Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
deadliner prosím ťa necituj posledný príspevok. ďakujem. plášte nemajú váhové obmedzenie ako pneumatiky na autách, aj keby si al 150kg, tak je jedno aké máš.
Vyskúšal som Vittorie,Michelin,momentálne mám Schwalbe ultremo,maximálna spokojnosť,doporučujem,keď už vittorie,tak potom tie najvyššie rady(diamante,diamante pro)asi pred 3 rokmi som jazdil plášte Continental,(už si nespomeniem na typ)brat mi ich doniesol z Nemecka,to boli hádam najlepšie plášte aké som kedy mal.
10tis na Pro 2 Race-och a 14tis na GP4000 ? ...mne vydrzali tak 4tis a isli do papa. ale plaste su to dobre
osobne som bol spokojny s plastami Michelin Pro 2 a 3 Race, Schwalbe Ultremo a Continental 4000...sice kazde vydrzali menej km ale je to dan za to ako drzia na ceste ... aj ked pocitovo najslabsie drzali na ceste prave ospevovane Conti 4000
teraz jazdim galusky a plastovky Tufo S3Lite a spokojnost
ja mam na conti GP4000 teraz cez osem tis. ale prehadzoval som z predu do zadu potom na jar dam nove.
Matt tie tufa plašťovky ti kolko vydržia?som mal giro twix ale som dostal defekt a nejak ten tmel nedrži som nafukal nad osem barov a po minute to začalo syčať.
marco, minuly rok som na S3Lite galuskach najazdil okolo 6tis a zatial sa ich nechystam menit
predtym som skusal aj 160gr Elite Jet ale to je ozaj na casovky a podobne. v Seredi na maratone som Elite Jet komplet rozsekal tak 5km pred cielom
na lepenie si pouzil zlty alebo oranzovy tmel?
foukat mužeš na maximum dané ráfkem nebo pneu co je nižší
tohle neplatí pro plášťovky a galusky tam můžeš foukat na max tlak pneu, píšou to vždy na boku
no ja na nich jazdím piaty mesiac dosť aktívne aj fčul v zime a jazdím s nimi aj cez pekný bordel kde kade a zatial som spokojný.A dezén mi vyhovuje.Za tú cenu,že je to základný model si svoje naozaj plnia.Určite ich na jar kúpim zas.
Môj Kellys vozí od novoti Maxxis Detonator. Majú tri roky, najazdených do 3000 kilometrov, defekt 1x. Fúkané sú od 4 do 5,2 PSI, jazdím v teplotnom rozmezdí -3 do 42 stupňov (teplota vzduchu). Používané na kvalitný asfalt, rozbitý asfalt, kocky, dlažbu, šotolinu, lesné cesty, poľné cesty. Váha jazdca ultralight. Váha bicykla 9.35, s náležitosťami do 10.5 (dve fľaše+*****
Problém (závažnosť neviem posúdiť): v nedeľu som našla v prednom plášti zaseknutý kamienok (pneumatika búchala o asfalt). Teraz mám pochybnosti, koľko plášť bezpečne vydrží. Chcem pre istotu kúpiť aj nové (oba), aj dve kvalitné duše (moja rezervná má tiež zo dva roky).
Ale poďme k plášťom. Prečítala som túto tému celú, ale potrebovala by som viac info, ako sa ktoré správajú, mäkkosť, tuhosť, odolnosť, priľnavosť, váha... Chcem tréningové, nie závodné plášte. Cena za kus - ideálna do 25 Eur.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
plášte nemajú váhové obmedzenie ako pneumatiky na autách, aj keby si al 150kg, tak je jedno aké máš.
třeba Schwalbe uvadí nosnost plášťů.
prehadzoval si z predu do zadu?
prehadzoval si z predu do zadu?
nie,a nemal som ani defekt
osobne som bol spokojny s plastami Michelin Pro 2 a 3 Race, Schwalbe Ultremo a Continental 4000...sice kazde vydrzali menej km ale je to dan za to ako drzia na ceste ... aj ked pocitovo najslabsie drzali na ceste prave ospevovane Conti 4000
teraz jazdim galusky a plastovky Tufo S3Lite a spokojnost
Matt tie tufa plašťovky ti kolko vydržia?som mal giro twix ale som dostal defekt a nejak ten tmel nedrži som nafukal nad osem barov a po minute to začalo syčať.
predtym som skusal aj 160gr Elite Jet ale to je ozaj na casovky a podobne. v Seredi na maratone som Elite Jet komplet rozsekal tak 5km pred cielom
na lepenie si pouzil zlty alebo oranzovy tmel?
tušim iny vtedy ani nebol.skusiť ten oranžovy?ak by som to zalepil tak ešte by som na tych plašťovkach pojazdil.
tie Vittorie si na kolko fukal?
inak može sa fukať na 10 barov plašť?čo som mal campa eurus a teraz AC magnesium tak pre 23 plašť max. 8.5 bar.
tohle neplatí pro plášťovky a galusky tam můžeš foukat na max tlak pneu, píšou to vždy na boku
Môj Kellys vozí od novoti Maxxis Detonator. Majú tri roky, najazdených do 3000 kilometrov, defekt 1x. Fúkané sú od 4 do 5,2 PSI, jazdím v teplotnom rozmezdí -3 do 42 stupňov (teplota vzduchu). Používané na kvalitný asfalt, rozbitý asfalt, kocky, dlažbu, šotolinu, lesné cesty, poľné cesty. Váha jazdca ultralight. Váha bicykla 9.35, s náležitosťami do 10.5 (dve fľaše+*****
Problém (závažnosť neviem posúdiť): v nedeľu som našla v prednom plášti zaseknutý kamienok (pneumatika búchala o asfalt). Teraz mám pochybnosti, koľko plášť bezpečne vydrží. Chcem pre istotu kúpiť aj nové (oba), aj dve kvalitné duše (moja rezervná má tiež zo dva roky).
Ale poďme k plášťom. Prečítala som túto tému celú, ale potrebovala by som viac info, ako sa ktoré správajú, mäkkosť, tuhosť, odolnosť, priľnavosť, váha... Chcem tréningové, nie závodné plášte. Cena za kus - ideálna do 25 Eur.