Aha, jasné to je niečo iné
ja som sa pomýlil, ľudia v nedeľu v lese nie sú všetci turisti.
Polovníci dokladajú do krmelcov krmivo, snáď to nebudú niesť na chrbte
A k tomu autu, treba zavolať policajtov, je tam zákaz vjazdu. Keď nie je veľa snehu tak sa tam niekedy aj cez týždeň hore k základni vyvážajú a asi hliadkujú
ano ku krmelcom asi hej ale pochybujem ze vzdy ked napadne sneh tak idu vozit to maju podaktori asi taku zabavku s terenakom do lesa inak nad vynohradmi v devine oplotili velky vynohrad a aj cestu zatarasili zeby dalsia vystavba??
a neviem preco sa netazi ale asi maju lesnici fajron.nevidel som ich ani nepocul
katko fotky by netrebalo zmensovat, keby sme ostali pri starom dobrom zobrazovani fotiek na blank stranke v novom okne. system zobrazovania fotiek ktory je momentalne je otrasny a aj na silnom pc s rychlim netom mi to pri ich otvarani tak divne seka . preto musime fotky zmensovat skoro az na take rozmery, ze uz vlastne niekedy ani nieje potrebne klikat na zvacsenie napr toto.
2zihadlo : nad 2mb ti aj tak nedovoli uploadnut nic takze pohoda ked bola povodna velkost dosiel som nato hned .... povodne tie obr maju okolo 3mb fotim vzdy s full rozlisenim ....a cez irfanview to sekam na polovicu reku aby aj daco vidno bolo ....
ked das resize 10 megapixel fotky na 1024x768 tak dostanes zhruba 100-150 kB fotku ... co je menej ako 500 K a neverim ze je s toho machula ... ak sa ti to zda male rozlisenie tak skus pouzit optimalizator farieb (volakedy nutnost vo weeb dizajne) ktory dokaze usporit vela vela bitov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som sa pomýlil, ľudia v nedeľu v lese nie sú všetci turisti.
Polovníci dokladajú do krmelcov krmivo, snáď to nebudú niesť na chrbte
A k tomu autu, treba zavolať policajtov, je tam zákaz vjazdu. Keď nie je veľa snehu tak sa tam niekedy aj cez týždeň hore k základni vyvážajú a asi hliadkujú
a neviem preco sa netazi ale asi maju lesnici fajron.nevidel som ich ani nepocul
no hodilo mi to od konca