kedy to zacina a kedy budu prvi jazdci u slivu ?
prisiel by som aspon povzbudit, lebo ma polovicka nechce pustit sa dolamat
Pretek zacina o 11:00hod v Marianke, prvi pretekari by mohli byt u Slivu okolo 12:00 hod. Ak uz pojdes k Slivovi, to sa ti skor oplati vybehnut este 1 km k Malemu Slavinu, tam uvidis pretekarov okolo 11:15 a druhykrat ich mozes pohodlne vidiet U Slivu...).
Casu su samozrejme orientacne, zalezi, ako sa pojde po snehu, ci bude ujazdeny a zmrznuty, alebo sypky...
mna by skor zaujimalo ako to tam vyzera s parkovanim? aut bude asi dost len teraz v tom snehu sa neparkuje ako v lete.. :-/
Z fora SM: Parkovanie budu v spolupraci s nami koordinovat traja prislusnici policajneho zboru ministerstva vnutra SR. Parkovat sa bude v prilahlich ulickach Marianky pobliz Nametia 4. aprila. Na samotnom Nameti 4. aprila, pri Hostinci u Novaka sa parkovat dat nebude. Miesta parkovania budu riadne oznacene nasimi znackami...
Snad to my bratislavski bezkari zajtra nejako prezijeme.. Uz nas naozaj nemoze nic prekvapit, ale aj tak vdaka za upozornenie Namiesto znicenych stop si zas vysliapeme nove, teda ak sa sneh udrzi aj nadalej. Sak to urcite poznate, ake je to prijemne, ked sa po nasich oblubenych mtb trasach lesaci vysantia s traktormi...
Zdravim vsetkych ucastnikov Zimneho maratonu. Pocasie vyslo, snehu bolo dost... I ked som nepretekal, tak aspon par foto som spravil... Sorry za znizenu kvalitu foto, bola riadna zima na ruky... Hodnotenie maratonu ponecham na tych, co pretekali...
Vsetky fotky su tu: http://ul.to/p1fvsl
Na mna to bolo moc....
Zaciatok super, stred veeelky boj, u Slivu som to zabalil a isiel najkratsou cestou do ciela....
Inac zimna priroda ma svoje caro.
Na asfalte sa slo vyborne, od Kacina dole to bolo ako za trest....
co sa tyka organizacie, super, len jedna vytka: za 19 e by mohli pred startom capovat jontak alebo caj, a nie ho predavat. Mna vysiel bidon 1 e (caj....).
kua riadna kosa ale 19€ za vykureny stan som aj tak ochotny zaplatit
slo sa super, po slivu, po obcerstvovacku.. tam som zastal, zakecal sa, vytrvrdol a bolo vymalovane od BK krce jak svina (nie tie 2 mesiace prakticky bez normalneho biku sa natom nepodpisali)
inak trat bola fakt super, od sparisk na biely kriz sa celkom slusne potlacilo, a od bieleho do marianky peklo (aj ked neviem ci je to tym ze som toho mal plne zuby alebo to fakt bolo skarede)
kabela len jedna ale fajne do makkeho 50cm snehu
suhlasim ze priroda ma svoje caro, ale ovela vacsie caro mala fotografka s nikonom , foti stupavu pravidelne
najvacsi nepriatel dneska zjazdujuci bezkar ktory krici a zaroven brzdi palicami a ked je blizko tak nimi zamava koli stabilite, cim zabral 80% celej cesty 2,5m sirokej
cez 250 ucastnikov+49cien v tombole=vyhral som h*vn* (ale imroman sa pochvali )
Mne sa šlo parádne. Síce asfalt od Rotundy po Spariská brutal nuda a zle sa šlapalo (málo snehu), no potóóóm... Konečne som mal aj normálne plášte. Takže za mňa 1 (občerstvenie ani obsah igelitky hodnotiť nemôžem).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pretek zacina o 11:00hod v Marianke, prvi pretekari by mohli byt u Slivu okolo 12:00 hod. Ak uz pojdes k Slivovi, to sa ti skor oplati vybehnut este 1 km k Malemu Slavinu, tam uvidis pretekarov okolo 11:15 a druhykrat ich mozes pohodlne vidiet U Slivu...
Casu su samozrejme orientacne, zalezi, ako sa pojde po snehu, ci bude ujazdeny a zmrznuty, alebo sypky...
Z fora SM: Parkovanie budu v spolupraci s nami koordinovat traja prislusnici policajneho zboru ministerstva vnutra SR. Parkovat sa bude v prilahlich ulickach Marianky pobliz Nametia 4. aprila. Na samotnom Nameti 4. aprila, pri Hostinci u Novaka sa parkovat dat nebude. Miesta parkovania budu riadne oznacene nasimi znackami...
a diky za info lacko..
Vsetky fotky su tu: http://ul.to/p1fvsl
velmi dobra zmena trate vzhladom na podmienky.
hura na letny!
Zaciatok super, stred veeelky boj, u Slivu som to zabalil a isiel najkratsou cestou do ciela....
Inac zimna priroda ma svoje caro.
Na asfalte sa slo vyborne, od Kacina dole to bolo ako za trest....
co sa tyka organizacie, super, len jedna vytka: za 19 e by mohli pred startom capovat jontak alebo caj, a nie ho predavat. Mna vysiel bidon 1 e (caj....).
slo sa super, po slivu, po obcerstvovacku.. tam som zastal, zakecal sa, vytrvrdol a bolo vymalovane
inak trat bola fakt super, od sparisk na biely kriz sa celkom slusne potlacilo, a od bieleho do marianky peklo (aj ked neviem ci je to tym ze som toho mal plne zuby alebo to fakt bolo skarede)
kabela len jedna ale fajne do makkeho 50cm snehu
suhlasim ze priroda ma svoje caro, ale ovela vacsie caro mala fotografka s nikonom
najvacsi nepriatel dneska zjazdujuci bezkar ktory krici a zaroven brzdi palicami a ked je blizko tak nimi zamava koli stabilite, cim zabral 80% celej cesty 2,5m sirokej
cez 250 ucastnikov+49cien v tombole=vyhral som h*vn*
uz sa tesim na leto, dufam ze mi vyjde ucast
craobs, veď si vnútri mrzol.