Kedze tu bol dotaz, ako to vypada na trati, pripajam dnesne foto. Mrzi ma zmena trate, ten usek co sa nepojde, patri k najkrajsim na tejto trati... Foto je z casti trate, ktora sa pojde miesto povodnej.
Podmienky na bike su dobre, snehu do 50 cm, na vrchu je prasan, bude sa padat do makkeho a hlbokeho...
K tomu zajtrajsemu odhrnaniu snehu z trate: doporucoval by som hned rano ( do pretekov uz nema snezit ) z toho dovodu, aby trat stihla primrznut, aby nebola sypka, ako napr. dnes po prejdeni dvoch stvorkoliek, ktore robili stopu.
Inak vsetko super, vidime sa na starte....
nezabudnite si bezky a sneznice . jak sa mi zda tak lacko isiel na bezkach radsej na miesto toho aby si odskusal trat na biku (opravte ma ak sa mylim )
nezabudnite si bezky a sneznice . jak sa mi zda tak lacko isiel na bezkach radsej na miesto toho aby si odskusal trat na biku (opravte ma ak sa mylim )
Asi Ta musim opravit, mylis sa...
Nebol som na bezkach, hoci som povodne chcel... ale mal som strasne malo casu, lebo som este musel na vystavu RegionTour do Incheby.
Bol som behat, nakolko to bolo najrychlejsie v tomto terene, navyse potrebujem nahnat nejaku kondicku.... Inak povodne som bezec, takze som sa nacas vratil k starej laske...
A ked sme pri tych bezkach.... bohuzial asi bude dost bezkarov nadavat na nas bikerov, lebo su useky preteku, ktore boli a su vyhladavane prave bezkarmi...(
Snad to jeden den preziju i s nami v lese...
Pokusim sa i ja prispiet niecim, co by mohlo zaujimat najma tych, co nepoznaju trasu Zimneho maratonu. Niekolko orientacnych udajov o novej trati:
Dlzka trate: 32,4 km ( orientacna podla mapy )
Prevysenie: 940 m
Obcerstvovacia stanica je na 18,8 km
Obratka pod Bielym krizom: 24,0 km
Vzdialenost stupania: 14,9 km
Vzdialenost klesania: 15,2 km
Vzdialenost po rovine: 2,3 km
Zaroven prikladam vyskovy profil a sumarnu tabulku trate.
Zaroven prikladam mapu preteku ( trasa preteku je vyznacena zelenou ciarou) , subor pre navigacne pristroje ( vyklikany z mapy ), vyskovy profil a sumar trate....
Vidime sa zajtra, i ked ja tam budem len chvilu pred startom, potom sa budem motat niekde na trati...
Preco to nejde ako minule spod Koliby po cervenej, a potom popri Vydrici ? A polka trate po asfalte (teda nie asfalte, ale zasnezenou asfaltkou) .. tie chodiace vlozky neboli zle
Cafte,
tak dnes som to takmer presiel cele, celkom pohodka az na daktore nastastie kratke useky, kde to nepresiel traktor iba V3s tam treba balony bo zabara sa to..lad som nepostrehol nikde, tak hroty netreba..v zjazde nad hot. Veronika sa da ist naozaj dost rychlo, len netreba vist zo stopy, inak - katapult-nastastie do makkeho-ja som si dnes 1 katapult vyskusal v 45ke..super sa letelo a pristavalo do perinky..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
iba doplnim info: zmena bola urobena z dovodu velkej vrstvy snehu....dlzka a prevysenie zostavaju zrhruba rovnake...
A aj moja otazka na odvoz zo ZA stale plati
A aj moja otazka na odvoz zo ZA stale plati
trat je cerstvo zasnezena, zajtra je jeden krat udrnieme...lad je zapadany...nie je vylucene za sa na niektorych miestach ukaze...
Podmienky na bike su dobre, snehu do 50 cm, na vrchu je prasan, bude sa padat do makkeho a hlbokeho...
K tomu zajtrajsemu odhrnaniu snehu z trate: doporucoval by som hned rano ( do pretekov uz nema snezit ) z toho dovodu, aby trat stihla primrznut, aby nebola sypka, ako napr. dnes po prejdeni dvoch stvorkoliek, ktore robili stopu.
Inak vsetko super, vidime sa na starte....
dobrééé
Asi Ta musim opravit, mylis sa...
Nebol som na bezkach, hoci som povodne chcel... ale mal som strasne malo casu, lebo som este musel na vystavu RegionTour do Incheby.
Bol som behat, nakolko to bolo najrychlejsie v tomto terene, navyse potrebujem nahnat nejaku kondicku....
A ked sme pri tych bezkach.... bohuzial asi bude dost bezkarov nadavat na nas bikerov, lebo su useky preteku, ktore boli a su vyhladavane prave bezkarmi...
Snad to jeden den preziju i s nami v lese...
Dlzka trate: 32,4 km ( orientacna podla mapy )
Prevysenie: 940 m
Obcerstvovacia stanica je na 18,8 km
Obratka pod Bielym krizom: 24,0 km
Vzdialenost stupania: 14,9 km
Vzdialenost klesania: 15,2 km
Vzdialenost po rovine: 2,3 km
Zaroven prikladam vyskovy profil a sumarnu tabulku trate.
Zaroven prikladam mapu preteku ( trasa preteku je vyznacena zelenou ciarou) , subor pre navigacne pristroje ( vyklikany z mapy ), vyskovy profil a sumar trate....
Vidime sa zajtra, i ked ja tam budem len chvilu pred startom, potom sa budem motat niekde na trati...
tak to asi zajtra aj ja skusim, aj ked som naposledy bol na biku 30.10.2009...
Snad nejak bude....
tak dnes som to takmer presiel cele, celkom pohodka az na daktore nastastie kratke useky, kde to nepresiel traktor iba V3s tam treba balony bo zabara sa to..lad som nepostrehol nikde, tak hroty netreba..v zjazde nad hot. Veronika sa da ist naozaj dost rychlo, len netreba vist zo stopy, inak - katapult-nastastie do makkeho-ja som si dnes 1 katapult vyskusal v 45ke..super sa letelo a pristavalo do perinky..