bol vcera idealny čas na spozorovanie Tatier tak som sa rozhodol vybrať na menšiu turu.Od Zlateho cestou na Mnichač sa mi naskytol nádherný pohľad.Sorry za tu kvalitu fotene len mobilom.Fotene asi tak cca 15:30
Keď som zbadal tie Tatry, tak som si potom spomenul že som bol vyhúkaný ako keď sme vyšli "na" (čítaj 300m pod ) Minčol Je to nádhera vybehnúť z domu a za cca. 40 minút si pozrieť našu pýchu
Chlapci, prajem len to dobré do nového roku, veľa pekných kilometrov bez technických porúch seba samého a taktiež bajku, veľa zdravia, a treba aj . Predsavzatia napíšem až zajtra, nech si ich pekne domyslím nech zase veľmi nekecám
Zato si domyslím, radšej niečo čo sa bude dať splniť. Nie také že zastavím global warming . Niečo realistické. Napr. zatiaľ to je v štádiu rozdumovania, že by som rád cez leto dal aspoň 4500km, len to musím domyslieť
...otcovská rada...
...najprv zmaturuj , potom prijímačky na VŠ (pre seba a rodičov) a potom v pohode urobíš aj tie 4500km i viac . Priestor a čas na to budeš mať, to ti garantujem..................(viď Kubo)
...inak prajem všetkým bajkerom veselého Silvestra a aby s čistou hlavou a bajkom v Novom roku 2010 najazdili hneď od prvého dňa čo najviac kilometrov bez nehôd, defektov a "bez otravných policajtov", a za dobrého počasia od "Aladina", a samozrejme, aby sa Vám po celý rok vyhýbali zdravotné problémy, počúvali Vás manželky a frajerky, resp. deti .........dúfam, že sa niekde v lese zrazíme a pokecáme.....
P.S.
Ekologická výzva 2009-10!
-nekupujte živý vianočný stromček! Daj si do izby policajta, je zelený, má hviezdičky a visia mu gule. Ak zoženieš dopraváka, bude ti aj svietiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako cez vikend? Velka Javorina ci Lysa? Samozrejme lyze...
Poskytnuté bez súhlasu, tak dúfam že nedostanem na ..
Priznajte sa, kto bol v nedelu na biku na chate na Cergove? Muselo byt fajne, nie? Ak som aplikoval svoje stoparske skusenosti od Winnetoua spravne, MTB bojovnik bol sam.
A181: mal si pravdu, potom co som bol hore pred tyzdnom v nedelu a pripocital som si podla toho, co za tyzden napadlo v KE a vynasobil som to koeficientom vyssej nadmorskej vysky a severnejsou polohou som cakal, ze tam bude snehu viac (asi tu na juhu snezilo viac) - na bezkach sa to v sobotu dalo iba po hrebeni, v lesoch bolo snehu malo. Preto som planoval na druhy den ist na bicykli (az na Lysu - ak by nenasnezilio, dalo by sa) ale rano po nocnom snezeni.... rano sa to zmenilo znova na lyziarsku vypravu. A to uz boli podmienky
BTW: toto je 666-ty prispevok
...ale tie teploty, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
...ja som napríklad športoval v sobotu v Košiciach....vymetal som s manželkou jeden obchod za druhým, večer doma so si necítil nohy a mojej žene nebolo nič
...jednou z mojích diagnóz je alergia na chlad a to píšem smrteľne vážne. Keď klesne teplota pod päť stupňov, dokáže ma dostať von na bajk len účasť na Čergovskej stope
...včera som bol na nákup v našich potravinách "Petrana" a pri pokladni mali petičný hárok na podpis a čuduj sa svete, o čom to bolo - štvorkolkári
A prvy, kto sa hlasi, ze to podpise je policajt, kuklac z Trencina. Co viac dodat?
A tu su autori a ich peticia.
A teraz uz viem, preco som videl auto so znackami z trebisova s privesnym vozikom smerujuce cez Gaboltov niekde na sever - Fricka, Cigelka, ...
Ked si na ich stranke pozries videa, tak napr. to video BLATO je tusim rozjazdenie mineralneho pramena Lazce II. nad Cigelkou. Aj ostatne videa su zaujimave a mala by sa o ne zaujimat najma policia.... vsak milanbj? Ale asi vrana vrane oko nevykole.... a drbat niekoho za prekrocenie rychlosti o 9km/h v priemyselnej zone 100 metrov pred koncom obce je asi jednoduchsie a vynosnejsie a hlavne dostatocne mnozstvo penazi zabezpeci nacelnikovi aj vyberacovi zaujimave premie.
...tých štvorkolkároch už škoda komentovať, poslať na nich kriminálku, ale to by išli asi sami proti sebe....
PS: ....v sobotu sme videli jedného chlapíka - exota na bajku v kraťasoch s holýma chupatými nohami, ale hore bol zababušený ako na severný pól. Premával sa po Štefánikovej ulici........Škoda, že sme ho míňali na aute, lebom to stálo za fotku...
Chlapci, prajem len to dobré do nového roku, veľa pekných kilometrov bez technických porúch seba samého a taktiež bajku, veľa zdravia,
Štastný nový rok
...najprv zmaturuj
...inak prajem všetkým bajkerom veselého Silvestra
P.S.
Ekologická výzva 2009-10!
-nekupujte živý vianočný stromček! Daj si do izby policajta, je zelený, má hviezdičky a visia mu gule. Ak zoženieš dopraváka, bude ti aj svietiť.
Dúfam, že som sa nikoho nedotkol!