ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Takze priznavam .. porusil som zakaz vjazdu, a ako mi potom jeden dobry clovek, co mi pomohl povedal, ze to mozno boli aj lesaci, ze to radi robia. No neviem .. pretoze mi vravel, ze jeho sused myslim, tomu zas agresivny cyklista rozbil okno na aute, pricom ti ludia tam autom mozu (tie domceky pri sanatoriu) .. maju vynimku.
Keby to aspon spravil na strane vodica
Zaujimave je, ze za ten cas co som pesi siel asfaltom, som stretol niekolko aut (dokonca z Piestan), a len jedno bolo s vynimkou (na prednom skle).
Inak som vlastne chcel povedat, ze dnesny den bol skvely na brigadu, ale bohvie ako sa zmeni pocasie.... kazdopadne, ak sa to bude dat, som ochotny a zatial to tak vyzera ze by som mohol, cez tyzden poobede na nejaky cas zabrigadovat. Trochu som upravil najazd na mostik a presunul som ryl
Vysrouboval ventilky .. nastastie pre mna som ich potom nasiel na mieste, kde som parkoval. Takze budem musiet vozit nahradne , plus zase aj kompresor
...
Takze priznavam .. porusil som zakaz vjazdu, a ako mi potom jeden dobry clovek, co mi pomohl povedal, ze to mozno boli aj lesaci, ze to radi robia. No neviem .. pretoze mi vravel, ze jeho sused myslim, tomu zas agresivny cyklista rozbil okno na aute, pricom ti ludia tam autom mozu (tie domceky pri sanatoriu) .. maju vynimku.
...
Vysrouboval ventilky .. nastastie pre mna som ich potom nasiel na mieste, kde som parkoval.
Nenadávajte na lesákov, tí na to prdia, určite to bol nejaký nasratý batôžkár!!!
No ... kazdopadne .. ak to dotycni citaju ... tak im doporucujem sa nepriznat
CraObs
Laco, ďakujem ti aj v mene ostatných za tvoju prácu.
kedykolvek cez vikend