Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
http://www.youtube.com/watch?v=P6pAvMqQm3k
Na klávesnici ?? V Test Drive Unlimited ?? Nemožné !! Minulé leto som bol 40 dní na maródke s chrbátom a na začiatku maródky som to začal hrať, hral som to denne,splnil som všetky závody,nakúpil autiská,domy a oblečenie, ale ako náhle sa mi sprístupnili závody s motorkami, nastal koniec . Nech som sa snažil akokoľvek, ovládať to klávesnicou nešlo - akonáhle som stlačil šípku doprava alebo doľava, motocykel si úplne "ľahol" na tú stranu a ostal tak dovtedy pokiaľ som zasa nestlačil opačnú šípku. To znamenalo že pri prejazdoch zátačkami som musel striedavo mačkať ľavú a pravú šípku a pritom ešte držať plyn a pribrzdovať
Teraz očakavam Settlers 7, ma sa seria vratiť ku koreňom, teda k 2.dielu.
Momentálne sa neviem rozhodnúť, chcem si kúpiť buď AgricolA alebo Dobu kamennú.
Neviem čo bude vhodnejšie pre začiatok, asi tá doba kamenná, má byť jednodchšia ale AgricolA má mať lepší systém a tie ovečky a kravky sú hrozne podarené.
Tieto dve majú dostupné neďalekom obchode. Máte niekto odohrané?
Odohral som Puerto Rico aj Carcassone, len priateľka je úplný nováčik.
http://www.gametrailers.com/video/debut-teaser-alien-breed/59690
a ti curkovia z blizzu nie a nie vydat tu nestastnu trojku .....
P.S. : sorry za OT
moze byt sak nech to uz vydju zvysok budu doplnovat postupne kuzelnicka dostala fajnove nove kuzla coz sa dost pozdava , inak fajn este jednu novu postavicku by to chcelo a mozme zacat a k tomu hafo map po ktorych sa da lozit a moznost obmeny deja vzhladom na osobnost hraca ...
co sa tyka prostredia je ok ale mozno trochu malo detailne vzhladom ze uz ide o 3d