Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
2audino&zigo nechel by som...nastastie sa podobne veci stavaju len mojej sestre
2karabaster kraaasne foto
presne tak bosorecka.Boli sme 4 dni v Gran Paradise ...kemp bol 2000 metrov, dali sme Mt. Toau Blanc - nejakych 3600 ,potom G. Paradiso 4061 a to uz sme boli vyborne pripraveny na bieleho obra,cize sme pri vystupe na Mont Blanc nemali vobec ziadne problemy s vyskou....na rozdiel od nejakych ceskych kolegov ... Nemam nic proti nim ...ale po zazitkoch aj na Paradise aj na Blancu si myslim ,ze niektori cesi su majstri sveta v precenovani svojich sil...Pod G. Paradisom sme asi v 3800 stretli particku ,co sa vracala ,lebo im bolo zle a vo Francuzku potom nieco podobne...
To je tak,ked pride niekto z Plzne ,alebo podobne v jeden den vecer a hned druhy den rano sa trepe do 4 tisicov..OK,dost bolo...NO COMMENT
to PaliG: vdaka
Ale premôžem sa......
To je tak,ked pride niekto z Plzne ,alebo podobne v jeden den vecer a hned druhy den rano sa trepe do 4 tisicov..OK,dost bolo...NO COMMENT
Suhlasim tiez uz som daco podobne zazila. oni su kapitola sam o sebe aspon podaktori ale co uz kazdy sme dajaky. Pekna tura.Tento rok som sa tiez chystala na Paradiso ale dajko to nevyslo, snad na buduci rok. Neuvazovali ste o kopceku DOM - Walliske alpy.
no a ešte: Foto čo nie je podpísané.....
Hlavne Pohľad do údolia na Grindelwald
je krásny a motivujúci.