Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Tak chalani vy ste teda riadny maniaci...V takej tme a Devinska Kobyla??? Ja som bol vcera vecer na hradzi po obratku. Kebyze nemam bielu ciaru a svetlo na mobile, tak by som hadam prisiel do Gabcikova ako naspat do BA. Niekedy sa urcite pridam ku vasim tzv. crazy vyjazdom
Akoze ano, len svetlom sa da vidiet tak na par metrov, chce to mat dobru techniku a byt trochu crazy, aby sa vobec na taky vyjazd clovek postavil...ale nic v zlom, beriem to ako byt "spravne crazy"...
Tak chalani vy ste teda riadny maniaci...V takej tme a Devinska Kobyla??? Ja som bol vcera vecer na hradzi po obratku. Kebyze nemam bielu ciaru a svetlo na mobile, tak by som hadam prisiel do Gabcikova ako naspat do BA. Niekedy sa urcite pridam ku vasim tzv. crazy vyjazdom
Akoze ano, len svetlom sa da vidiet tak na par metrov, chce to mat dobru techniku a byt trochu crazy, aby sa vobec na taky vyjazd clovek postavil...ale nic v zlom, beriem to ako byt "spravne crazy"...
Neviem čo je na tom divné a výraz "crazy" v tejto súvislosti nechápem. A v takej tme? No ono po západe slnka býva väčšinou tma, veď o tom je ten výjazd, ale nie bez svetiel
A áno, tmax správne poznamenal, že boli aj takí jedinci, čo svetlo nemali
Aj bez svetla sa samozrejme da, prave vtedy to nadobuda to "caro" . V lete sa mi podarilo zijst rohatku s kamosom v uplnej tme a svetlo mal len on, vtedy to uz ale nie je o tom dobrom pocite z jazdy ale o tom, prejst to bez ujmy na zdravi .
Edit: Od decembra uz vozim 900 lumenov z DX
Čo by ste povedali na nočný výjazd (streda/štvrtok)? Buď nejaký asfaltík (Hainburg+Braunsberg,...) alebo terén (Devínska kobyla, poľňačky+Braunsberg,...).
No tak ja by som sa mozno aj pridal. Stvrtok urcite nemozem, skor piatok, ale mozno aj zajtra by som siel, ale urcite len asphalt a vyletnym tempom kedze som po chorobe a tento rok som bol na bajku raz takze aj kondicka je slaba. To rakusko znie lakavo.
Ja som bol dnes, najprv sa šera D.Jazero-Stupava-Marianka-Záhorská-Devínska-Devín a po tme hore na Kobylu a nasledoval môj obľúbený zjazd po tme dole k vodárni a domov
Pár poznatkov z dnešného večera: úplné bezvetrie, všetko pekne osvetľoval mesiac, teplo a krásne sa belajúce snežienky po všetkých stranách chodníka vo svetle plne nabitej SSC P7
Druhý poznatok: do kopca sa zle šlape so strieľajúcou reťazou na najľahších prevodoch - čas na výmenu pár komponentov
Keby sa niekomu chcelo ísť dnes večer na Kobylu, ale "veľmi pomalým kľudným tempom" so mnou, tak idem aj dnes.
Mne ide skôr o vychutnávanie si svitu mesiaca, tej tmy a zahádzaných chodníkov ako nejakých výkonov
Ja som bol dnes, najprv sa šera D.Jazero-Stupava-Marianka-Záhorská-Devínska-Devín a po tme hore na Kobylu a nasledoval môj obľúbený zjazd po tme dole k vodárni a domov
Pár poznatkov z dnešného večera: úplné bezvetrie, všetko pekne osvetľoval mesiac, teplo a krásne sa belajúce snežienky po všetkých stranách chodníka vo svetle plne nabitej SSC P7
Druhý poznatok: do kopca sa zle šlape so strieľajúcou reťazou na najľahších prevodoch - čas na výmenu pár komponentov
Celkom tomu nerozumiem, zjazdoval si "potme" alebo "vo svetle plne nabitej SSC P7"?
Alebo sa tieto dva výroky navzájom nevylučujú? Potom nič-moc svetlo.
Alebo si do zjazdu svetlo vypínaš?
No a keď ti strielajú najľahšie prevody, treba si dať ťažší! Dočasne to pomôže.
Vôbec to neber osobne, dnes mám zase nejakú rýpavú náladu!
Zle som sa vyjadril, po tme som myslel, že je večer/nesvieti slnko/opak dňa
k prevodom, samozrejme že ťažšie pomôžu, ale to môžem do kopca rovno tlačiť
Tmax: mne je to jedno, cca po 18:00, 19:00...
Obávam sa, že by som sa zbytočne naháňal - idem totiž o 16:00 na cestu. Neviem to odhadnúť, kedy by som mohol (musel by som totiž najprv vymeniť biky).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ani zima nebola, aj ked blata este trochu... ale o dost menej ako v nedelu
ps mozes mi poslat dake fotky ako SS ?
inak moje nepodare foto - "foto z vyjazdov" tema
Droto, možno by si bol množstvom svetla prekvapený.
A áno, tmax správne poznamenal, že boli aj takí jedinci, čo svetlo nemali
Edit: Od decembra uz vozim 900 lumenov z DX
Mne ide skôr o vychutnávanie si svitu mesiaca, tej tmy a zahádzaných chodníkov ako nejakých výkonov
Celkom tomu nerozumiem, zjazdoval si "potme" alebo "vo svetle plne nabitej SSC P7"?
Alebo sa tieto dva výroky navzájom nevylučujú?
Alebo si do zjazdu svetlo vypínaš?
No a keď ti strielajú najľahšie prevody, treba si dať ťažší!
Vôbec to neber osobne, dnes mám zase nejakú rýpavú náladu!
k prevodom, samozrejme že ťažšie pomôžu, ale to môžem do kopca rovno tlačiť
Tmax: mne je to jedno, cca po 18:00, 19:00...