Ja to tam nepoznam ale ty si teraz z levic???Odtial s nami jazdi chalan co ma rodinu v tvojom byvalom baraku.NO haluz.Pozdravuj tamojsich mladych dirtbikerov...
Trasa Žuhračka, zelenou a modrou turist. značkou do Tekovskej Breznice/krásny zjazd/, v dedine vľavo a pred kameňolomom cca 2km /čo s neho robili diaľnicu/ odbočiť vľavo do kopca, na najbližšej križovatke vpravo /cca 1km/ stále do kopca až na lúku, odkiaľ pokračuješ modrou turist. značkou. Z modrej odbočíš vľavo keď prídeš na starú asfaltku, ktorá ťa dovedie do Rybníka. Vyzerá to zložito, ale.... stojí to za to.
zdravim, da sa tiez Sikols, ked ides po Ludanskej ulici tak asi 200m(je to 1.odbocka) za Levicami zabocis do lava a potom rovno hore kopcom a na polnu cestu do prava, potom ides stale kopcom hore rovno ale nie do prava az sa dostanes do vyrubaneho lesa. Je tam vela odbociek tiez je tam motokrosova draha a niekde ***** strme kopce-treba mat 100% brzdy zabludit sa tam neda lebo aj tak vydes niekde dole na cestu.
Junák, ja a moji bikerskí kamoši sme od Banskej Štiavnice.
Levičanom a ostatným z tohto okolia doporučujem nasmerovať svoj bike smerom na Pukanec do Štiavnických Vrchov a tam si to užijete. Stačí už len kúpiť Turistickú mapu Štiavnické vrchy. Hlavne okolo SITNA je to paráda.
Len nevybočovať z vyznačených trás, CHKO striehne a správať sa slušne, aby ste nám tu nepokazili dobré meno.
cau tu Robo z LV, no ten siklos nam pekne dokatovali co a taky celkom pekny lesik to bol, tiez by som chcel vediet kde su este v okoli LV nejake dobre trasy, btw. ta Stiavnica (pocuvadlo) je super, len si musim kupit nejaku mapku aby som sa dostal aj niekde dalej a nie len do Stiavnice
no tak ten kopec pekne vyrubali, ale este budu rubat cely siklos. som tam bol ked zvazali drevo- cesta bola ako z piesku, tu bola haluz. som sa tak vy... v zakrute
Poradte prosim nejake XC trasy v blizkom okoli Levic. Diky
Zdravim, pred niekolkymi rokmi, sme chodili bikovat na kalváriu za PG-čku a ešte na Kusú Horu (Krížny vrch)-na pravej strane za elektrárnou, pred odbočkou na Podlužany /cesta smer Tlmače/
Vzhľadom nato že v LV nežijem už pár rokov,chcem sa spýtať, či je možné sa ešte bikovat v týchto lokalitách. Viem o vydaní kontroverzného zákona o jazde na biku v lese, preto sa chcem spytat, ako to v LV vyzera s jazdením mimo vyznačených cyklotrás
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
thx
Levičanom a ostatným z tohto okolia doporučujem nasmerovať svoj bike smerom na Pukanec do Štiavnických Vrchov a tam si to užijete. Stačí už len kúpiť Turistickú mapu Štiavnické vrchy. Hlavne okolo SITNA je to paráda.
Len nevybočovať z vyznačených trás, CHKO striehne a správať sa slušne, aby ste nám tu nepokazili dobré meno.
skoro blizsie ako Popradcan... by si sa divil...
cau tu Robo z LV, no ten siklos nam pekne dokatovali co a taky celkom pekny lesik to bol, tiez by som chcel vediet kde su este v okoli LV nejake dobre trasy, btw. ta Stiavnica (pocuvadlo) je super, len si musim kupit nejaku mapku aby som sa dostal aj niekde dalej a nie len do Stiavnice
tak tak. Keď som tam začínal bicyklovať tiež som si myslel že to bude nudná rovina. Ale v skutočnosti to tam je ako na húsenkovej dráhe.
Zdravim, pred niekolkymi rokmi, sme chodili bikovat na kalváriu za PG-čku a ešte na Kusú Horu (Krížny vrch)-na pravej strane za elektrárnou, pred odbočkou na Podlužany /cesta smer Tlmače/
Vzhľadom nato že v LV nežijem už pár rokov,chcem sa spýtať, či je možné sa ešte bikovat v týchto lokalitách. Viem o vydaní kontroverzného zákona o jazde na biku v lese, preto sa chcem spytat, ako to v LV vyzera s jazdením mimo vyznačených cyklotrás