Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
iba jeden tam na luke lezal pri ciganke doslova.ona na zemi nic ziadna deka a on vedla,taky cierny.zdvihol sa trochu pobrechal,ale nebezal.tiez uz asi nato kasle druheho som nevidel.
Mao tak to hej, koncom leta keď sme sa vracali zo Snina tour, tak nám po ceste išli oproti 3 cigánske psy aj s majiteľmi tak som mal dosť ...nevedeli sme čo robiť a po takej ceste sme boli už aj unavení a na naháňačku s nimi sme nemali chuť, no kým sme vymýšľali čo robiť tak tie psy našťastie odbehli na lúku a tam sa naháňali tak sme to využili, aj tak sa za nami jeden rozbehol Armstrong181 no Bodka nás prezradil a tie serpentíny sú fakt , hlavne z hranice do Poľška, mal by si prísť vyskúšať, najbližšie ti pošlem video čo som tam točil mobilom pri 40-50 km rýchlosti
Inak, cez veľkonočné sviatky keď budeme (študenti) dlhšie doma by sme mohli niečo spolu podniknúť na zahájenie sezóny hmm? Keď bude dobré počasie samozrejme
dnes runina cez prislop tam a naspat cez ruske ktore ani nebolo v plane islo sa mi uz lepsie ako vcera.najviac sa mi pacil posledny 3km usek pred runinou,novy asfalt po stranach ihlicnate lesy vona paradna ako v tatrach..slnko svietilo parada,ale natrafil som na tu smerovku,ze ruske 7km a bolo rozhodnute mokrota blato jarky tade tecu LKT tu stromy taha tatrovka nalozena sa tade ruti,ale ja nie,musel som sa tam trepat prvy km ok po vode blate dalej uz lad a sneh druhy km este ako tak kluckovanie pozeram nieco sa v dialke pohlo idem blizsie nejaky velky zadok hovorim si krava to nebude este blizsie a tu obrovsky jelenisko taham fotak ale zmizol mi tak nic fotak naspat tu vyskocil rovno do sredu cesty dalsi len cvaknut ale kym mi naskoci ta si musim este vypocut tu slecnu co mi v nom po anglicky cosi trepe uz chcem cvaknut tu sa vyruti skoda120 bez znacky tak skace prec a za nim este treti.idem dalej zopar srniek potom liska dalej uz kopa snehu je makky zabaram sa a neda sa tak musim tlacit.tak si zanadavam fajne naspat sa vracat velmi sa mi nachce..bol som v polovici aspon som si to myslel.hore kde slnko uz cisto bez snehu ale zas hrba kamena ci konarov na ceste.dokonca na jedno mieste tak pieklo slnko ze kolesa sa do asfaltu zabarali.a zase sneh tak dookola.hore ma chytila hliadka kontrola OP+vystraha:davajte si pozor na medvede hm to by ma zaujimalo ako sa ten pozor dava,ved ked ta stretne uz nic nenarobis iba ze mu ponuknem horalku trebalo mi to pocut iba co som znervoznel brzdy mokre nebrzili nic prehadzovacka prave na tych najvacsich prevodoch zacala prerusovane piskat hovorim si radsej potlacim takto ho akurat skor prilakam na jednej krizovatke som sa nevedel rozhodnut ze kade tak som riskol a dobre domov nic zvlaste auta vietor dam ten zeleny nech mam pekne dost dobre bolo az nato ze sam dvom sa lepsie uteka
. ja šikam z tych tvojich prispevkoch inač kedz pridzeš na to jak še dava pozor , daj znac dneska som vyšol kus do terenu, prišol som jak makovnik, fotky nemam bo z mobilu mi zabavil pamäťovku bluebiker a foťak nebudzem vlačic.
