Presne tak.Na akych pretekoch by si obycajny hobik, ktory chodi do prace venuje sa rodine a trenuje vtedy ak mu to cas dovoli mohol zapretekat povedzme so seberovnymi cyklistami?Chcem ist aj ja na zavody po 15 rocnej prestavke no mam obavy ci to vobec zvladnem aj ked verim ze telo co sa v mladi naucilo opat dokaze zuzitkovat a nehovoriac ze priprava je uz v plnom prude.Vobec nemam potuchy aku vykonnost ma konkurencia...
ja myslim ze kazdy kto trenuje si na takychto pretekoch tu svoju skupinku najde
co sa tyka startovneho, tak 15e som ochotny zaplatit aj ked za to "nic" nedostanem. viem co je to organizovat nejaky pretek, takze ako pisete, som rad ze si mozeme aspon niekde zajazdit. osobne mam stale v hlave trasu krasneho cestneho maratonu tu u nas, ale chce to pri organizacii neskutocne vela casu, nervov a v neposlednom rade financii a znamosti...tak mozno raz sa este na nieco take podujmem
Ved ktory DEBIL moze dat start dolu kopcom?????????
Asi som taký debil aj ja... Pred pár rokmi, keď som robil trať Okolo Slovenska, sa tiež štartovalo v Smokovci smerom na Lomnicu.
Nič sa nestalo. Alebo preto, že boli iní pretekári na štarte?
A videl som v TV štartovať etapu v Courcheveli v nadmorskej výške 1950 m a prvých 20 km boli lety do Moutiers 600 m nad morom. A tiež sa nič nestalo. Jaj, ale to sú pretekári, nie plašáci...
s tym štartovnym to trochu prehanaju 15 eur a namiesto gelu ti daju horalku jak nejakemu turistovi.
Už som sem dávnejšie písal - v Rakúsku je najnižšie štartovné 30 E, na prvých propozíciách na tento rok som videl štartovné pri prihlasovaní sa pred štartom až 50 E... Takže buď rád, že to nemáš ďaleko a je to lacnejšie.
osobne mam stale v hlave trasu krasneho cestneho maratonu tu u nas, ale chce to pri organizacii neskutocne vela casu, nervov a v neposlednom rade financii a znamosti...tak mozno raz sa este na nieco take podujmem
Ak by bolo Partizánske bližšie k Bratislave (alebo naopak), tak by si mal jedného dobrovoľného spolupracovníka...
neviem, klasiku som este nesiel - len tatrytour, ale musim povedat ze za tie prachy tam dostanes naozaj dost - ak sa nemylim bol tam nejaky gel, ponozky, kompletny obed a celkom slusny bufet na trati.. a ides v tatrach - pre nas trnavakov je uz toto hodne 15 eur
na posratej zimnej mtb stupave sa platilo 19 a clovek musel este platit pol eura za maly poharik caju
uplne zbytocna polemika , ak niekto si chce slusne zajazdit na dobrom maratone tak tych 15 eur zaplati ide skor o ten pocit a celkovy dojem z maratonu ako oto ci dostanem teply caj alebo ponozky
ja tiež nepotrebujem ponožky a ani bufet nieje potrebny na 125km ale v cieli je dobre dačo dostať teplé kedže je to na Hrebienku.
s tym štartovnym v Rakusku to je tak.tam je priemerna mzda 2800eur a tu 670
ja myslim ze kazdy kto trenuje si na takychto pretekoch tu svoju skupinku najde
co sa tyka startovneho, tak 15e som ochotny zaplatit aj ked za to "nic" nedostanem. viem co je to organizovat nejaky pretek, takze ako pisete, som rad ze si mozeme aspon niekde zajazdit. osobne mam stale v hlave trasu krasneho cestneho maratonu tu u nas, ale chce to pri organizacii neskutocne vela casu, nervov a v neposlednom rade financii a znamosti...tak mozno raz sa este na nieco take podujmem
Matt myslel si tú čo máš v bikemap.net 137km? Ja ju tám mám tiež ale na dva krát.
