podľa mňa to bol výborný zápas, nič mu nechýbalo (ani povestné české štěstíčko), nasadenie na oboch stranách maximálne...obidva tímy si zaslúžia pochvalu, rozhodli dve chybičky, ale veď to je šport...inak michalko, nechápem tieto reči..."superhráči" nevedia vystreliť a podobne...čo ti ušiel tiket
netipujem. len a trochu skre ze kazdy den v pravach pocuvame o vysledkoch z nhl a o tom ako su nasi najlepsi v nhl a khl, a ked pride skutocne na lamanie chleba tak nam je to ho..o platne. zrazu su to len priemerni hraci.
inac zapas nebol zly. to mas pravdu. mal nasadenie, rychlost. no ale kde boli goly (nase)?
tvrdiť že naši hráči sú priemerní by som si v živote nedovolil, ale to je tvoj názor...čítal si noviny alebo počúval správy aj v iných krajinách? ja by som povedal, že to tak je v každej jednej...je to šport, vždy je len jeden víťaz a ostatní sú porazení...znamená to, že ostatní sú priemerní? nevedia vystreliť? asi ťažko...v Nagane nedali Rusi Čechom vo finále ani jeden gól => nevedia hrať hokej?
Jedine český koment. "Vokoun je jako houbař, ktorý našel hříby a teď si je stráži na mítinke. Všechno polapí a nepustí". Videl som len 3.tretinu no mohol som kľudne spať. Zajtra to budú mať Rusi ľahšie ako s Lotyšmi.
Ja tiež zásadne pozerám hokej na českej televízii. A vlastne nie len hokej ale všetky športy, komentár majú ďaleko profesionálnejší a zaujímavejší. Jediná škoda, že Míra Bosák nekomentuje aj hokej
Kolektivne sporty nesledujem, info o nich beriem, lebo vyhnut sa im neda. Zapas som nesledoval, ale za vysledok nasich chvalim. S Cechmi vieme zahrat aj ovela horsie.
ja_michalko: problem bude tam ze je to kolektivny sport.. a ked s niekym hravas kazdu druhu noc tak sa poznate aj naslepo, vies co kedy kde.. ked sa polepi partia z hracov inych stylov chce to trochu viac casu.. pozri si u titulkov "rozhodol zapas" "dal gol" kolko z toho je s asistenciou a kolko vydareny najazd..
ta stv "moj ty boze" pustit uputavku ce prestavku ze nam nevysiel zapas , a ten Ninajov komentar ved by uspal aj hyperaktivne deti, a ked nas obranca vypichol puk Jagrovy a on zahlasil:"ŠKODA", neviem ci to nebola skryta reklama,
K zapasu klasicky zapas medzi CR-SR len skoda ze nam toho nepadlo viacej vokoun super vykon
presne tak, štestíčko som mal na mysli prvý gól, ktorý sa odrazil od rukavice, tam nič neporiešiš...tie zvyšné dva boli normálne góly, jeden po strate puku v strednom pásme a druhý v presilovke...nikto nič nemá dopredu vyhrané ani prehrané, stačí si spomenúť na zápas Bielorusko - Švédsko zo SLC 2002...
otázka do pléna...viete niekto o nejakom funkčnom live streame? eurovisionsports.tv nefunguje ako má a nič iné som nenašiel...zajtra treba sledovať tretiu tretinu v práci a nemám kde...
jasné, kedˇzačal hokej tak na http://www.stv.sk/live/?2 error .....česka čt online, len na uzemi ČR.......
ozaj, ako je to s postupmi zo skupín, prví idú priamo do 1/4-finale....ostatní ako?
prví 3 zo skupín a najlepší na 2. mieste postupujú do 1/4finále, zvyšných 8 mužstiev hrá "kvalifikáciu" o zvyšné 4 miesta vo 1/4finále...čiže môžeš prehrať v skupine všetky 3 zápasy a stále máš možnosť hrať o medaily...
inak čo som čítal komentáre na stránke ČT tak ani tam ten stream nefungoval...
Zase je celý turnaj o jednom zápase. Nie je nič platné, ak pred štvrťfinále vyhráš všetky zápasy a štvrťfinále ti nevyjde. Dnešný zápas myslím ukázal, že máme tým schopný zahrať s hocikým vyrovnanú partiu a ak naši bratia Česi kúsok šťastia nechajú aj nám, tak môžeme uhrať aj dobrý výsledok.
si myslim ze keby to nebol jagr alebo ako pan Ninaj povie "Jager", tak pri tom druhom ceskom gole kludne moholl pdúiskat faul na hossu, dost si pomohol hokejkou ale nechcem sa vyhovarat na rozhodcu ked sme dali len jeden gol
a nech mi uz nikto netvrdi ze nasi hokejisti nemaju cesky komplex ...v dnesnej dobe vyrovnanych druzstiev by sa uz asi aj nejaky psychoterapeut zisiel. no nic, ved olympiada este neskoncila
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac zapas nebol zly. to mas pravdu. mal nasadenie, rychlost. no ale kde boli goly (nase)?
Ja tiež zásadne pozerám hokej na českej televízii. A vlastne nie len hokej ale všetky športy, komentár majú ďaleko profesionálnejší a zaujímavejší. Jediná škoda, že Míra Bosák nekomentuje aj hokej
alebo povestny utok :Jagr - Stesti - Nahoda
K zapasu klasicky zapas medzi CR-SR len skoda ze nam toho nepadlo viacej vokoun super vykon
No ale musíme uznať, že Jágr je pán hokejista a dnes to, bohužiaľ pre nás, aj dokázal
jasné, kedˇzačal hokej tak na http://www.stv.sk/live/?2 error
ozaj, ako je to s postupmi zo skupín, prví idú priamo do 1/4-finale....ostatní ako?
inak čo som čítal komentáre na stránke ČT tak ani tam ten stream nefungoval...
Body zo skupiny sa prenášaju do "kvalifikacie"??..
kubad...gratulacia