Ahojte, sú tu aj nejaké cestné cyklistky? Ja by som si celkom rada vymenila pár názorov čo sa týka cyklistickej módy, ženskej sili a zážitkov z ciest.
Pred rokom som sa dosť začala venovať cestnej cyklistike a nové poznatky vždy privítam. Samozrejme čo sa týka nás, nežnejšieho pohlavia. Keďže v parte sme ja, manžel a svokor
Sak preto som taká nadšená, ten Cube bol akurát "do ruky", ako na srnku stavaný. Ale ja ešte potichučky a skromne vydržím so svojím priveľkým a pridlhým Kellysom. Dôvod: nemám chuť do "šetriacich opatrení" zaviesť aj Nejedenie - a žiaden strýko ropný magnát sa ku mne nehlási. Ani počítačový (strýko magnát)....
Ale aj na priveľkom a pridlhom Kellysovi to pôjde a prebicyklujem sa na ňom k svetlým cyklistickým zajtrajškom.
Ak Cube-a, tak ten konkrétny - milý, maličký, zlatý - stál na prízemí pri okne, približne tam, kde začína "regál" s testovacími strojmi. Mal biele omotávky, bol zaujímavo farebný, farebné pásy mal aj na plášťoch a celý bol taký maličký, ako pre mňa, jaaaaj...
Zani ja som ťa už viac krát videl a podľa mňa máš tak cca. 160cm.
Inak keď ti nesedia veľkosti tak by som si nechal rám vyrobiť...zoberú miery a hlavne nebude to žiadny Kefris.
161. Aj Ty vyhrávaš Volvo podľa vlastného výberu.
Minulý rok som bola vo Viedni v dvoch veľkých cykloshopoch, skúšali sme pár vozítok podľa zadaných kritérií - napríklad ani Pinarello Prince mi nesedel...Ale potom som sa priblížila k méte míľovým skokom, už sa na ňu šetrí - a nebude to žiadny Kefris. Ale malý Kefris bude ďalej so mnou brázdiť Európu na cyklodovolenkách - na prívese za autobusom veru pána karbóna voziť nebudem.
161. Aj Ty vyhrávaš Volvo podľa vlastného výberu.
Minulý rok som bola vo Viedni v dvoch veľkých cykloshopoch, skúšali sme pár vozítok podľa zadaných kritérií - napríklad ani Pinarello Prince mi nesedel...Ale potom som sa priblížila k méte míľovým skokom, už sa na ňu šetrí - a nebude to žiadny Kefris. Ale malý Kefris bude ďalej so mnou brázdiť Európu na cyklodovolenkách - na prívese za autobusom veru pána karbóna voziť nebudem.
myslim ze pan Roman Bartos -RB bikes by ti vyrobil ram na mieru ..alebo Jozko caprnka a lahuckeho materialu
Ferenc: nie som madam... Madamy chodia do Auparku, do Eurovei...a hlavne sa netrepú zodrať sa na bicykli alebo zabahnovať sa na nejakú horskú akciu...aspoň takto nejako mi to vysvetlila kamoška.
...ani TURISTA mi nepáči...ale lepšie ako madam...
Jezus: áno, tá trojšajba bude u mňa potrebná asi aj na ľahšom stroji. Ťažko sa vo výbere vyjadrovať teraz - neviem si totiž vôbec predstaviť, aký to bude pocit tlačiť pod sebou skoro o štyri kilá menej, neviem to vôbec odhadnúť... Malú pílu využívam pri tréningu na môj obľúbený kopec, ktorý má tých 12%; a pri výjazdoch, kde náhle príde veľmi prudký úsek stúpania alebo pri jazde šotolinou do ťahavého dlhého kopca. Predsalen, v plnej poľnej mal môj Kellys so starým rámom peknú váhu - samotný bicykel 9,45 + dve plné fľaše a malá pumpa, nič naviac. Ale aj to je skoro 11 kíl a s mojou hmotnosťou to na dvojpíle napríklad hore Braunsbergom sotva trhnem. Nový rám je menší, aj nové gumy sú ľahšie (staré Maxxisy boli dokonca drôt), ale nejaké horibilné zníženie váhy to nie je. Hmotnosťou pod sebou trpím hlavne pri dlhších výjazdoch (nad 100 kilometrov).
Ale ty si vybral ideálny príklad na vyvrátenie Jezusovho tvrdenia. Zober nejakú turistickejšiu kazetu.
Nic vynimocne, ferenc si obcas rad prisposobuje "pravdu", aby sedela do jeho teorii. Väcsina urcite pochopila, ze som porovnaval rovnake rozsahy kazety, teda napr. 12-25. Je rozdiel, ci je v tom rozsahu 9 abo 10 pastorkov. A samozrejme v kombinacii s trojplackou je rozsah 12-25 uplne postacujuci aj na "turistiku".
ok, tak jemnejsie odstupnovanie v praxi po 16 uplne rovnake, dalej mierne rozdiely, bud o jeden zub viac alebo o dva.. devina ma na konci skok o tri, to je vsetko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale aj na priveľkom a pridlhom Kellysovi to pôjde a prebicyklujem sa na ňom k svetlým cyklistickým zajtrajškom.
...myslíš ten kaktusík alebo Cube-a?
Ak Cube-a, tak ten konkrétny - milý, maličký, zlatý
Inak keď ti nesedia veľkosti tak by som si nechal rám vyrobiť...zoberú miery a hlavne nebude to žiadny Kefris.
161.
Minulý rok som bola vo Viedni v dvoch veľkých cykloshopoch, skúšali sme pár vozítok podľa zadaných kritérií - napríklad ani Pinarello Prince mi nesedel...Ale potom som sa priblížila k méte míľovým skokom, už sa na ňu šetrí - a nebude to žiadny Kefris.
Minulý rok som bola vo Viedni v dvoch veľkých cykloshopoch, skúšali sme pár vozítok podľa zadaných kritérií - napríklad ani Pinarello Prince mi nesedel...Ale potom som sa priblížila k méte míľovým skokom, už sa na ňu šetrí - a nebude to žiadny Kefris.
myslim ze pan Roman Bartos -RB bikes by ti vyrobil ram na mieru ..alebo Jozko caprnka a lahuckeho materialu
alebo Bares a Kovarik
Zadané parametre pre nový stroj boli: najmenšia veľkosť, karbón, 6.8-7.2 kg, na Ultegre, trojšajba, vzadu podľa možností 11kolo, do 3000 Eur, BIELY!.
madam ma styl
este zvoncek na barany nechces ???
P.S. A ten zvoncek tiez nie je zly napad ak ho bude chciet - niekedy by som ho potreboval aj ja.
teda okrem mierneho ubytku vahy oproti 105..
no toto mi musis vysvetlit:
porovnajme teda dve kazety od BBB s najvacsim pastorkom 23..
10sp 11/12/13/14/15/16/17/19/21/23
...ani TURISTA mi nepáči...ale lepšie ako madam...
Turista vs. madam, na to sa mi páči jeden výraz, ktorý používa kamoš z ČR - "hoban".
Súťaž o bystré oko..: výhra auto Volvo podľa vlastného výberu.
kúpil si čiapočky na ventilky
Nic vynimocne, ferenc si obcas rad prisposobuje "pravdu", aby sedela do jeho teorii.
10sp 12/13/14/15/16/17/19/21/23/25