Dnes ráno som si bol prebehnúť môj divinský okruh. Nasnežené primrznuté, dalo sa v pohode jazdiť, len vo vyšších polohách bolo už viac snehu a prudšie stúpania som musel potlačiť. Miestami som musel aj dole kopcom šlapať a nakoniec som mal priemerku niečo nad 9 km/h aj keď zvyčajne na suchom povrchu tam mám priemerku tak okolo 16 km/h. Ale zamakal som si slušne.
Dnes bol na MÚ od rána festival horských filmov. Práve teraz beží film Pavla Barabáša- Bicyklom okolo Himalájí.
Boli sme tam pozrieť, no nenormálne veľa ľudí, nedalo sa sadnúť, vydýchaný vzduch, tak sme to vzdali.
no ten vydychany vzduch a kopec ludi je tam kazdy rok,ale je to jeden z najlepsich festivalov tohto druhu na slovensku ,co sa tyka prispevkov aj ucasti
Ľudkovia, kedy sú Vianoce? Tuším mám na stole zlý kalendár, aby som nezabudol nakúpiť nejaké darčeky. Už mám toho marastu dosť. Už si chcem zajazdiť na suchom povrchu.
katko, lenže s hroťákmi na dlhé výjazdy nechodím. teraz je v lesoparku sneh, čľapkanica a blato = a to ma už nebaví. Keď tam bol "len" sneh a krásna poľadovica, to sa jazdilo super. Ale ja už chcem konečne LETÓÓÓ!!!
Zajtra ee. Idem otestovať nový predný plášť do blatka. Nobby v tomto bordelčeku nejako "nestíha".
Počuj, ty si inak zažratý do tréningu. V Turí sme sa obiehali, ty si dupal dole dedinou asi 50 kmh ja som šiel opačne, mával som, kričal na teba a ty si ani nemrkol
To akože dnes? Nasral ma jeden vodič auta "nevedel" ísť dolu kopcom viac ako 40 km/h, tak som ho predbehol a dupal som celú cestu. S vetrom v ušiach nepočuť či niekto po mne kričí. Ja všetkým, čo mi povedali, že na mňa volali a podobne hovorím jedno: Cyklistov, chodcov a autá vnímam len ako možné nebezpečenstvo alebo prekážky. Nečakám, že všade stretnem niekoho známeho .Čumím tam kam idem a nie okolo po ľuďoch, či niekoho spoznám Akurát som videl nejakého cyklistu ísť oproti a vedľa neho v protismere nejakého ďalšieho. S prstami na brzdových páčkach som čakal, čo ten chmuľo urobí. Jazdiť v protismere! Dnes by som normálne povedal, že je prvý jarný deň.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Boli sme tam pozrieť, no nenormálne veľa ľudí, nedalo sa sadnúť, vydýchaný vzduch, tak sme to vzdali.
Počuj, ty si inak zažratý do tréningu. V Turí sme sa obiehali, ty si dupal dole dedinou asi 50 kmh ja som šiel opačne, mával som, kričal na teba a ty si ani nemrkol