Pretoze v lete je jednoduche jazdit kade-tade hoci aj sam. V zime je dobre, ked si nemusim razit stopu v snehu celu trasu sam (alebo dvaja, traja), pretoze ak je viac snehu aj zjazdy dole potom treba casto tazko slapat. A kedze tu nemame oficialne upravene trate, tak jedina moznost ako si zajazdit aj v ako-tak vytvorenej stope je prave tato. (z tych vyssie vymenovanych akcii ktore chcem este stihnut, (ak snehove podmienky dovolia) je organizovana KST uz iba jedna, ostatne su "sukromne jazdy" na ktorych bude vitany kazdy, kto sa prida pri striedani pri tvoreni stopy)
...myslel som si, že to takto nejako definuješ. Tak ti prajem aby ti vyšli všetky spoločenské zimné podujatia tohto roku, lebo hlásia šialený odmäk koncom týždňa.
Bardejovska Nova Ves - Zborovsky hrad - Bardejovske Kupele - Bardejov na lyziach v riadnej brečke - na bike vela snehu a blata, na lyze len tak-tak. Nech je uz konecne (jar) alebo nech mrzne. Hlavne nech nie je to, co bolo v sobotu a co nam predpovedaju na najblizsi tyzden Ilkovia a Jurcovicovia!
...a že vraj nevedia kvalitne pracovať. Im treba len motiváciu a čo je najlepšia motivácia - ako prežiť
...dodrbal som si koleno, musím si dať tréningovú pauzu. Pozerám len von oknom a dúfam, že zima čím skôr odkluše na Antarktídu....
Keď že sa mi nechce učiť, tak sa bavím .
New vs. old one, after about four thousand kilometres, I´m trying to keep my english well, because of maturita exam on the 17th of March. Lets talk in English, it´ll be very very fun This is my daily preparation for a part of an exam, LISTENING.
What is there in the third picture? Cabin of Encián?
...si robíš zo mňa srandu. Okamžite to prelož. Hádam si nemyslíš, že si k tomu zoberiem slovník Mysli na starších a negramotných
...inak v stredu idem s kolenom k ortopédovi tak mi držte palce, lebo budúcnosť je neistá
...a na maturity ti držím palce
...a potom
...tieto authorácke brzdy som menil teraz v novembri po cca 3500km (z tohto čísla poriadne odkrojil Súľovský masaker, ale Kubo po ňom menil komplet celé doštičky na kotúčoch). Bol som s nimi mimoriadne spokojný. Len som trochu zaspal ich výmenu, tak som potom musel meniť aj ráfiky zadného kolesa
...a kde je ten preklad, ha...
...na Slovensku po slovensky...
"Nové verzus staré, asi po 4000 kilometroch, snažím sa ovládať anglinu dobre, kvôli maturám 17. marca. Poďme kecať po anglicky bude to sranda. Toto je moja denná príprava na časť testu z angličtiny, počúvanie nahrávok.
Čo je na treťom obrázku? Chata Encián?"
Got it? "Máš to?" Was your pads rubbed to the "steel"? "Si zošúchal platničky až na kov? That could be also fun, however you have got new clincher and also bike with good handled stuff. "To mohla byť tiež sranda, ale aspoň máš nový ráfik a bajk s dobrými komponentami." In a while I´m heading to school, so have a nice day my bikemates. "Zachvíľu mierim do školy, pekný deň."
If somebody see some faults, please complain me and a will correct them. Thanks
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...dodrbal som si koleno, musím si dať tréningovú pauzu. Pozerám len von oknom a dúfam, že zima čím skôr odkluše na Antarktídu....
Vcera som vam nakreslil GPS painting pri chate Enciana.
Cesta na Cergov - samy lad schovany pod novym snehom.
Keď že sa mi nechce učiť, tak sa bavím
New vs. old one, after about four thousand kilometres, I´m trying to keep my english well, because of maturita exam on the 17th of March. Lets talk in English, it´ll be very very fun
What is there in the third picture? Cabin of Encián?
...inak v stredu idem s kolenom k ortopédovi tak mi držte palce, lebo budúcnosť je neistá
...a na maturity ti držím palce
...a potom
A Mišo mi nevrav že si sa neposmial na pomarančoch
...a kde je ten preklad, ha...
...na Slovensku po slovensky...
Čo je na treťom obrázku? Chata Encián?"
Got it? "Máš to?"
If somebody see some faults, please complain me and a will correct them. Thanks
Zajtra chlapci potrebujem všeky cyklistické prsty