Dnešný výjazdik po stopách Katka...Chrasť - popolček - lúky - kríž nad Turím - lúky - vodojem - poza Višňové na začiatok dol. (resp. ovčín) - po lúkach k Svrčinníku - po lúkach do Trnového a cez Rosinky domov..20,5km, -9/-5 stupňov, sneh po celej trase väčšinou zjazdné po stopách ľudí, bežkárov a dokonca poväčšine i po stopách Katka a Imra.
Úsek od Svrčinníka je trosku rozbitejší od traktorov (2 stopy traktora zaryté 0,5m do zeme a v strede ostrovček), úsek do Trnového po lúkach som musel absolvovať po panenskom snehu.
Väčšinou som stretol len bežkarov a sánkarov.
Takze navnadeny po zimnom maratone som dnes opat slavnostne vytiahol bike (kedze na nic ine mi v ramci prace na debilnom skolskom projekte nezostaval cas ) Povodne som sa bal ze bude kopec snehu ale na moje prekvapenie sa super jazdilo, siel som cez park ponad Rosinu s cielom skusit stupanie Visnovskou dolinou ku vlekom. Po ceste som stetol aj Miska Hraska ktory sa prave vracal zo Stranav a pridal sa ku mne. Stupanie bolo za zaciatku super, dalo sa krasne ist, chodci a lyziari to tam pekne utlapkali. Dostali sme sa asi do 3/4 kopca, potom uz sa kolesa prilis zabarali tak sme to otocili. Zjazdik sme si ale patricne uzili Naspat som siel rovnako ako som prisiel, moc sa mi nechcelo domov tak som hodil este kolecko po parku ale prsty na nohach ma donutili to ukoncit
Nakoniec teda 30 km a 500 vyskovych...kazdopadne sa jazdilo super tak nevahajte kym pekne mrzne
my sme sa dnes v silnej zostave Samko, Robo a ja vybrali na červený, 33 km okruh v Bílej...podmienky úžasné, stopa parádna, jednoducho super bežkovanie
Keď je reč o bežkovaní... v nedeľu som spravila Marcialongu- pretek v Taliansku v dĺžke 70 km.
Som v celku pyšná sama na seba. Čas nič moc, no po problémoch, ktoré som mala pred rokom som si nemyslela, že sa ešte na bežky postavím.
Atmosféra neopakovateľná, štartovalo 6000 bežcov z celého sveta.Ak mi syn pomôže, zavesím aj nejaké to foto.
Pridávam sa k gratulantom (a takisto tvrdím že čas nie je dôležitý, oveľa hodnotnejší je pocit po prejdení cieľa ...). Inak sledujem že máš fajnovú formu, vcelku spokojnosť so 70 km naraz. Ako sa poznám, aj na týždeň by som mal dosť ...
Keď je reč o bežkovaní... v nedeľu som spravila Marcialongu- pretek v Taliansku v dĺžke 70 km.
Som v celku pyšná sama na seba. Čas nič moc, no po problémoch, ktoré som mala pred rokom som si nemyslela, že sa ešte na bežky postavím.
Atmosféra neopakovateľná, štartovalo 6000 bežcov z celého sveta.Ak mi syn pomôže, zavesím aj nejaké to foto.
včera ples, dnes teda logicky musel byť biking...trasa Višňové - vleky - popod horu do Turia - Čistiny - Kunerad - Stránske - Turie...nejakých 43 km, sniežik krásne tvrdý, z Kuneradu už len po ceste, ale dul neskutočne ľadový vietor...pekne som si naložil
nikto tu neprispieva tak aspoň jedna foto zo včera večera z Varína síce som plánoval ísť skôr z práce ale akosi nevydalo, tak som vyrazil až o 16:30, 25 kilačikov po ceste mi celkom stačilo po takej dobe...
Včera som zobral family_riders v zostave žužu a miško_hráško na spoznanie okolia Žiliny Trasa len taká jednoduchšia nech sa nezadýchajú - priehrada, Stráňavy, cesta na Polom, Višňové a domov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Úsek od Svrčinníka je trosku rozbitejší od traktorov (2 stopy traktora zaryté 0,5m do zeme a v strede ostrovček), úsek do Trnového po lúkach som musel absolvovať po panenskom snehu.
Väčšinou som stretol len bežkarov a sánkarov.
No a teraz som zvedavý na Katkov report
Nakoniec teda 30 km a 500 vyskovych...kazdopadne sa jazdilo super tak nevahajte kym pekne mrzne
Tomas stale tie iste Fisherky...
niet co dodat: mas moj obdiv.