Ach, cely rok sa na to tesim a nakoniec mi praskne ram, takze s ucastou na tohtorocnom horale som sa musel hoc nerad, predsa len rozlucit. A nielen s horalom ale i so stupavskym, greenbikom ... a dalsie akcie uz radsej nepozeram. Ach, ked to bez biku so mnou tazko, bez sportoveho vyzitia v bratislave nevydrzim a tak som zacal behavat, teda bol som len raz ale svalovica, ta bola tyzdnova. I korcule som cez vikend vytiahol, uz po stvrthodinke som dumal ci sa korcule scvrkli alebo mi nohy narastli. Vysledna bolest mohla byt snad len kombinaciou oboch.
Najlepsie ze som chcel zabudnut na to ze je horal a na dany vikend som naplanoval dlhsiu turu. Samozrejme sa dokaslalo takmer vsetko co sa dalo, po zmene routy sa vsetci hromadne odhlasovali a nakoniec sme zostali dvaja. Ale aspon som na horala zabudol ... az v osudny den cestou busom do ziaru ...
-aha modra fordka so startovnymi cislami, to bude danka
-kto ?
-jedna fesna bikerka, ale co tu ... no do prd.le, ved dnes je krejzi !!! (a teraz nasledoval sprska nadavok na ram a vifon-zvaracov kdesi v azii)
a tak som na vas, mili horal starteri, myslel cely cas, kym sme na banikov stupali. Nabuduce uz startujem isto, a dufem ze s novym nadhernym ramom.
Nuz aspon sme dali Prislop, Banikov, Hrubu kopu, Tri kopy, Placlive ... nad Barancom bolo skaredo tak sme ho preventivne vypustili a na zaver mi dokonca kamarat zvezenie na kolobezke ponukol ... tak aspon aka taka utecha.
a.ndrejko: fuuuha tak toto pocuvat...az srdco zaboli... tak dufam ze nabuduce schytas lepsich zvaracov.. mam par kamaratov ktori by vedeli o popraskanych ramoch rozpravat hodiny...nastatie mne sa to zatial vyhyba...klop klop
ja pre istotu lezim v tomto teple s teplotami a narazenymi rebrami...a tiez ma ide roztrhnut...avsak aspon v nadeji ze do tyzdna snad budem ok...a ked motyka vystreli tak aj na greenbike to stihnem...
Ďakujeme všetkým priaznivcom cyklistiky a maratónu HORAL za návštevu nášho stánku na veľtrhu SPORT LIFE. Bolo pre nás potešením vidieť, aký veľký počet známych aj menej známych sa „obťažovalo“ vycestovať do Brna za cyklistickými novinkami. Veríme, že aj pre Vás bolo potešením sa s nami stretnúť a tiež považujete takúto prezentáciu Horala za prospešnú. Tí z Vás, ktorí majú záujem o prezentované DVD „HORAL 2009“ sa o možnosti ako ho získať dočítajú na www.horal.sk. Tí, ktorí ho nevideli tam nájdu link na ukážku z tohto videa.
dostal som sa konecne k DVD HORAL TOUR 2009 a musim smutne konstatovat, ze nestoji za vela... cely etapak je podla mna bezchybny, na DVD by som este popracoval, napr. inspiraciou zo Salzky ci Stupavskeho atd.
Napr.
1/ koncept kapitol - prva etapa - najprv zaber na prevysenie, mapu, potom trat, start atd. az po vyhlasenie... potom nasleduje druha kapitola / etapa... na zaver tretej etapy rozhovor...
2/ viac zaberu do tvare bajkera, nie nohy resp. kluky bajku, viac statickeho snimania, ved sam bajker je dynamicky v pohybe, podla mna to staci...
3/ chybaju fotky, aspon 1000 foto by sa tam zmestilo
4/ no a uplne, ale uplne zmenit hudbu, nieco akcne, dynamicke a nie veget HKOP a la Bob Marley...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak ak by ste mali niekto fotky s cislom L 456 budem vdacny
joj, ved ma cvakalo tolko fotakov
niesi sam..ani ja nemam ziadne...no ak by hanodou niekto nasiel L334 tak budem velmi vdacny
Najlepsie ze som chcel zabudnut na to ze je horal a na dany vikend som naplanoval dlhsiu turu. Samozrejme sa dokaslalo takmer vsetko co sa dalo, po zmene routy sa vsetci hromadne odhlasovali a nakoniec sme zostali dvaja. Ale aspon som na horala zabudol ... az v osudny den cestou busom do ziaru ...
-aha modra fordka so startovnymi cislami, to bude danka
-kto ?
-jedna fesna bikerka, ale co tu ... no do prd.le, ved dnes je krejzi !!! (a teraz nasledoval sprska nadavok na ram a vifon-zvaracov kdesi v azii)
a tak som na vas, mili horal starteri, myslel cely cas, kym sme na banikov stupali. Nabuduce uz startujem isto, a dufem ze s novym nadhernym ramom.
Nuz aspon sme dali Prislop, Banikov, Hrubu kopu, Tri kopy, Placlive ... nad Barancom bolo skaredo tak sme ho preventivne vypustili a na zaver mi dokonca kamarat zvezenie na kolobezke ponukol ... tak aspon aka taka utecha.
ja pre istotu lezim v tomto teple s teplotami a narazenymi rebrami...a tiez ma ide roztrhnut...avsak aspon v nadeji ze do tyzdna snad budem ok...a ked motyka vystreli tak aj na greenbike to stihnem...
http://mtbjashin.rajce.idnes.cz/Horal_Dejzi/
Ivan
Samozrejme tu nemoze chybat hlavny organizator izi.
A taktiez tu nemoze chybat dvorny fotograf Horala (Tashunkov otec).
Napr.
1/ koncept kapitol - prva etapa - najprv zaber na prevysenie, mapu, potom trat, start atd. az po vyhlasenie... potom nasleduje druha kapitola / etapa... na zaver tretej etapy rozhovor...
2/ viac zaberu do tvare bajkera, nie nohy resp. kluky bajku, viac statickeho snimania, ved sam bajker je dynamicky v pohybe, podla mna to staci...
3/ chybaju fotky, aspon 1000 foto by sa tam zmestilo
4/ no a uplne, ale uplne zmenit hudbu, nieco akcne, dynamicke a nie veget HKOP a la Bob Marley...
vidime sa 2010
2Jezus: ako vzdy, si sqely (fotograf)