...kto pozna tu cestu (ziletkari) vedia co sa asi stalo...
Vletel do tej zakruty jak cocot,alebo typicke pre nasich soferov telefonoval a neskoro ich zbadal...
takze pokial mozno nelezte s detmi na cestu ked nemusite lebo nejaka spina vam ho moze takto zabit....
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
btw. nie nepatrim ktym zavodnikom ktory skusaju co to da, viem ako su projektovane cesty, viem o podmienkach, viem otom ako su projektovane ktore auta, esp ma nezachrani ked to prepisknem. tak klud, neriadte sa tu tolko emociami
Fakt staci malo, unava, ospalost, spomalene reflexy. Ale na to su experti ktori to urcia.
Ked nieco sposobis tak si to natvrdo vyzeries s ohladom na okolnosti samozrejme. funguje to tak vonku a mohlo by zacat aj u nas.
Nikoho sa nezastavam ani nikoho nechcem vidiet visiet len ma nastvali tie reci typu nemali tam co hladat alebo ze predpokladam v zatacke nic nebude. Urcite by som svoje deti nevodil po okresnej ceste ale to nijak neznizuje vinu vodica.
No som zvedavý čím sa chce ten žitný obhájiť
Preco si myslis, ze tam deti nemali byt? Mohol tam byt ktokolvek: dedko, babka, ujko, teta, mamka, ocko, kopa deti... Dospiet treba aj tam.
Nechcem tým povedať, že keby som išiel druhou trasou, že by sa mi niečo stalo, ale ten debil z markizy by ma "určite" obiehal.
Vtedy bol pekný letný deň, teplota okolo 28°C, jasno (podľa mojich záznamov). Ten otec sa vracal s deckami z vodnej nádrže Vývrat http://mapy.hiking.sk/?x=17.16757536617&y=48.433130129002 , domov do Rohožníka to mali kúsok, bola nedeľa na obed, taký pokojný deň. A ako to dopadlo...
V tom úseku medzi Kuchyňou a Rohožníkom sú aj dopravné značky pozor dobytok (či ako sa to volá), keďže po obidvoch stranách cesty sú rozsiahle pasienky. Už aj to by malo vodičov prinútiť ísť pomalšie. Keďže náraz do takej objemnej kravy môže pre vodiča skončiť dosť vážne.
K tomu trestu : to je stav celého súdnictva, že sa vraždu/zabitie dostaneš toľko ako za ukradnutie pár korún (napr. z banky, na daniach a pod)
Len toľko som chcel.
Kua, nech mi to niekto vysvetlí, ako môže mať vodičák človek, čo stráca vedomie???? Taký si do smrti nesmie sadnúť za volant!!!!!
kazdopadne je to ***** ked s tym teraz vyrukoval.. inak ten telefon neviem, mam pocit ze operator to vyvratil, ze nemal vedeny hovor v tom case..
PS Doplnam par mien na zamyslenie - Moric, Skrucany, Martinak, Carnogursky(teda jeho sofer, ktory by sa urcite nevzpriecil ak by dostal pokyn spomalit), Smerekova jr. ...