Aj ja.Aj motorkovanie ma baví.Aj skútrovanie na vodnom skútri ma baví.Aj lietanie na lietadle ma baví.Aj raketoplán ma baví.A zato sem nepíšem o hybridoch,nečistých a čistých bikeroch,o endorfínoch pri lopkách v Tescu,prípadne o pitevniach a zdravotnej starostlivosti.
Keď si pozreš fórum na motoride.sk tak tam sú tiež všetci čistí motorkári proti plechovkám,a keď im trochu zaprší,tak si ťahajú čopríky na zrazy na vleku za plechovkou.
Z videnia mám pocit, že sa z motoriek dosť priberá. Hlavne rakúsky motorkári sú na toto dosť náchylný. Predsa len medzi reštauráciami na výlete človek na tej motorke veľa energie nevydá. Vždy keď vidím frajera v celokoženom mundúre tak už viem čo bude nasledovať, keď zosadne z mašiny. Najprv dá dole prilbu a vykukne bravčová hlava dosť často s porastom na ksichte a následne príde vrcholné číslo, keď si rozopne kombinézu, ktorá ho obopína ako sťahujúci pás po operácií pruhu. Následne vypadne niekoľko navrstvených tukových pneumatík v oblasti jeho pásu.
Po takýchto zážitkoch ma vždy prejde chuť čo i len uvažovať nad kúpou motorky.
JOLI: asi to nebude len o šniclákoch, veľký, vypasený, pivom *****ci, zarastený, kriminoidný a so štetkami šukajúci motorkár je jedným zo základných literárnych archetypov
Joli ten porast na ksichte berem.Tá bravčová hlava a pneumatiky okolo pupka ma ešte len čakajú. Pekná vyhliadka na starobu.Nevadí!Hlavne,že sme teraz všetci manekýni!Že chlapci a niektoré zvieratká.
lapaloma: neviem, ja som chlpatý, mokrý a rybami *****ci... a ešte aj ruju mám len raz ročne
kesalp: nepeň a uznaj, že literárny archetyp motorkára vyzerá tak, ako som popísal (poznámka na okraj: literárny archetyp nemusí korešpondovať s realitou, aj keď predsa len čosi odrážať zvykne...) - s malou námietkou, že vo FR by to bol skôr prihriato pôsobiaci týpek na mopede (frantíci majú celkove v tých archetypoch bordel)
kesalp: praveze si ... ako trialista nemozes mat predsa kila navyse .. sak tam som pocul, ze na motorkach gramaria tak, ze musi ramy menit po zavode a ich vaha sa prblizuje bajkom .. no kazdopadne, co dokazes na bajku je lepsie nez videa na youtube
Dík Lubo.Ale ja som už len trialista vo výslužbe.Tie odlahčené motorky(a hlavne ich životnosť) sú príčina,prečo som si kúpil naháča a nie trialku.Ale zajtra idem pozreť chalanov na Inchebu.Snáď mi dá niektorý trochu povoziť na gramárskej motorke
.. ved nebola nejaka zima , akurat fukalo , ale mal som windstopper vsade .. ale je pravda, ze ked je tak chladnejsie .. okolo 6-7 stupnov, tak v poslednom case zaznamenavam , ze si ma ako bajkera ludia vsimaju .. bude to tym peknym bajkom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď si pozreš fórum na motoride.sk tak tam sú tiež všetci čistí motorkári proti plechovkám,a keď im trochu zaprší,tak si ťahajú čopríky na zrazy na vleku za plechovkou.
Po takýchto zážitkoch ma vždy prejde chuť čo i len uvažovať nad kúpou motorky.
kesalp: nepeň a uznaj, že literárny archetyp motorkára vyzerá tak, ako som popísal (poznámka na okraj: literárny archetyp nemusí korešpondovať s realitou, aj keď predsa len čosi odrážať zvykne...) - s malou námietkou, že vo FR by to bol skôr prihriato pôsobiaci týpek na mopede
kesalp: nahac je co ?
Inak .. na raketoplane by som si zajazdil