ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
A este mam par navrhov a otazok. Na par miestach v dolnej tretine singla su obnazene korene kolmo i rovnobezne so stopou, ludia ich uz zacali obchadzat a rozsiruju a eroduju tym svah mimo chodnika. Navrhujem zahadzat korene skalami a hlinou ako odporuca i http://www.cemba.cz/publikace/Kvasnicka-T-Singltrek-Rekreacni-stezky-pro-terenni-cyklistiku.pdf. Keby bude najblizsia brigada? Rad sa pridam.
Vcera som presiel prvy krat singlac na biku a je krasny i v noci. Ziadne konare slahajuce do tvare, ziadne nezjazdne, nepredvidatelne miesta. Otestoval som si na nom poriadne moju upgradnutu celovku http://forum.fotonmag.cz/index.php?showtopic=1155 Ti polovnici ho krasne natrasovali. Pochvala im.
A citam ze mate dakde skryte naradie, pomohlo by mi keby som vedel kde, rad sa na udrzbu vydám aj sam. Mate tam motyku, cakan, lopatu alebo len hrable? Ake naradie chyba?
A este otazka, ked do mna bude niekto pindat, staci ked sa budem ohanat Slombackym preukazom?
Miro Trebuľa
k náradiu: momentálne máme priamo v teréne dve lopaty, trojo hrablí a motyku, okrem toho ešte prinesieme ďalšie rýle a mcleoda. umiestnenie náradia by bolo asi lepšie riešiť cez ss/icq.
najbližšie sa chystáme na trail v nedeľu, presnejší termín by som napísal zajtra...
čo by nepovedal... málo čítaš fórum...
post356545.html#p356545
skúsim zajtra nezabudnúť spraviť nejaké kópie povolenia a potom v nedeľu ich prinesiem.
takže navrhujem klasicky v nedeľu o 10.00 pri 2. kameňolome...
pozor, mení sa čas! (dúfam, že nebude ešte tma
jo a povolenia pre záujemcov mám, len si ich nezabudnite pýtať...
/mozno vybehnem do baumaxu/