Možno až raz budem velký tak si ju dám celú.Zatial je to pre mňa velké susto.
A kde sú tie 21 a 23?
Ja mám dokonca 52,39x13,26
25 som urcite neplatil, ale zase je pravda ze som siel kratku
nikto netvrdi ze ma byt vsetko zadara, ale ked uz zaplatim tak nech aj nieco dostanem, v stupave to bola slabota
toto vravia ludia,ktory nikdy nic neorganizovali,a o co tu ide ked chce niekto nieco za 15 euro dostat?bud na bedni a nieco dostanes-ked na to nemas zober 15e a sup do tesca....napr.taky pretek Dubova pri Modre licencny vitaz 5e,druhy 3e,treti 2e-myslis ze niekto sa tu nahanal za 5euro
dost dobre nerozumiem, preco by za svoje peniaze mali dostavat servis pocas a po preteku len ti co vyhravaju - to akoze ak pridem do ciela desiaty uz nemam narok na jedlo, alebo na bufet na trati ???
ale nechajme to uz tak, nebajkuje predsa nikto z nas pre peniaze - to vsak zase ale neznamena ze nemozem porovnavat kvalitu zabezpecenia jednotlivych akcii. o tom predsa konkurencia je - ved si precitajte si vele (alebo 53x11 ??) ako tam novinar zotrel tatry tour..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nič sa nestalo. Alebo preto, že boli iní pretekári na štarte?
A videl som v TV štartovať etapu v Courcheveli v nadmorskej výške 1950 m a prvých 20 km boli lety do Moutiers 600 m nad morom. A tiež sa nič nestalo. Jaj, ale to sú pretekári, nie plašáci...
Už som sem dávnejšie písal - v Rakúsku je najnižšie štartovné 30 E, na prvých propozíciách na tento rok som videl štartovné pri prihlasovaní sa pred štartom až 50 E... Takže buď rád, že to nemáš ďaleko a je to lacnejšie.
Ak by bolo Partizánske bližšie k Bratislave (alebo naopak), tak by si mal jedného dobrovoľného spolupracovníka...
na posratej zimnej mtb stupave sa platilo 19 a clovek musel este platit pol eura za maly poharik caju
najlepšie keby bolo všetko zadarmo nie?
25 som urcite neplatil, ale zase je pravda ze som siel kratku
nikto netvrdi ze ma byt vsetko zadara, ale ked uz zaplatim tak nech aj nieco dostanem, v stupave to bola slabota
s tym štartovnym v Rakusku to je tak.tam je priemerna mzda 2800eur a tu 670
Matt myslel si tú čo máš v bikemap.net 137km?
Možno až raz budem velký tak si ju dám celú.Zatial je to pre mňa velké susto.
A kde sú tie 21 a 23?
Ja mám dokonca 52,39x13,26
to nikto nema jedenastku ? ved kupujete caspois 53x11 tak treba mat
to nikto nema jedenastku ? ved kupujete caspois 53x11 tak treba mat
ja mam 11x23 ,ale kedze som ju tento rok znicil kupil som 11x25-to je asi vekom
toto vravia ludia,ktory nikdy nic neorganizovali,a o co tu ide ked chce niekto nieco za 15 euro dostat?bud na bedni a nieco dostanes-ked na to nemas zober 15e a sup do tesca....napr.taky pretek Dubova pri Modre licencny vitaz 5e,druhy 3e,treti 2e-myslis ze niekto sa tu nahanal za 5euro
ale nechajme to uz tak, nebajkuje predsa nikto z nas pre peniaze - to vsak zase ale neznamena ze nemozem porovnavat kvalitu zabezpecenia jednotlivych akcii. o tom predsa konkurencia je - ved si precitajte si vele (alebo 53x11 ??) ako tam novinar zotrel tatry tour..