ja len v skratke, organizáčne tip-top (nič iné som ani nečakal), trať perfektná, čas pod 2 hodiny kopec známych ľudí som opäť postretal...takže za 1+ (hviezdičku nedám kvôli Pinďovi) už sa teším na fotečky
tu ešte niečo odo mňa, včera mi to s foťákom moc nešlo...
Nesmejte sa na mne asi som pc antitalent ale ako si pozriem tie foto od Laca tu: http://ul.to/p1fvsl ? Chce mi to stale zakladat nejake konto proste pokial sa problem neda vyriesit nejakou sadou naradia ale iba klikanim som stratena . dik
ano ale ona asi myslela ze aj ked da free download. tak mne tez vyskocila dalsia stranka kde to chcelo zadat mail atd. takze tu som musel zavret a uz som mal tam ze kam to chcem ulozit..
Takže naozaj super pretek Trať bola perfektná ale poriadne náročná...som rád,že som došiel do cieľa zdravý a celý Maratón bol organizačne super zvládnutý PS: Pinďovi to išlo,je super moderátor
velka gratulacia odomna aj celeho tn teamu! ...vcerajsok bol naozaj super zorganizovany a super vyslo aj pocasie..aj ked shmu hlasilo len -2-3°C...ale zima mi veru nebola!...(teda az v stane na nohy ked som cakal na vysledky a tombolu)...musim sa Pinda trochu zastat pre mna to bol zatial najlepsi moderator akeho som zazil na maratonoch-ja som sa tak dobre uz dlho nenasmial...ale pravda je, ze cakat na to odovzdavanie-a televariete v jeho podani dalo zabrat..teda tuto vec by som organizatorom doporucil spravit trochu skor...myslim, ze so mnou budu viacery suhlasit-cakat 3 hodiny v sice predhriatom stane-ale plnom snehu a casom sa aj to teplo trochu preriedilo..tak ako tak ocenenie mohlo byt uz tak o 14:30 -alebo 15:00...cakat na posledneho bolo pre ostatnych dost narocne.... ...ale inak P A R A D A !!! ...ja som si cakanie aspon trochu sprijemnil skvelym varenym vinkom za ecko...minul som tak "zopar ecok" ..
som rad , ze som postretol aj zopar z vas forakov...
z mojej strany to bol naozaj cenny zimny zazitok...a pochopil som,ze 100letnych je lahsich ako 30zimnych-pre mna...a to v zime jazdim kolko sa mi da!
...vykupal som sa v snehu zoparkrat, obehlo ma pri kazdom pade aspon 15 typkov co uz boli vo vlaciku za mnou,vlastne väcsina zastaveni bola "odmenena" nejakym obiehacom ....a zas ked som chcel obiehat ja väcsinou som musel zmenit stopu co stalo vela usilia a casu...a nakoniec aj poriadny krrrc! ...
ako uz craobs spomenul..aj mne sa islo dobre po obcerstvovacku (napriek krasnemu prasanovemu padu na slniecku )...ale tych dalsich 12km bolo na palicu! ...
stasny a riadne unaveny som prisiel do ciela ale hlavne cely!..
vecer som padol jak gaca po prichode domov...a to sa mi uz davno nestalo
...skratka a dobre..prekrasny den naplneny vsetkym!...diky este raz za toto jedinecne podujatie!
Rovnako sa pripajam k nevsednemu zazitku zo super akcie ktora bola ci uz po organizacnej stranke ale aj co sa tyka pocasia a trate uplne genialna, som rad ze sa mi podarilo zucastnit sa na tejto fantastickej akcii, este raz vsetkym kompetentnym velka vdaka, Jozo z NR ;o)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zatial len malé ukážky z trate ..
tu ešte niečo odo mňa, včera mi to s foťákom moc nešlo...
To kto sa tam zakráda s bikom v ruke?
krasne prostredie, na trati sa uz fakt plavalo, ked sa 200 chlapcov a dievcat vyjasilo preddomnou
organizacne super
Tu fotografku som si vsimel ako prve ked som tam prisiel...ach, tie jej oci
No a Katko sa tvari ako Bruce Willis v smrtonosnej pasci
som rad , ze som postretol aj zopar z vas forakov...
z mojej strany to bol naozaj cenny zimny zazitok...a pochopil som,ze 100letnych je lahsich ako 30zimnych-pre mna...a to v zime jazdim kolko sa mi da!
...vykupal som sa v snehu zoparkrat, obehlo ma pri kazdom pade aspon 15 typkov co uz boli vo vlaciku za mnou,vlastne väcsina zastaveni bola "odmenena" nejakym obiehacom
ako uz craobs spomenul..aj mne sa islo dobre po obcerstvovacku (napriek krasnemu prasanovemu padu na slniecku
stasny a riadne unaveny som prisiel do ciela ale hlavne cely!..
vecer som padol jak gaca po prichode domov...a to sa mi uz davno nestalo
...skratka a dobre..prekrasny den naplneny vsetkym!...diky este raz za toto jedinecne podujatie!
Tu fotografku som si vsimel ako prve ked som tam prisiel...ach, tie jej oci
No a Katko sa tvari ako Bruce Willis v smrtonosnej pasci
musel ..ved s takym cislom-88..nic pozitivne necakaj