Pripojil by sa niekto na víkendový pohodový 2-3 hodinový XC výjazd po snehu? (ak nebude naválaných 20 cm snehu).
Napr. trasa Červena Veža-Havran-Striebornica-Moravany.
Alebo smerom na Výtoky, Jelenie Jamy, Dastín a pod. (zasnežený asfalt).
Môj dlhoročný spolubiker zavesil bike na klinec, tak skúsim takto..
Dobre, nedeľa vyhovuje, najlepšie poobede pre mňa.
Odjazd môže byť od penzionu Tematín v Moravanoch?
Edit: Medzitým som bol pozrieť lesné chodníky na trase Banka - 3 obrazky - Ahoj - Banka.
Zjazdné sú len tie, kde prešiel traktor.
Zjazd z Ahoja je plynulý, odporúčam (a lepší prístup je momentálne z Havrana).
Mne sa ta Duchonka nakoniec podarila. Slubeny partak neprisiel, takze som bol sam. Na mnohych miestach bol povrch dost podmoceny, ale dalo sa slapat. A z Hradku po asfalte ako bonus silny protivietor, na dnes urcite stacilo
Ano, už si raz spomínal ako sa centruje trasa .
Koľko km si spravil?
Myslím že na Tvoje siahodlhé výjazdy si ešte budem musieť niečo našlapať...Ja som mal dnes po 40 km dosť..
vcera okruh okolo bezovca, nic zaujimave az na "listove" zaveje, v jednom takom som skoncil na zadku, listia po kolena takze pad do velmi jemnej perinky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napr. trasa Červena Veža-Havran-Striebornica-Moravany.
Alebo smerom na Výtoky, Jelenie Jamy, Dastín a pod. (zasnežený asfalt).
Môj dlhoročný spolubiker zavesil bike na klinec, tak skúsim takto..
Odjazd môže byť od penzionu Tematín v Moravanoch?
Edit: Medzitým som bol pozrieť lesné chodníky na trase Banka - 3 obrazky - Ahoj - Banka.
Zjazdné sú len tie, kde prešiel traktor.
Zjazd z Ahoja je plynulý, odporúčam
pekne pali,tam mate nejak vyse snahu ,kua
Čo tak pozrieť Tematín, alebo hrebeňovku Bezovec-Havran?
Pripojil by som sa.
Cestu na Tematín som odriekol 1km za Bezovcom, bolo na nej ešte dosť snehu (+ nedostatok času).
Dal som i nejaké fotky sem: post371240.html#p371240.
Trasa (kým ma ešte baví vyrábať si ich
Lon, Lat su v linku zbytocne, ak je uvedena v linku trasa, lebo pokial si dobre spominam, tak sa ignoruju a centruje sa vzdy na zaciatok trasy.
http://cmaps.netii.net/index.html?zoom=5&layer=Cykloatlas_SK_CZ&gpx=forum.mtbiker.sk/resources/file/48437
Koľko km si spravil?
Myslím že na Tvoje siahodlhé výjazdy si ešte budem musieť niečo našlapať...Ja som mal dnes po 40 km dosť..