Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Vďaka lto, pochvala vždy poteší, ale toto by sa dalo odfotiť aj súčasnými mobilmi a nie 6 ročným napoly nefunkčným minikompaktom
Ale na druhej strane poznám jeho možnosti a niekedy sa dá dosiahnuť zaujímavá hĺbka ostrosti, ale takúto fotku (tých žiab) ešte nemám.
Keď som išiel po tom cyklochodníku, svetlo som dal naplno a vidím zopár žiab, ktoré len tak po tme oddy***** v strede chodníka a hádžu pri tom umelom osvetlení zaujímavé dlhé tiene. Tak som nelenil, zastavil, našteloval riaditká so svetlom k tej najväčšej ropuche a snažil sa to nerozmazane odfotiť
Zo 14 fotiek sa podarilo 5.
PS:mňa zas deprimujú vaše dlhé/náročné výjazdy a aj niekoľko dní za sebou (myslím v dobrom)
Mobilom nie .. zle svetelne podmienky. Aha, tak kompakt .. no, mam tiez .. aj s filtrami a kadecim, super fotky z toho liezli, zial ma skrvnu niekde, v optike alebo na chipe. Neviem kde to dat spravit .. ale nakoniec aj tak furt vozim ultralight fotak, ktory proste tu optiku ma znacne horsiu. Kedysi som sa tiez hodne vrtal do fotenia, ale tak nejak .. posledne roky je to nanic.
Mas cit pre krasu ... a chut zastavit a ziskat to fotakom. Ja uz nie .. len jazdim .. malokto ma tu vysadu, ziskavat jedno aj druhe.
ps: tie dlhe vyjazdy par dni za sebou .. to su len roky jazdenia na bajku , nic to nie je, mna deprimuje, ked si spominam na sezonu 2006 .. alebo ked mi ujde roman ci tmax v kopci , nikdy som sice nebol nijak zvlast dobry, ale ... no nic .. hormonalna liecba clovek vzdy dokaze paradne zatocit
Budem trochu OT
Baví ma to fotenie, hlavne nejaké živé živočíchy v lesoch
Mas cit pre krasu ... a chut zastavit a ziskat to fotakom. Ja uz nie .. len jazdim .. malokto ma tu vysadu, ziskavat jedno aj druhe.
Vďaka, ale také fotenie a bike idú do kopy, hlavne keď som sa kedysi prvýkrát vytrepal s tým 15+kg železom na Záruby, Vápennú, Vysokú - vrcholová fotka s bikom musí byť Dovtedy som tam nebol ani pešo, takže zážitok s cesty a dosiahnutia vrcholov bol o to väčší.
Svoj bajk musím dať do poriadku, nech sa na ňom dá normálne jazdiť, tento rok ho zanedbávam, ale je to aj tou dlhou zimou a snehom. Kde sú tie časy, keď som bol na konci januára normálne cez les na Babe a množstvo snehu bolo asi kilo na kilometer štvorcový
Koniec OT.
Nádherná ropucha. Ja som mal tiež "podobné" stretnutie, keď som šiel okolo 22:30 so smetím. Ježko vyjedal mačkám misky. Bez problémov som ho pozoroval, nevšímal si ma. Milé, len škoda absencie foťáka. Asi budem nosiť, keď pôjdem vysypať smeti.
Vďaka Zani, deň predtým som podobne ale za svetla stretol srnu a srnca ako utekali krížom cez cestu, tak som zabrzdil a len sa na nich z malej vzdialenosti pozeral kým neodišli
Vďaka Zani, deň predtým som podobne ale za svetla stretol srnu a srnca ako utekali krížom cez cestu, tak som zabrzdil a len sa na nich z malej vzdialenosti pozeral kým neodišli
...vcera som takmer jednu zrazil pri krematoriu, este ze som nesiel rychlo
Tomas, mile rad by som, ale noha este nezrastla...bud. tyzden sa Ti ozvem, trosku na kobylu (hadam mi to uz zrastie) pojazdit
Takže návrh: 18:00/18:30 spod Lafka(strana mesta), potom pozdĺž Dunaja do Hainburgu, singlom na Braunsberg a domov. Čiže prevažne terén. Prtivietor nie je silný a má vhodný smer - tam proti, späť po. Čas som len tak strelil.
aáááá, dobre ... je mi celkom jedno kedy vyrazíme no nechcem sa vrátiť o polnoci. (celý deň robím a robiť budem predpokladám až do rána tak by som sa ešte chcel vyvetrať nech mi to myslí trošku)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale na druhej strane poznám jeho možnosti a niekedy sa dá dosiahnuť zaujímavá hĺbka ostrosti, ale takúto fotku (tých žiab) ešte nemám.
Keď som išiel po tom cyklochodníku, svetlo som dal naplno a vidím zopár žiab, ktoré len tak po tme oddy***** v strede chodníka a hádžu pri tom umelom osvetlení zaujímavé dlhé tiene. Tak som nelenil, zastavil, našteloval riaditká so svetlom k tej najväčšej ropuche a snažil sa to nerozmazane odfotiť
Zo 14 fotiek sa podarilo 5.
PS:mňa zas deprimujú vaše dlhé/náročné výjazdy a aj niekoľko dní za sebou
ps: tie dlhe vyjazdy par dni za sebou .. to su len roky jazdenia na bajku , nic to nie je, mna deprimuje, ked si spominam na sezonu 2006
Baví ma to fotenie, hlavne nejaké živé živočíchy v lesoch
Svoj bajk musím dať do poriadku, nech sa na ňom dá normálne jazdiť, tento rok ho zanedbávam, ale je to aj tou dlhou zimou a snehom. Kde sú tie časy, keď som bol na konci januára normálne cez les na Babe a množstvo snehu bolo asi kilo na kilometer štvorcový
Koniec OT.
...vcera som takmer jednu zrazil pri krematoriu, este ze som nesiel rychlo
Tomas, mile rad by som, ale noha este nezrastla...bud. tyzden sa Ti ozvem, trosku na kobylu (hadam mi to uz zrastie) pojazdit
Ehm, nezabúdaj na posun času dnes sa začne stmievať tak okolo 19:30.