Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
tajtrlik, to bolo prudke stupanie a tvoj krivy fotak...
Noo musím sa Turboša zastať, teda - máš aj ty pravdu, to bol výšľap, ale nič to nemení na tom, že mám na Zestym o kus kratší posed ako by sa patrilo, takže sa bude optimalizovať predstavec/rajdy/podložky.
Hehe Veď ja som nechcel naznačiť, že Tuleň musí zmeniť posed na športovejší. Len keď som sa hrabal vo fotkách nejako mi udrel do očí. Každý nech si nájde to svoje. V päťdesiatke /ak sa vôbec dožijem/ určite nebudem ani ja nosom šúchať o plášť. hehe
bohuzial z toho roztraseneho (do SN asi nedosla stabilizacia obrazu), kratkeho, rozbiteho (na ziaden zaujimavy usek nebol dlhsi sumerny zaber) videa, ktore je este k tomu v 21. storoci vo formate 4:3 (HD sirokouhly, alebo aspon sirokouhly asi tiez este do SN neprisiel) som nic nezistil.
Ked nas pockas dole ako prvy po kazdom zjazde a pri vyslape budes mat tolko nadskoku, ze sa stihnes vydychat a nafilmujes nas tvojou novou full HD camerou....
Trochu skromnosti by ti nezaskodilo.
Vdaka chalani za prijemnu spomienku na Porac. Danix64 ides...
Ked nas pockas dole ako prvy po kazdom zjazde a pri vyslape budes mat tolko nadskoku, ze sa stihnes vydychat a nafilmujes nas tvojou novou full HD camerou....
mama, mama! fero povedal ze moje auticko je skarede!!!!!
Tak ste sa dockali (a ja som sa konecne zbavil jednej povinnosti). Na webe je len par vybranych fotiek a samozrejme mam nafoteneho materialu podstatne viac ci uz z vyjazdov dennych alebo nocnych , takze zvysne foto uz dodam len ucastnikom campu kedze ostatnych to nemusi a ani nema preco zaujimat.
ty by si sa mal zamestnat v NBU, ulozit heslo do archivu zaheslovaneho tym heslom ktore je zaheslovane samym sebou v archive zaheslovanom tym heslom z onoho archivu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Noo musím sa Turboša zastať, teda - máš aj ty pravdu, to bol výšľap, ale nič to nemení na tom, že mám na Zestym o kus kratší posed ako by sa patrilo, takže sa bude optimalizovať predstavec/rajdy/podložky.
ale pocitovo by to chcelo trochu položiť
Vdaka chalani za prijemnu spomienku na Porac. Danix64 ides...
mama, mama! fero povedal ze moje auticko je skarede!!!!!
aaale coby, ved v KE je po nom pomenovany najdlhsi singletrack
http://*****saweb.google.com/The.best.of.Cyklocamp.2009
http://www.edisk.cz/stahni/84067/poracisko.zip_78.53MB.html