ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
vyhrabane je to dost na siroko, na niektorych miestach bude treba upravit teren, ale nic brutal.
Hrable opravil mar-tin, takze teraz mame k dispozicii 3 hrable, dva ryle, jednu motyku. Vsetko ulozene tam, kde to bolo ulozene doteraz...
Takze treba zacat chodit i na brigady, teraz nemyslim Teba, ale i ostatnych bikerov, ktori su ochotni pomoct vycistit dalsiu cast singletracku...
laci, nechcem to zakríknuť, ale tie pekné zelené hrable sú spracovaním ešte o niečo horšie, ako tie "staré". všimol som si , že majú náznak praskliny vo zvare, uvažujem, že by stálo za to ich trochu poštekliť zváračkou a kúskom plechu, lebo dlho nevydržia...
edit: ach jaj .. tie dnesne cinske one
MUSIS...
edit: ach jaj .. tie dnesne cinske one
Mne sa hrabalo dobre s tymi starymi, skoda, ze nevieme, kde sa stratili tie druhe hrable...
Zakaz vjazdu je uz od minuleho vikendu, este ze neplati aj pre bike...
BUS chodi normalne.... na BUS sa nevztahuje zakaz....
skvela praca, som rad, ze sa to zacalo trochu hybat, a ze cim skor spojazdnime dalsiu cast singletracku. Idealne by bola vacsia ucast na par brigadach a v lete by sa mohlo jazdit po celom singletracku...
edit: plus este tu travnatu zakrutu, kde nie je uplne jasne kade pojde chodnik.
pochválime ťa pred naukladanými hrabličkami...
Inak ale tie popilene stromky, resp. teda ich zbytok su neprijemne na prejazd
Tiez sme uz nad tym zamyslali v nedelu, budeme musiet bud vysekat sekerkou, alebo odpilit tesne pri zemi... To bude naplnou brigady, ked bude chodnik bez listia. Zarovnavali by sme tieto zbytky stromkov a zaroven sprejazdnovali vsetky jamy na trase...
lto, velka vdaka, tusim budem musiet nejaku zlatu medailu obetovat za zasluhy o vystavbu singletracku...
edit: asi potom na detekciu tych pnikov tahat hrable .. to 100% chyti
Medaila ?