A hodilo by sa aj nejake foto. Som presiel 65km posledne, fotilo tam milion ludi a uplne ziadna, ale ziadna jedina jedinucka fotecka, kde by som sa nasiel. Stacilo by napr. na tom singli pred koncom odfotit kazdeho, je to krasna pamiatka mat svoju fotku z maratonu. Tot moj tip ako vylepsit HORAL...
Startovne na Horala sa da zaplatit aj zaslanim 2%. S tym problem nie je, ale co s tymto?
"Samozrejme platí, rovnako ako v minulosti, nutnosť doloženia podkladov preukazujúcich venovanie 2% dane k prihláške na Horala 2010."
Danovy urad mi ziadne potvrdenie neda, takze cim sa mam pri prezentacii preukazat? Vypisane vyhlasenie a ani potvrdenie zametnavatela o zaplateni dane urcite stacit nemoze.
Vdaka.
Treba si spravit kopiu vypisaneho vyhlasenia a potvrdenia o zaplateni dane + pripojit podaci listok z posty o tom, ze to bolo poslane na miestne prislusny DU a toto vsetko poslat izimu bud naskenovane/odfotene na e-mail abo postou.
Danove priznanie si davam kazdy rok sam lebo som 2 x zamestnanec + SZCO. Robim si ho pomocou software a ukladam do *.pdf formatu. Ivanovi Zimovi poslem mailom poslednu stranu DP kde su udaje o 2% dane. Doteraz to stale stacilo.
Danovy urad mam rovno pred blokom, takze postou urcite nic posielat nebudem. Fakt netusim, ako hodnoverne preukazat, ze som 2% klubu poukazal. Oskenovane vypisane papiere este nie su zarukou, to chapem. No nic, ak mi neuveria, zaplatim 2x.
to je tak ako keď platíš štartovné bankovým prevodom cez IB.. tiež žiaden doklad, okrem vytlačenia webu..
tak nejak sa asi spolieha na čestnosť, že biker si nenechá kvôli 15€ vŕtať koleno
Dost zle porovnanie. Hadat sa nebudem, ale po prevode cez IB este nikdy na ziadnom maratone odo mna nepytali potvrdenie. Prijatu platbu som si mal moznost vzdy odkontrolovat na webe v startovej listine.
Ked urobis prevod cez IB den pred startom a na ucet v inej banke alebo aj 3 dni pred startom na ucet v zahranicnej banke, tak asi tazko budu mat Tvoju platbu zaevidovanu a to je to, co spomina CraObs.
A k teme - treba dodat podklady, ktore dodat vies. Ja ked som podaval danove priznanie sam na DU, tak som si priniesol okrem originalov aj fotokopie a pri preberani originalov pracovnikom DU som si nechal potvrdit aj kopie peciatkou z DU. Vzdy sa da najst sposob ked sa chce...
Ved prave preto hladam sposob, lebo chcem. Snazim sa predist nedorozumeniu pri prezentacii.
Nikdy nic neplatim na poslednu chvilu. Minuly rok som pre chorobu vynechal 2 zaplatene maratony.
Zajtra sa pokusim na DU vyriesit identicky problem ako jfab...vie mi niekto ,,posunut" mapy trati Krejzi a Lejzi pre tento rok? Na stranke http://horal.sk/joo159sk/ som ich nenasiel...
On-line prihlasovanie na HORAL aj HORAL TOUR spustené! Nezabudnite, že na HORAL TOUR je obmedzený počet štartujúcich na 150. Preto neváhajte s prihlasovaním a neodkladajte to! http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2010/mtbcup/horal/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://horal.sk/joo159sk/index.php/sk/horal-2010-ako-neplati
A z ciela nemáš ani jednu?
A napr. kto sa môže pochváliť fotkou v odbornom článku nesúvisiacim s bajkovaním?
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/ephotoshop/aspon-jeden-dobry-objektiv/
waaaaau. ano, mam z ciela - v stanku cerveneho kriza
"Samozrejme platí, rovnako ako v minulosti, nutnosť doloženia podkladov preukazujúcich venovanie 2% dane k prihláške na Horala 2010."
Danovy urad mi ziadne potvrdenie neda, takze cim sa mam pri prezentacii preukazat? Vypisane vyhlasenie a ani potvrdenie zametnavatela o zaplateni dane urcite stacit nemoze.
Vdaka.
tak nejak sa asi spolieha na čestnosť, že biker si nenechá kvôli 15€ vŕtať koleno
A k teme - treba dodat podklady, ktore dodat vies. Ja ked som podaval danove priznanie sam na DU, tak som si priniesol okrem originalov aj fotokopie a pri preberani originalov pracovnikom DU som si nechal potvrdit aj kopie peciatkou z DU. Vzdy sa da najst sposob ked sa chce...
Nikdy nic neplatim na poslednu chvilu. Minuly rok som pre chorobu vynechal 2 zaplatene maratony.
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2010/mtbcup/horal/
Ivan ZIMA