Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
stiahol som si to heslo som nevedel idnetifikovať ***** som to do koša a hotovo.ježiško tu nie sme na sluškach a nemáme čas na ***** buď to napiš normálne pre ludi alebo nabuduce ***** na to
Zverejnovanie "funny" fotiek z vecernych party tu na fore, na FB, na *****se a podobne len po odsuhlaseni toho, kto na nich je. Netuzim aby mi niekto nadaval za to, ze nechcel byt na webe a uz tam pricinenim niektorych aktivistov je. Dakujem za pochopenie.
Zverejnovanie "funny" fotiek z vecernych party tu na fore, na FB, na *****se a podobne len po odsuhlaseni toho, kto na nich je.
Zase nerobne z toho kovbojku, ako keby sme absolvovali "Celebrity camp" Ja osobne nezverijnitelne fotky nedavam vobec do obehu, tak naco tie caviky. Vsetky fotky su podla mna pozeratelne a dokresluju atmosferu, aka tam vladla.
A dakujem neznamemu dobrodincovi za upravu prispevku, mozno nie vsetci sme naladeni na forky s heslami ale naco robit veci veci jednoducho, ked sa daju aj komplikovane
Dodo, ja som nemyslel na nikoho konkretneho co sa tyka toho zverejnovania, to bolo absolutne vseobecne. A osobne si tiez myslim, ze velka väcsina je zverejnitelna bez problemov, ale nerad by som, ak by to niekomu prekazalo. Tot vsio.
Jeeej, luxusne fotecky, vsetko sa mi vynorilo v pameti...
Ja by som si aj dake na FB dala, ale mam asi tri na ktore nepotrebujem suhlas, takze niekomu by vadilo, keby som si dovolila ??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. Kto to odkoduje, toho beriem ku nam do NBU.
Heslo : pestujemchutnupapriku
Este jedno dolezite upozornenie:
Zverejnovanie "funny" fotiek z vecernych party tu na fore, na FB, na *****se a podobne len po odsuhlaseni toho, kto na nich je. Netuzim aby mi niekto nadaval za to, ze nechcel byt na webe a uz tam pricinenim niektorych aktivistov je. Dakujem za pochopenie.
Zverejnovanie "funny" fotiek z vecernych party tu na fore, na FB, na *****se a podobne len po odsuhlaseni toho, kto na nich je.
A dakujem neznamemu dobrodincovi za upravu prispevku, mozno nie vsetci sme naladeni na forky s heslami
P.S. Ano, vtipy s heslami nie su vzdy vtipne.
Ja by som si aj dake na FB dala, ale mam asi tri na ktore nepotrebujem suhlas, takze niekomu by vadilo, keby som si dovolila ??
Tak za našu rodinu prehlasujem, že nám to neprekáža.
PS: toto je môj 1300-tý príspevok