No tak mame tu novu sezónu kto pozeral prvé preteky? Bola to strašná nuda mam dojem že čím viac menia pravidla aby sa predbiehalo tak sa deje opak Asi to prestanem sledovať
Vykašlite sa na F1 a pozrite si FIA GT, LMS, WTCC, BTCC, Porsche Cup... To sú závody pri ktorých človek neobsedí. Posledné dobré súboje v F1 bol boj medz Schumim a Hakinnenom
Ved práve, Alonso vo ferrari ...inak ako velmi som sa uz tešil na začiatok sezony tak som rychlo vytriezvel po tychto pretekoch, FIA tvrdí že chce zmenou pravidiel zvýšiť počet prebiehacich manevrov..no už kvalda ukázalo o čom to bude ked v Q3 každy odjazdil len po jednom kole len aby šetril pneu. a v pretekoch je to to iste, zo začiatku sa nik nebude snažiť prebiehať lebo je ťažky a šetrí pneu..po prezuti je to zas to iste. ach jo..už aby začali MotoGP
Ja som sa tiež nenudila, hlavne som sledovala kto za koho kope, zmeny v pravidlách , nové
monoposty a tak. Aj tak bude takmer koniec, kým v tom začnem mať úplne jasno.
ja som sa nenudil, fajn pretek, fajn trať dalo sa to pozerať, ale ak čakáte od preteku len samé obiehanie tak ste si vybrali zlý šport
Koho baví samé predbiehanie, nech si pozrie PORSCHE SUPER CUP doobeda Inak aj Rosinovi sa celkom darí GO SVK - Len dostať niekoho do F1 (aj keď už tam raz dávno tuším bol Malchárek)
F1 este aj niekto pozera? Preboha ved to je zazivnostou niekde na urovni curlingu ci synchronizovaneho plavania, pripomina mi to tie stare autodrahy co sme sa s nimi hrali ako deti, lietal si dokola, nemohol si ani predbiehat len si mackal jeden cudlik. Ano je to zabava asi na 10 sekund...
Pokiaľ budú červení vpredu, tak mi nuda nevadí Už si len zvyknúť na Alonsa, pre mňa nenávideného pilota, vo Ferrari
Presne tak. Ikeď je aj to pravda že to bola nuda. Keby sa zaviedli supermäké zmesi pneu alebo povinné 2 zastávky na výmenu pneu bolo by to asi trošku lepšie vzrúšo.
Totálne sklamanie.
Za celý víkend odletelo jedno koleso, videl som tuším jedny hodiny a to bolo všetko.
Nový vzhľad monopostov totálne fádny, okrem fejaji a foce india všetko bledé, šedé alebo tmavé alebo (čo je úplne najhoršia varianta) žlté
To, že sa vrátil dajaký fašoun, ktorý nevie prehrávať a preto sa pravidlá upravujú podľa neho, možno zvýši záujem u zástupcov médií, pre radového fanúšika sa žiadne zatraktívnenie nekonalo.
Dúfam, že počas nasledujúcich závodných víkendov bude počasie vhodnejšie na bajkovanie.
milujem ľudí ktorý pozerajú takéto športy len kôli búračkam:D takýto ľudia mi dokážu tak zdvihnúť tlak, že mi je až smiešne, aký môžu tí ľudia byť.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len teraz neviem ci budem fandit Ferrari, alebo Schumimu....
monoposty a tak. Aj tak bude takmer koniec, kým v tom začnem mať úplne jasno.
Krásny začiatok sezóny 2010. Ferrari GO! GO! GO!
Za celý víkend odletelo jedno koleso, videl som tuším jedny hodiny a to bolo všetko.
Nový vzhľad monopostov totálne fádny, okrem fejaji a foce india všetko bledé, šedé alebo tmavé alebo (čo je úplne najhoršia varianta) žlté
To, že sa vrátil dajaký fašoun, ktorý nevie prehrávať a preto sa pravidlá upravujú podľa neho, možno zvýši záujem u zástupcov médií, pre radového fanúšika sa žiadne zatraktívnenie nekonalo.
Dúfam, že počas nasledujúcich závodných víkendov bude počasie vhodnejšie na bajkovanie.