Ja ako chlopec z východu by som na úvod napisal:
PO ROKOCH CICHOSTI NASTAVAJU NA ČERGOVE DNI RADOSCI.
Prví predbežný termín TRETIEHO ROČNÍKA je 06.02.2010. (sobota) zo štartom o 10:00.
Tak bajker/bajkerka týmto Vás všetkých oficiálne pozývam.
posledný komentár: 14. 3. 2023 o 15:53
posledný komentár: 27. 11. 2011 o 19:08
Slubebe info.
Cergovska Stopa sa uskutoční 06. 02. 2010 (sobota) o 10.00 hod a. m. so štartom od Domu služieb.
1. trasa (cca 16 km):
2. trasa (komu zachutí, cca 24 km):
Účastníci budú hodnotení v týchto kategóriách:
junior - do 18 r.
elite - od 19 r. do 39 r.
masters - od 40
womens
Veríme, že tento rok bude tričko pre každého účastníka a vecné ceny alebo medaily pre prvých troch v každej kategórii. Verím, že Justy nesklame a dodrží slovo.
Týmto pozývam všetkých skalných
Cesta z Hertníka sa Cergov je v súčasnosti snehovo-ladová, zjazdná na letných pneumatikách, XC aj Cross bikoch.
Ospravedlňujem sa za omeškanie s príspevkom.
La viva bicicleta
uphill na snehu / sneholade je pohodovy
downhill na sneholade je dosť bláznivý
Takže sa nemusíš báť a kľudne vypadni z BA na CS 2010
1. trasa (cca 16 km): .......................
2. trasa (komu zachutí, cca 24 km):.............
Účastníci budú hodnotení v týchto kategóriách:.....................
Veríme, že tento rok bude tričko pre každého účastníka a vecné ceny alebo medaily pre prvých troch v každej kategórii. Verím, že Justy nesklame a dodrží slovo.
Super Spisiaci z MTB Club Spiš hlasia 8 startujucich
Hodnotit sa budu obidve trate ?
Na podporu podujatia Vam MTB Club Spiš venuje nejake vecne ceny pre tych najlepsich
1. Kedy je nejaka prezentacia pred startom, kde sa plati startovne a pod.?
2. Ako je to z ubytovanim? Mam pocty hlasit organizatorovi, alebo rovno rezervovat na ch. Cergov?
Za odpovede dakujem.
ja som si miesta na chate rezervoval priamo u chatára: 0910281693
1. Kedy je nejaka prezentacia pred startom, kde sa plati startovne a pod.?
2. Ako je to z ubytovanim? Mam pocty hlasit organizatorovi, alebo rovno rezervovat na ch. Cergov?
Za odpovede dakujem.
Dam odpoved po skusenosti z posledneho preteku. Startovne sa platilo na mieste tz treba prist aspon 1 hod pred startom. A ubytovanie urcite si treba rezervovat priamo na chate Cergov.
to sa človek najviac zabaví
...čo sa týka dĺžky trate, ja by som doporučoval to riešiť až v deň preteku podľa aktuálneho počasia. Keď bude hororové, ísť len krátku rovno na chatu. Keď bude pohoda, ísť všetci dlhú
Jedna z cien, ktoru venuje MTB club SPIŚ bude " Zľava na Cyklo camp 2010 " vo vyske 50., € pre jednu osobu.
no už len to vyhrať
Otazka na organizatora: bude auto, ktore vyvezie noclaznikom batohy az na chatu?
EDIT : a preco odo mna sak to ja neorganizujem
Startovne je vo výške 7 euro a plati sa pred startom.
Na chate po preteku bude teple jedlo (gulas alebo rezen - hlasujte
Pre kazdeho ucastnika tricko a startovne cislo.
Dakujem za materiálnu podporu Cykloklubu MTB Spis.
Trat bude kratka a dlha, ucastnici obidvoch trati budu rozdelení do 4 uvedených kategórií, prví traja v kazdej kategórií získavajú medaily.
Na Cergove padlo nových asi 5 cm snehu, takze zatial ziadny lad, len sneh, ktory ked bude ujazdeny tak sa pojde super.
Ubytovanie treba rezervovat priamo na Chate Cergov na tel. cisle: 0910281693 - aktualizácia ubytovacích kapacít - este jedna 5 - tka a 4 - ka je volna.
V prípade dalsich otazok volajte: 0911 214 187
S pozdravom Tomas.