chcem si urobit radost a kupit si cyklokratasy, aby tato sezona bola co do kvality opat na tom lepsie
Free Classic
Free Horizon
- pri tychto z meridy ale akosi no neviem, material je tam asi len na vrchne gate...ktovie z coho su spodne...takze toto asi moc nie
no a Endura
Hummvee
Singletrack
Cena taka rovnaka, neviem, vela chlapov pozeram aj tu na fore prisaha na Singletracky panske hlavne kvoli teflonu... no neviem co si myslite? Alebo nejake ine napady?
a dalsia otazka...tie antibakterial vlozky do toho sa daju dokupit? teda predpokladam ze to clovek dost casto perie a je mozne ze casom sa znici, pripadne uz som tu niekde citala aj o strate...nie za jazdy
Zaujimave, ze sa este neozvala ziadna "volnaskova" bikerka....
Nie je to stupid, naopak, je to veľmi múdra otázka.
Záver: na bicykel sa nenosia zbytočnosti.
a k nohaviciam? radsej mam obtiahnute s trakmi, nosil som aj volne s vlozkou, lenze pri kvalitnom stupani, guma v kombinacii so snurkou svoju funkciu na pase prestali plniti a podchvilou mi uz vykukali stvrtky z poliek a okrem toho to bolo velmi nepohodlne...hlavne, ked som mal kluce v praktickom vrecku vzadu, ktore sa po case dostalo na miesto, kde za normalnych okolnosti byvala vlozka a namiesto na vlozke som sedel na klucoch...ale dizajnovo boli tie nohavice super
http://www.craft.se/products.html?tx_mdb_pi1%5Bview%5D=viewLVL3&tx_mdb_pi1%5Blvl1%5D=Craft&tx_mdb_pi1%5Blvl2%5D=Layer%25201&tx_mdb_pi1%5Bpageid%5D=134002710&tx_mdb_pi1%5Blvl3%5D=Cool
... a niektore baby uz nie su pubertiacky a nechcu nosti polodlhe "kapsace" a nosia napr. toto:
http://www.bethermo.cz/?p=productsMore&iProduct=117&sName=Cyklo-kalhoty-EVA-kratka-sukne-damska-BERKNER
podobne suknicky robil aj Craft, ale neviem momentalne najst link...
...vyzerám vari ako chlap...?
dudo: hmm... preco myslis ze len pubertiacky nosia kapsace? ja uz mam pubertu dostatocne vzdialenu, ale na bike by som urcite nezobrala suknu a hlavne nie svetlomodru
zani: dik aj tebe za vysvetlenia... ja som doteraz jazdila v normalnom bavlnenom spodnom pradle a kratasoch co nemaju svy na partiach na ktorych sedim a aj ked neboli ziadne odreniny a podobne, ale predsa len by som radsej pohodlnejsie cyklogate hlavne z odvodom vlhkosti, lebo teda to ze som sa vratila domov premocena potom, to je pravda...
Zani sa ozve, ked si robim srandu z chlapov...
Kuritca sa citi byt nutena do skuniciek, ked napisem NIEKTORE BABY... ved ok, kup si kapsace, snazil som sa len prispiet dalsimi moznostami... prave tie suknicky zakryvaju drobne "nedostatky", co mnoho bajkeriek prave ocenia... nic viac, nic menej
... a k tym farbam, no existuje vpravo dole moznost vybrat si farbu... ale zas to bol len priklad, hm...
neberte to forum a tie prispevky tak moc osobne, trosku nadhladu odporucam... (toto je zart)
...sak aj môj bol...
Neboj
ved praveze citam...niektore uz nie su pubertiacky a preto nenosia kapsace ale sukne...z toho mi vyplyva ze len pubertiacky nosia kapsace ...a o farbu az tak nejde, ale rozhodne ta svetlomodra co na mna vyskocila bola strasnaaa
A cyklogaťe sa nosia naostro bez rozdielu, žiadne spodné prádlo sa pod to nedáva.