stiahnes si vlc player a potom cez to pustit program SANET_TV-R_kanaly2.m3u, ktory som ale nenasiel na nete ale poslal mi ho kamos. Skusim ho hodit na net a potom sem uploadnut
STV dnes rano po prvej tretine s Cechmi odvisielali uputavku na hokejovy zapas s Rusmi, ktora zacinala:
" uvodny zapas olympiady nam moc nevysiel.... "
Kedze som sa zobudil neskor tak som sa zlakol ze hrali uz skor, no hned som zistil ze to len v STV neveria nasim, hlavne ze uputavku maju natocenu. Nech si strciu to svoje HD niekde do ..... ked sa takto stavaju k nasej repre. Bodaj by nasi vyhrali, aby to museli prerabat....suflikanti madarski
dalo sa to cakat, cesi v poslednej tretine zatiahli roletu na obranej modrej a slovaci sa mohli aj posrat
nevadi, turnaj ide dalej a na zaciatok to nebol zly vykon, len neviem preco prave my mame stale taku smolu na rozhodcov, minimalne ten posledny gol nemal byt
Taky "suchy" komentar ako mali dnes pani na STV som uz dlho nepocul. Mozno keby sa trosku viac zapalili za nasu hru tak by sa to dalo aj pocuvat. Ale kedze mame Nastu, tak maju o com kecat ... asi tak.
A hokej sme nehrali zle, Cesi mali stastie.
pred zacatim turnaja sme kazdy bozi den pocuvali v spravach kolko golov dali nasi v nhl, kazdy den niekto z nasich "rozhodol" zapas, ze mame najlepsich strelcov, brankarov. a pride prvy zapas repre na olymp a ti isty "usprhraci z nhl" sa nevedia ani dostat do tretiny, nieto este vystrelit poriadnu bombu na branu...
Jedine český koment. "Vokoun je jako houbař, ktorý našel hříby a teď si je stráži na mítinke. Všechno polapí a nepustí". Videl som len 3.tretinu no mohol som kľudne spať. Zajtra to budú mať Rusi ľahšie ako s Lotyšmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uf ja mám budíka ma siedmu a 7:45 som už aj hore tak uvidím s akou emóciou začne deň
stiahnes si vlc player a potom cez to pustit program SANET_TV-R_kanaly2.m3u, ktory som ale nenasiel na nete ale poslal mi ho kamos. Skusim ho hodit na net a potom sem uploadnut
Na pozeranie potrebuješ tento program http://www.sopcast.com/
V ponuke zápasov tam je aj zápas Slovensko - Česko.
dufam ze ti to pojde
" uvodny zapas olympiady nam moc nevysiel.... "
Kedze som sa zobudil neskor tak som sa zlakol ze hrali uz skor, no hned som zistil ze to len v STV neveria nasim, hlavne ze uputavku maju natocenu. Nech si strciu to svoje HD niekde do ..... ked sa takto stavaju k nasej repre. Bodaj by nasi vyhrali, aby to museli prerabat....suflikanti madarski
A teraz by som stiahol nedoliečených, zbytočne teraz doháňať dvojgolove manko keď ešte o nič nejde....
nevadi, turnaj ide dalej a na zaciatok to nebol zly vykon, len neviem preco prave my mame stale taku smolu na rozhodcov, minimalne ten posledny gol nemal byt
A hokej sme nehrali zle, Cesi mali stastie.
hm.. asi ked nejde o prachy nejde o nic.
pocuvat ninaja je "zazitok"
inak cakal som, ze to bude horsie...