[quote=""] v hlbokom snehu sa ist takmer nedalo .dobre sa islo v stope bezkarskej aj ked ta smykala a potom co bolo od auta vyjazdene tak to bolo paradne quote]
ahoj,
budem trosku neprijemny ale kedze som aj bezkar tak sa mi nepaci jazdenie ci pesichod po bezkarskej stope, povazujem to za rovnake nefer ako hadzanie konarov niekym na chodnik, a ak je to v sikmom svahu aj za rovnako nebezpecne. Sirka bezkarskej stopy je tak 30cm a teda je dost miesta vsade vyslapat ci vyjazdit si dalsi pruh. Dufam ze aj po mtb maratone zostanu bezkarske stopy v lese neznicene od bikov. V lese je miesta pre vsetkych dost
rasto_t:
I ja som bezkar a to dost naruzivy, ale som i turista. Toto iste sa da napisat i opacne. Napr. mne sa nepaci, ked si ako turista s kamaratmi vyslapem chodnik, a nasledne pride pan bezkar a jazdi presne po nasich vyslapanych stopoach, pri tom ma vedla miesto tak na dve bezkarske stopy. Toto sa mi stava bezne...
Podla mna je to vsetko o ludoch, o ich pristupe a rozmyslani ludi.
Viem si predstavit, ze i po Zimnom maratone zostanu po lese stopy po bike, ale snad bezkari to pochopia, a vyjazdia si stopu inde. Hoci trasa Zimneho maratonu ide na vela miestach prave tam , kde sa jazdi na bezkach.
chlapci chlapci..hore. .niekedy sa proste neda na jednej uzkej cesticke singlii ist aj na biku aj peso aj na bezkach .a je jedno v akom poradi. pokial nemusim tak nejdem po bezkarskej ale ked sa inak neda. obcas treba kompromis a brat tak ze nejsom jediny co tam idee.
inak neviem ale uzke plaste by som nedaval mal som 2,3 a smykalo sa aj ekd cez hlboky sneh sa nedalo ist bo to neni prasan ale taky tazky mokry zhora primrznuty previt
Large a spol...
jasan, chcel som len trocha na to upozornit z vieme zit vedla seba.
apropo som na 50% rozhodnuty ze pojdem len viete poradit teplomilnemu ziletkarovi?
1. na telefone mi ukazalo ze v sobotu bude o 10 -6 a o 13 -5. Aky mate tip na oblecenie, rukavice hrubsie? mate tretry a navleky ci turisticke boty... ja sa citim idealne pri +30, pri 20 citim chlad;-))
2. na novom biku mam hydraulicke brzdy avid juicy s kotucmi - nehrozi pri snehu a zime technicky problem? doteraz som jazdil s veckami na rafikoch
3. uvazoval som podhustit gumy. Je to v snehu lepsie riesenie?
4. ak to bolo rozoberane predtym tak som to dako prehliadol tak sorry
Aj ja som rozmyslal, ze by som isiel, ale neviem. Minuly rok som kupoval cestny bike, takze nezostali financie na horsky bicykel a ist na taketo podujatie na starom Olprane s 1,75 plastami...to by asi nebolo dva razy rozumne.
rada bez záruky!!!
1. -6°C - rukavice stredne hrubé, hlavne nedávať dole, až v cieli
- najlepšie zimné trety, pri chôdzi/behu po snehu sa ti pod návleky naberie sneh, alebo ak turistické boty, tak pedále s klipsňami a remienkami
2. hydrauliky sú do snehu a blata lepšie, -6°C nie je pre ne žiaden extrém, minulý rok bolo -10°C
3. podhustiť? Neviem! Osobne asi skúsim teóriu , že do snehu treba čo najužšie gumy, znie to divne, ale mohlo by to fungovať. Ak pôjdem, tak to vyskúšam a dám vedieť!
4. tu už bolo rozoberané asi všetko
matthaus: v akom stave sú tie 1,75 a čo je to za značku? nepožičiaš?
alebo má niekto ešte niečo užšie, čo by mimohol požičať/predať?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz len nech mam do soboty bike poskladany...
ahoj,
budem trosku neprijemny ale kedze som aj bezkar tak sa mi nepaci jazdenie ci pesichod po bezkarskej stope, povazujem to za rovnake nefer ako hadzanie konarov niekym na chodnik, a ak je to v sikmom svahu aj za rovnako nebezpecne. Sirka bezkarskej stopy je tak 30cm a teda je dost miesta vsade vyslapat ci vyjazdit si dalsi pruh. Dufam ze aj po mtb maratone zostanu bezkarske stopy v lese neznicene od bikov. V lese je miesta pre vsetkych dost
I ja som bezkar a to dost naruzivy, ale som i turista. Toto iste sa da napisat i opacne. Napr. mne sa nepaci, ked si ako turista s kamaratmi vyslapem chodnik, a nasledne pride pan bezkar a jazdi presne po nasich vyslapanych stopoach, pri tom ma vedla miesto tak na dve bezkarske stopy. Toto sa mi stava bezne...
Podla mna je to vsetko o ludoch, o ich pristupe a rozmyslani ludi.
Viem si predstavit, ze i po Zimnom maratone zostanu po lese stopy po bike, ale snad bezkari to pochopia, a vyjazdia si stopu inde. Hoci trasa Zimneho maratonu ide na vela miestach prave tam , kde sa jazdi na bezkach.
mam k dispozicii rockety a racekingy - obe v tom uzsom prevedeni
inak neviem ale uzke plaste by som nedaval mal som 2,3 a smykalo sa aj ekd cez hlboky sneh sa nedalo ist bo to neni prasan ale taky tazky mokry zhora primrznuty previt
jasan, chcel som len trocha na to upozornit z vieme zit vedla seba.
apropo som na 50% rozhodnuty ze pojdem len viete poradit teplomilnemu ziletkarovi?
1. na telefone mi ukazalo ze v sobotu bude o 10 -6 a o 13 -5. Aky mate tip na oblecenie, rukavice hrubsie? mate tretry a navleky ci turisticke boty... ja sa citim idealne pri +30, pri 20 citim chlad;-))
2. na novom biku mam hydraulicke brzdy avid juicy s kotucmi - nehrozi pri snehu a zime technicky problem? doteraz som jazdil s veckami na rafikoch
3. uvazoval som podhustit gumy. Je to v snehu lepsie riesenie?
4. ak to bolo rozoberane predtym tak som to dako prehliadol tak sorry
Dakujem
1. -6°C - rukavice stredne hrubé, hlavne nedávať dole, až v cieli
- najlepšie zimné trety, pri chôdzi/behu po snehu sa ti pod návleky naberie sneh, alebo ak turistické boty, tak pedále s klipsňami a remienkami
2. hydrauliky sú do snehu a blata lepšie, -6°C nie je pre ne žiaden extrém, minulý rok bolo -10°C
3. podhustiť? Neviem! Osobne asi skúsim teóriu , že do snehu treba čo najužšie gumy, znie to divne, ale mohlo by to fungovať. Ak pôjdem, tak to vyskúšam a dám vedieť!
4. tu už bolo rozoberané asi všetko
matthaus: v akom stave sú tie 1,75 a čo je to za značku? nepožičiaš?
alebo má niekto ešte niečo užšie, čo by mimohol požičať/predať?