chcem si urobit radost a kupit si cyklokratasy, aby tato sezona bola co do kvality opat na tom lepsie
Free Classic
Free Horizon
- pri tychto z meridy ale akosi no neviem, material je tam asi len na vrchne gate...ktovie z coho su spodne...takze toto asi moc nie
no a Endura
Hummvee
Singletrack
Cena taka rovnaka, neviem, vela chlapov pozeram aj tu na fore prisaha na Singletracky panske hlavne kvoli teflonu... no neviem co si myslite? Alebo nejake ine napady?
1. ako som už spomínala, nemám rada, keď sa mi na biku okolo tela niečo pľance. Netvrdím, že toto by sa pľantalo moc, ale...
2. jazdím pánske rámy. A keď som si pocitovo predstavila, ako jazdím niečo, čo by sa mohlo (ako klasická sukňa) niekde zachytávať a spôsobiť pád dole pusou...ja neviem... pripadám si aj v normálnych kraťasoch dosť žensky, nemám potrebu to dopĺňať takýmto doplnkom...a stále sa báť, že sa to "sukňovie" niekde zachytí a kvoli tomu tresnem....
Ale viem si to predstaviť na dáme, ktorá jazdí na dámskom bicykli, môže to veľmi pekne vyzerať.
nieee...iba kratasy a tu ich vnutornu vlozku (to su vlastne elastaky s antibakterial vlozkou, nie?)...tak som to myslela...
presne tak, je to toto
...myslel som toto:
http://www.craft-sports.de/damen/l3-bike/active-training/craft-194118-s0309-active-skirt-damen-black.html
ale opat pripominam, ze je to len jedna z mnohych alternativ pre baby, ktore nechcu nosit cyklo-gate a nie su profi-bajkeri... a nechcu sa parit v lete v polodlhych velikanskych kapsacoch... proste chcu len vyzerat sexi...
no a este si trosku rypneme do vseznaleho trikiho...
ak si pozries ponuku slusnejsich znaciek, kazda ma pohodlne sukne v ponuke...
... no a to podstatnejsie je... ak mam baba napr. kramy, moc s tou tvojou radou "naostro" neobstoji... aj preto "taku blbost ako sportove spodne damske pradlo" vymysleli... ale mozno budes opat namietat, ze ma tyzden ostat doma a nevychadzat z domu...
koncim babsku temu, idem sa hadat do temy "vymena lozisk"...
Edit: a to este neviete (niektori mozno vedia) co sa deje posledne dni na BF.
jaaaj, no to je mile...ja naopak rada chodim na bike ked kramy mam...pohyb upokojuje a zmiernuje bolesti... naco myslite ze vymysleli tampony??? aby baby mohli veselo plavat, sportovat, atd da aj naostro, no problem
dotm: nie ze su problem, len ja s mojou postavou sa v nich zle citim, preto radsej kratasky, ale tak zas take co sa dava vlozka priamo do krataskov...no mne sa to zda cudne a na dlhsie jazdy asi nie prakticke, preto chcem take co do nich idu elastaky s vlozkou...teda tie hummvee... ale ked mi uz bude straaasne teplo, tak tie kratasky dam dolu a prezijem dajak aj v elastakoch
páni, neverím tomu, že keby ste vy mali krámy, týždeň z mesiaca by ste si pchali do cyklogatí spodné prádlo - uff, až ma striasa pri tej predstave.. riešenia sú dve - buď spomínané tampóny alebo druhá možnosť - "klasická" vložka sa "nalepí" na cyklovložku a môžem vám zaručiť, že je to oveľa pohodlnejšie ako alternatíva nohavičky + vložka, pretože to úplne super drží a človek nemá ani pocit, že je nejako "handicapovaný"
taakže, kurtica, moja rada - naostro - možno sa Ti to zdá zvláštne, divné, neestetické a ja neviem ešte aké, ale minimálne to skús niekoľkokrát a možno zistíš, že je to oveľa príjemnejšie - hlavne cez leto, keď sa človek trochu "vetrá"