Zdravim Stiavnican! ... zalezi od toho co jazdis.. Ja mam svoj bike momentalne v BA..ale ked pojdem sem tam domov tak by som ho zobral so sebou a mohli by sme nieco vymysliet..
Nazdar my sme sa s maioxom dohodli ze niekedy po vikendoch sa nam bude dat kedze sme obaja ´´cezpolni´´ ....BA-BS Predbezne sme sa dohodli na buduci vikend ,akurat ze ak bude take pocasie ako teraz tak sa ja asi nezucasnim (nemam si co obliect do tejto zimy ) viac v PM
Tak tak... vcera som prisiel do BS a ked som videl tu hromadu snehu tu ..tak ma vsetky nadeje presli... Uz ked som siel autom cez hodrusu tak ma tam prekvapil ten ujazdeny sneh . Takze na oficialne zahajenie sezony si este musime pockat..
uz som to nevydrzal a dnesne rano som sadol na bajk prvy krat v tomto roku sice spravil som len 12 km ale stalo to za to este je v tych stiavnickych vrchoch vela snehu a blata ale pocasie vyslo ciel bol splneny dostal som zaber a ja aj moj bajk ( asi bol viac ustaty ako ja lebo mu odysla zadna brzda ) bol to super zazitok
Ja som dnes jazdil v severnej časti Štiavnických vrchov. Stúpal som od Hronskej Dúbravy lesnou cestou smerom na Močiar. Sneh tam nebol takmer žiadny. Ale niekde pod vrcholom som zbadal v blate čerstvú medvediu stopu a tak som sa radšej zvrtol späť !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozri si fotku ministra životného prostredia.