Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
iceman: Jeden taký prípad som tu popisoval - pozri si príspevok z 20.06.2006 - 23:44:04
Inak nedávno sa mi zase stalo, že som prechádzal okolo plota z pletiva a za ním dunčo. Však to poznáte. Idete vedľa plota a dunčo haf, haf, potom pobehne o dva metre a zase haf, haf a tak dokola. Tak som si myslel, že keď dôjdem po koniec pletiva tak dunčo dohafká a bude pokoj. Na moje prekvapenie na konci pletiva dunčo nedohafakal, práve naopak - predral sa pod pletivom ako mačka a daváj po mne
tie psy su hrozne. po mne raz jeden vybehol ked som isiel v zime na snehu a do mierneho stupania. by ste videli to zrychlenie... sice bol maly ale agresivny a bal som sa o nohavice za 1600
vcera som prvykrat bv zivote videl vo volnej prirode jelene. dokonca ma skoro zrazili na ceste. bolo to v stupani od motelu Borina do Ovciarska. Najprv bezali tie jelene v lese napravo odo mna, a potom vyskocili na cestu asi 10 metrov pred mnou. zabrzdili pred zvodidlami a potom ich preskocili a vbehli znovu do lesa. no v poslednej dobe mam stastie na lesnu zver, den predtym som videl v lese 2 srnky. dufam, ze nabuduce nestratnem aj medveda.
ja vcera iba bazanta...ale srnky, vevericky a podobnu haved skoro na kazdom vyjazde...najkrajsia bola skupinka asi 7 malych diviakov rozlezena po celej ceste v stupani od Kosickej Belej na Pisivenky(miestni poznaju)...stal som hodnu chvilu asi 15-20m od nich, kym sa odpracu z cesty, no mali ma na haku...vpalit medzi nich som si netrufal, ktovie, kde sa schovavala stara
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak nedávno sa mi zase stalo, že som prechádzal okolo plota z pletiva a za ním dunčo. Však to poznáte. Idete vedľa plota a dunčo haf, haf, potom pobehne o dva metre a zase haf, haf a tak dokola. Tak som si myslel, že keď dôjdem po koniec pletiva tak dunčo dohafká a bude pokoj. Na moje prekvapenie na konci pletiva dunčo nedohafakal, práve naopak - predral sa pod pletivom ako mačka a daváj po mne
toto už videli hádam aj v dobách B.C.
mozno bude v buducom zivote jazdit na motorke alebo stvorkolke
neviem ci existuje starsi a znamejsi bike obrazok..uz som ho videl asi 1235985x
jo. trpim insomniou
nuz momentalne mam chripku...takze o biku len vo sne
nuz momentalne mam chripku...takze o biku len vo sne
To je ten lepsi pripad ze vo sne, horsie by bolo v horucke.Rychlo sa daj dokopy a sup na bike kym sa este da
2mods sorry za chat
klud lebo to tu hacknem?
pamatas si?
neviem ci existuje starsi a znamejsi bike obrazok..uz som ho videl asi 1235985x
no ja prvy krát