ale kubica sport je v ziline a ja byvam vo vranove co je dost daleko a v blizkosti mame sice jeden cyklosport ale tam sa ku tebe predddajcovia anni neotocia len pri pokladni sttoja taze tak
moj spoluziak mi navrhol ze ma kontakty na jedneho cloveka ktory je kamionysta a je mooznost aby mi doviezol bike za neuveritalnu cen kona stab deluxe za 500€
este si poriadne overim ci sa nejedna o podvod a mozno namiest raptora bude kona super
to bude bud jazdene alebo total blbost.... len ta vidlica co tam je stoji 2x tolko ako ty mas limit... a s rodicmi? chod a rozbi ten bike na nejakom skoku... potom ti ho kupia... alebo im ukaz co chces jazdit a povedz ze hento urcite neni dobra volba a nech ti kupia raptora
i mne sa to zda podozrive ale brat mojho spoluziaka uz stamat ma TREK a to este poriadne preskumam ale radsej by som bral konu ale ked to budem nejaka replika tak berem raptora
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este si poriadne overim ci sa nejedna o podvod a mozno namiest raptora bude kona super
zober toho raptora. je to lakave mat Fulla ale ani bazarove ramy nestoja 500e
a co znamena LOPATA??
http://www.kubicasport.eu/produkt/1339/CTM-Raptor-Pro-09/
2wheey: ked sa bude len tak vozit tak samozrejme ze to vydrzi