Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
podla mna tiez.. karta je istota ze mas aktualny kurz.. ale na druhej strane nieje az taka kriza aby sa hybal kurz o cele € takze kurz +-3dni je par centov.. pokial neberies za 1000€ tovar tak to ani nezbadas..
Potrebujem pomoc.Chcel by som objednať niejaké vecy z toho chainu len nwm ako to tam funguje.Mám učet a kreditku od Slovenskej sporitelni.Čiže ptm sa musim regnuť na paypol a spraviť si tam ucet.Keď mam potom sa mam regnut na ten chain a ptm uz mozem nakupovat?Lebo co som pozeral dalo sa aj bez regnutia nakupovat.A ako je teda najlepsie platit cez bankovy prevod alebo kreditkou?
Potrebujem pomoc.Chcel by som objednať niejaké vecy z toho chainu len nwm ako to tam funguje.Mám učet a kreditku od Slovenskej sporitelni.Čiže ptm sa musim regnuť na paypol a spraviť si tam ucet.Keď mam potom sa mam regnut na ten chain a ptm uz mozem nakupovat?Lebo co som pozeral dalo sa aj bez regnutia nakupovat.A ako je teda najlepsie platit cez bankovy prevod alebo kreditkou?
Registraciu nepotrebujes pokial nechces nakupovat castejsie. Len musis vzdy zadat udaje o adrese a type platby. Tak isto nepotrebujes ani Paypal, da sa v pohode platit kartou, ak je embosovana alebo aspon umoznuje internetove platby.
Ja osobne platim kreditkou a bez problemov.
cavte, precital som si celu temu o tomto obchode a mam zopar otazok tak az by Vas neoptazoval mi poodpovedat, dik . mam zaujem konkretne o tuto vidlu: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=33724 vim ze je z toho vypredaju pri prilezitosti 25 vyrocia obchodu.
Tak tu su tie otazky:
1. Nikde som nenasiel ci ju maju skladom len jedu alebo viacero kusov(chcem ju zobrat za
cca dva mesiace).
2. niekde(neviem na ktorej strane temy) som sa docital ze k tej cene co tam je uvede treba este
priratat Dph=19% + clo kolo jeclo, aby som vedel konecnu sumu +- neake to euro???
3. obchod mate pekne zmaknute tak ci sem staci hodit ze ju chcem objednat a pripojit sa k
niekomu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este spojazdnit paypal na druhom ucte a pojde sa na to
ACCOUNT NAME:
TRANSFER DATE:
CURRENCY:
TOTAL AMOUNT:
25rocne vyrocie nake maju...
http://www.chainreactioncycles.com/offers.aspx?PartnerID=2869
Registraciu nepotrebujes pokial nechces nakupovat castejsie. Len musis vzdy zadat udaje o adrese a type platby. Tak isto nepotrebujes ani Paypal, da sa v pohode platit kartou, ak je embosovana alebo aspon umoznuje internetove platby.
Ja osobne platim kreditkou a bez problemov.
PS Nepis, prosim ta, ako na pokeci.
Ty si toho este nevidel....
winprog, už to nerieš, myslím, že nemáš ešte vo svojom veku predstavu, aké sú možnosti v jednotlivých (hlavne zahraničných) e-shopoch...
Tak tu su tie otazky:
1. Nikde som nenasiel ci ju maju skladom len jedu alebo viacero kusov(chcem ju zobrat za
cca dva mesiace).
2. niekde(neviem na ktorej strane temy) som sa docital ze k tej cene co tam je uvede treba este
priratat Dph=19% + clo kolo jeclo, aby som vedel konecnu sumu +- neake to euro???
3. obchod mate pekne zmaknute tak ci sem staci hodit ze ju chcem objednat a pripojit sa k
niekomu.
Dik za ochotu a sory za amaterske otazky