vidim ze ides nato vedecky ok , skus zacat behavat najprv cca 30-45 min potom zvys na 1 -1,5 h a uvidis ako pojdes dole samozrejme viac makat ako prijmes kalorii .... ale vonku nie na pase
vidim ze ides nato vedecky ok , skus zacat behavat najprv cca 30-45 min potom zvys na 1 -1,5 h a uvidis ako pojdes dole samozrejme viac makat ako prijmes kalorii .... ale vonku nie na pase
Vonku uz behavam 1h (z prace domov) tepy trosku vyssie ako na trenazery cca 150-160 tepov.Zvladam to uplne v pohode.2x tyzdenne.
Na trenazery jazdim zatial max 70 minut 100ot/m a tepovka 130-135.Je to neskutocne otupujuce na psychiku.Ale mam v plane ist na 90 minut.Jazdim 3x tyzdenne.
Vaha ide dole.Uz to na sebe pozorujem.Aj ludia co ma dlho nevideli sa pytaju ci som chory....Ozaj ak chcete nastvat kulturistu tak sa ho spytajte "ty este cvicis,nejako si pochudol"
mna to ale tesi:)))
zistil som vsak ze kulturistika mi nedava to co potrebujem a opat som sa vratil k svojej laske ...cyklistike.Kazdy sme nejaky a urcite sa nemusim hanbit ze som robil viac anaerobny sport.
Nie si prv, čo tak urobil, a určite ani posledný. Ak si sa venoval kulturistike trochu viac a vážnejšie, tak ti určite hovorí niečo meno Ivan Uríček.
Peter Uricek nieje nahodou jeho rodina?Je to reprezentacny trener u ktoreho som robil skusky na trenera.Je tiez z Trnavy.
Je smutne ked clovek takto ukonci svoj zivot.
Všetci tam raz musíme a je lepšie padnúť v boji ako sa otrávený cytostatikami rozkladať na posteli.
Za seba by som si vybral zubatú s horolezeckým lanom. Prípadne ešte jednu, ale tá sa nehodí do tohoto storočia.
Mal by to byť jeho mladší brat. Ivan začal s kulturistikou, bol prvý z bývalého Československa na bedni na Európe a jeho brat to neskôr dotiahol aj na majsta Európy (sveta?).
No ja neviem, ja som zlú organizáciu fakt nevidel. Ten štart dole kopcom je dosť o držku, hlavne minulí rok to tak bolo, ale to je zapríčinené hlavne tým, že je na štarte príliš veľa ľudí ktorý na preteky nechodia. Možno tak na jeden dva do roka a možno je to ich prvý pretek a preto nevedia jazdiť v balíku. Môže za to organizátor?
no ja som minuly rok doplatil na ten start dolu kopcom, ale musim zas povedat ze organizacia je super takych maratonov je malo takze ja som rad ze nieco take sa tu organizuje
Ja som rád že sa na slovensku organizujú aspoň nejaké preteky, vôbec tomu tak byť nemusí. Tak som si ochotný zaplatiť tých 15€ za pekný zážitok. Kto by to robil zadarmo, že? Keď sa pozriem na tú robotu kým sa zorganizujú také preteky tak si nemyslím, že z toho štartovného bude veľký zisk. A aj keby hej tak čo? Som rád že mám kde pretekať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
16.4.2010
Vonku uz behavam 1h (z prace domov) tepy trosku vyssie ako na trenazery cca 150-160 tepov.Zvladam to uplne v pohode.2x tyzdenne.
Na trenazery jazdim zatial max 70 minut 100ot/m a tepovka 130-135.Je to neskutocne otupujuce na psychiku.Ale mam v plane ist na 90 minut.Jazdim 3x tyzdenne.
Vaha ide dole.Uz to na sebe pozorujem.Aj ludia co ma dlho nevideli sa pytaju ci som chory....Ozaj ak chcete nastvat kulturistu tak sa ho spytajte "ty este cvicis,nejako si pochudol"
mna to ale tesi:)))
Poznam...
Tiez poznam...
cerpal som odtialto, co nie je priamy zdroj, chybu uznavam
http://socutrhoviste.sk/metodika/MM/MM2009_2010/MM%202%20Kalendar2009-2010.pdf
a co aj on bajkuje ?
A pokiaľ viem, tak začínal s cyklistikou v Dubnici, na vysokej škole preskočil na kulturistiku. Ale mohol byť aj trnavák.
/EDIT - JoKo, byus friščí
A pokiaľ viem, tak začínal s cyklistikou v Dubnici, na vysokej škole preskočil na kulturistiku. Ale mohol byť aj trnavák.
Peter Uricek nieje nahodou jeho rodina?Je to reprezentacny trener u ktoreho som robil skusky na trenera.Je tiez z Trnavy.
Je smutne ked clovek takto ukonci svoj zivot.
Za seba by som si vybral zubatú s horolezeckým lanom. Prípadne ešte jednu, ale tá sa nehodí do tohoto storočia.
/EDIT - JoKo, byus friščí
nech mu je zem lahka,mam od neho(od jeho zeny) lepsie povedane ked sa mu to stalo PINARELLO.