stvrtfinale je realne ked nebude pokladam to za neuspech vsetko ostatne je super, je mi strasne smutno kam smeruje slovensky hokej ale asi potrebujeme padnut nahubu tak ako v politike aby si konecne ludia uvedomili ze je treba nieco robit
"treba niečo robiť"...to je milé výmena generácií v hokeji je badateľná v každej reprezentácii s výnimkou Kanady a Ruska, kde je neobmedzená liaheň talentov...Slovensko nevytŕča z radu, len sme dosiahli z tých "nových" krajín (Lotyšsko, Švajčiarsko, Bielorusko, Nemecko) najväčšie úspechy, takže máme ďaleko najvyššie nároky aj na našich mladých...nič viac, nič menej...ani v takej repre USA nie sú mená, ktoré by vyrážali dych, keď to človek porovná so zostavami z predošlých olympiád a MS...
myslim ze do hokeja sa dost rozumiem a mne nestaci len ze sme na urovni svajciarska lotysska, nemecka a pod. myslim si ze nato aku ma u nas hokej popularitu a tradiciu je vzdy treba mat tie najvyssie ciele takze aj naroky na nasu mlad, mne osobne nestaci aby "dvaciatka" hrala na kazdych MS o zachranu a ked sa zachrani povazovat to za uspech, je vela talentovanych chlapcov na slovensku len sa im treba patricne venovat inak ich talent zakape
Ňáke fakty - v Kanade je najviac registrovaných hokejistov (467 430), najvyšší počet mladých hráčov (442 891), žien (53 221), mužských rozhodcov (31 458) a zimných ...
Si uvadomte keľo máme obyvatelov - tí čo by aj sňach ukradli ....
myslim ze do hokeja sa dost rozumiem a mne nestaci len ze sme na urovni svajciarska lotysska, nemecka a pod. myslim si ze nato aku ma u nas hokej popularitu a tradiciu je vzdy treba mat tie najvyssie ciele takze aj naroky na nasu mlad, mne osobne nestaci aby "dvaciatka" hrala na kazdych MS o zachranu a ked sa zachrani povazovat to za uspech, je vela talentovanych chlapcov na slovensku len sa im treba patricne venovat inak ich talent zakape
Gáborík, Chára a teraz už aj Šatan off .... zachvílu ostane len Filc
gaborik ma par stehou na stehne co nie je problem, satan si v dnesnom zapase porezal dlan co nie je tiez az taky problem a chara okrem toho ze s a dnes v noci pobil nema take zdravotne problemy aby neodohral turnaj viem za maist na operaciu po sezone takze citaj cele clanky a nie len nadpisi
Ja sice hokeju absolutne nerozumiem. pretoze napr. ani neviem s kolkymi pukmi sa hraje ale jedno je iste, viac skromnosti vo vyrokoch by nam nezaskodilo. Nase ambicie vysoko prevysuju nase schopnosti a na obranu neuspechu sa potom pouzije kazdy argument. Takze pani Satan, Chara, Gaborik bacha na to, pretoze vase zranenia mozu byt zneuzite ako argument pri neuspechu
S tym gaunerom ma prosim neporovnavaj!!!!!!!!!!!!!!!
Nerozumiem, ale kedze som gramotny tak viem čitať. O finančnej prežratosti a miere korupcie v tomto tak peknom narodne - masovom sporte radsej pomlcim. Preto ma hokej nezaujima a radsej budem fandit tym skromnym, ktory si svoje miesto pravom na olympiade zasluzia.
Toto tu nieje o svetovom hokeji ale o Slovenskom. A ked si myslis, ze s ostatnym je to tak, ako si napisal, no co uz presviedcat ta nebudem, ale daj mi odpoved napr. na korupciu v SVK zenskom zjazdovom lyzovani Veroniku asi skorumpoval vlastny otec, aby sa dostala tam kde je Howgh
neskorumpovaj ju, ale ludí ktorý rozhodovali napr o nasedení do závodov... Malá Veronika možno dostávala viac príležitostí ako ostatne detičky a uz to bolo.
..no,ženský fucik,dlho som netušila,že sú to baby,len tie copy sa mi zdali na chlapov moc časté.. a akési trošku neohrabanejšie pohyby,som si myslela,akú tretiu triedu pozerám.. .hokej,hm,myslím,že sme v prdeli a ženský,to sa nechám prekvapiť... asi zlé nebudú,keď sa dopracovali až sem..
Si ma pobavil teraz alebo si fakt myslis, ze ak budes lyzovat za Horne Hodkovce, tak ta nasadia na Svetovy pohar ? Aj nasi hokejisti sa na MS museli prebojovat. Ale mas pravdu, ze sa jednotlivy sportovci niekedy aj nasadzuju v roznych sportoch ( tenis, šipky, golf ) ale na turnaj sa musia prebojovat. Kedze je to tu o hokeji, nerozoberajme tu ine sporty.
gaborik ma par stehou na stehne co nie je problem, satan si v dnesnom zapase porezal dlan co nie je tiez az taky problem a chara okrem toho ze s a dnes v noci pobil nema take zdravotne problemy aby neodohral turnaj viem za maist na operaciu po sezone takze citaj cele clanky a nie len nadpisi
No Chára v dakom rozhovore vravel, že drží dosť problematicky hokejku 3 prstami tak neviem,kto tu číta nadpisy
nepochopil si to... hovorim ze ak je niekto od malička pretláčaný stále viac dopredu a na viac podujatí, skôr dosiahne určitú uroveň ako bežný rovesníci...
Nechapem ani teraz. Ak si pod pretlacanim myslis, ze Veronika nechodila po diskotekach, nehulila s partiou v podchodoch ale miesto toho min 2x denne trenovala, kazdy vikend bola na pretekoch tak v tom pripade sa pretlacila pekne medzi svetovu *****
PS : kedze lyzovanie ma vzdy bavilo viac ako hokej, tak z tohto dovodu som sportovu karieru Veroniky Zuzulovej sledoval viac ako vsetkych nasich hokejistov. A obzri sa kludne aj po inych nasich individualnych sportovcoch napr. v tenise, cyklistike ai.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si uvadomte keľo máme obyvatelov - tí čo by aj sňach ukradli ....
my uz dávno nie sme na úrovni švajčiarska...
http://slovaknhl.sk/6317-satan-strelil-gol-a-zranil-sa--visnovsky-rozhodol-o-vitazstve.html
Aj keď http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/25294
Nerozumiem, ale kedze som gramotny tak viem čitať. O finančnej prežratosti a miere korupcie v tomto tak peknom narodne - masovom sporte radsej pomlcim. Preto ma hokej nezaujima a radsej budem fandit tym skromnym, ktory si svoje miesto pravom na olympiade zasluzia.
No Chára v dakom rozhovore vravel, že drží dosť problematicky hokejku 3 prstami tak neviem,kto tu číta nadpisy
PS : kedze lyzovanie ma vzdy bavilo viac ako hokej, tak z tohto dovodu som sportovu karieru Veroniky Zuzulovej sledoval viac ako vsetkych nasich hokejistov. A obzri sa kludne aj po inych nasich individualnych sportovcoch napr. v tenise, cyklistike ai.