Dakujem za pomoc ale odpoved som nakoniec nasla na fore maratonu. V Opere to stahovat nejde, ide to len vo Firefoxe, cize po jeho instalacii uz veselo nabiehaju percenta stahovanych dat V Opere nebol casovy odpocitavac na free download. Proste to bola len taka stranka bez funkcie.
Ricci - tak tak, to som ja ten vedľa, chalana nepoznám, nevidel som ani to video tak neviem aké je to dlhé, alebo či je to zostrihané, ale kým sa nevydrbal na zem, tak mu to išlo dobre, niečo takéto skúsiť ja a som na ceste za tri sekundy
Ricci- priznávam sa. Bol som to ja OMG, ale na Markíze? Som myslel, že to capnú max na DVD. Takáto blamáž A to som ešte ani nevidel. Nemal som tú ruku pustiť
Mohlo to dobre dopadnúť, ale nepočítal som, že mi zamrzne kotúč pri tej jazde na asfaltke. Už už som sa moc naklonil dozadu a že to ubrzdím a vrátim do normálnej polohy, lenže nič sa nedialo (nebrzdilo) a tak gravitácia pokračovala vo svojom dianí. A bááááác Mno jo, stane sa
O rok to hádam napravím ale pred tým si pre istotu zohrejem kotúč
Ricci- priznávam sa. Bol som to ja OMG, ale na Markíze? Som myslel, že to capnú max na DVD. Takáto blamáž A to som ešte ani nevidel. Nemal som tú ruku pustiť
Mohlo to dobre dopadnúť, ale nepočítal som, že mi zamrzne kotúč pri tej jazde na asfaltke. Už už som sa moc naklonil dozadu a že to ubrzdím a vrátim do normálnej polohy, lenže nič sa nedialo (nebrzdilo) a tak gravitácia pokračovala vo svojom dianí. A bááááác Mno jo, stane sa
O rok to hádam napravím ale pred tým si pre istotu zohrejem kotúč
Presne tak, vyzera to X krat horsie ako to bolo, obidva tie prejazdy boli cca 50cm na dlzku a 10cm na hlbku. Dokonca nechapem niektore pady v nich co som videl na fotkach...
Rado sa stalo...
Moja polovicka si vsimla zaujimavu vec, ktoru som jej nevedel vysvetlit : Preco tak vela z vas ste mali navleky zvlieknute zo spice? Nieco ma napada, ale radsej si necham vysvetlit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ricci: to vydrbanie sa na zem pri jazde po zadnom som mal naživo, tak zo vzdialenosti cca 1 meter
http://*****saweb.google.com/peto.sozi/StupavskyZimnyMaraton2010?feat=directlink
Mohlo to dobre dopadnúť, ale nepočítal som, že mi zamrzne kotúč pri tej jazde na asfaltke. Už už som sa moc naklonil dozadu a že to ubrzdím a vrátim do normálnej polohy, lenže nič sa nedialo (nebrzdilo) a tak gravitácia pokračovala vo svojom dianí. A bááááác
O rok to hádam napravím
ludia a viac obr nemate ? ci treba film vyvolat ?
Mohlo to dobre dopadnúť, ale nepočítal som, že mi zamrzne kotúč pri tej jazde na asfaltke. Už už som sa moc naklonil dozadu a že to ubrzdím a vrátim do normálnej polohy, lenže nič sa nedialo (nebrzdilo) a tak gravitácia pokračovala vo svojom dianí. A bááááác
O rok to hádam napravím
Nahodou to bolo super ozivenie v telke
http://*****saweb.google.com/peto.sozi/StupavskyZimnyMaraton2010?feat=directlink
Rado sa stalo...
Moja polovicka si vsimla zaujimavu vec, ktoru som jej nevedel vysvetlit