... idzem vyšudric cirigeľ
No išol som vyumyvať Livinku ... ale jak som ju vybral tak som ju dal späť ... šaškovali sme s fukanim Jimyho žiletky ale dokončime zajtra bo še coškaj pohubilo ta som dofukol i sebe i susedkam z čislom dveri 10 a 15 žeby mohli bajkovať
dnes:krasny brod ok teplo len co som vyslapal kopec na druhej strane ma ovalil studeny vetrik az po malu polanu kriky popri ceste vysekane takze v lete budem nadavat bo sa nebude kde schladi pred slnkom v havaji mi nakupil salatiky tresku rohliky v makovciach sa cestari tvarili ze pracuju za dedinou ma vytlacili uplne z cesty dvaja blazni co sa rozhodli navzajom predbiehat za bukovcami som sa napapal sadam na bike tu oproti kamion nesiel rychlo tak 50-60 tipujem..predne koleso stale blizsie k bielej stredovej ciare..pozriem nanho nevidim mu do oci lebo ma tmave okuliare(dajaky snincan)zachvilu uz koleso na mojej strane..pozeram nanho o nic ja pol metra od krajnice na ceste takze mam kam este uhnut uz nieje daleko odomna vyse polka kamiona na mojoj strane on nic hlava normalne naklonena ta chto zna ci spi ci duma ci jakoho frasa ..je pri mne..na svojej strane ma uz len koleso z druhej strany tak prudko uhybam za krajnicu. ..keby som natiahol ruku tak sa ho mozno dotknem tak popri mne lizol cely vlek isiel dalej obzrel som sa a on na zatacke brzdy a len len ze nevybehol do jarku a potom uz len kaplnka,vyrovnal to a isiel dalej klasika 50 akoby nic chotca dalsi cestari cez stropkov som len preletel v sitniku mi kupil alkalicke do fotaka .dalej popri domasi po hlavnej...uz je hotova obidve strany na zaciatku jak mala domasa.cez zalobin cesta prasna az po tovarne-krizovatka traktorom cistili krajnicu .plno sanitiek hasicov policajtov sa dnes premavalo s hukackami .pri vstupe do HE dalsia havaria(vcera rano tiez jedna na zaciatku HE).coca-cola mi dosla tak domov na vypary som myslel ze budem viac nadavat hore kopcom ale dajak nic zajtra asi betonujem zopar motorkarov som uz dnes stretol jedn policajt na motorke,dajak pomizli tote merace rychlosti co boli v dedinach..ani v SV uz nevidno.
wow to jak si zablúdil až do Runiny? Tam som ešte nebol...už nedavaš len okruhy ale začal si navštevovať aj dedinky na konci sveta? Ale odvaha ti nechyba Peťo, ja by som sa tam asi sam neodvážil A tá hliadka aj videla medveďa alebo len tak preventívne upozorňujú?
Pozeram, že Domaša plná vody, karavány plaváju
5U 5U zažitkoch už maš a to len začatok sezony ... ja som bol dnes s chlapcami .. kde som bol ? nikde dokopy, medzi Vydraňou a Palotou pri altánku, umyl som si Livinku v potočiku, ruky odmrzli, ale hlavne že je čistučka
to tu nikto nebetonuje len ja ci co?? sluchaj vrac še uš s totej nitry a poc bicyglovac bo nemam s kym je po dazdi hej hej plavaju a skoro vsetky su vyse kolies zaplavene..zopar rybarov tam. :baca ondrik spominal,ze ked tam boli minule tak tam videli k(kde v riti je na notbuku o s makcenom?? a ani siroke a tu nemam!!)kopku ale je mozne,ze sa tu nejaky potuluje ved je ich uz tolko ze az!a ty ho telo uz neumyvaj ale bicygluj!moj nazor na bike poznas,jak ho v zime oprem o scenu tak ho u jari vycahnem vitor ofuka spinu co ostane ta ostane aspon tak necaha dachtorym ludzom oci.odvtedy co som ho kupil este ani raz som ho neumyl okrem toho podstatneho brzdy retaz prehadzovacka atd...
Pán Boh pomáhaj! čo to betónuješ? Keď som videl tie postele čo si tu predtým dával tak som myslel že si sa cestou zastavil niekde v nábytkárstve Inak, "ô" pokiaľ máš zapnutú slovenskú klávesnicu nájdeš vedľa písmena "L" napravo a široké "e" niekde nad tým Doma by som mal byť od stredy a dúfam že nebude veľmi mokro lebo sa už neviem dočkať keď pôjdeme jazdiť do lesa Sparcus teraz bike len zašpiní, umyje, zašpiní, umyje ... no aspoň sa nenudí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A Domino a vlastne i Jaro: máte po chlebe, bo znam kdze byvace
Armstrong181 no Bodka nás prezradil
Inak, cez veľkonočné sviatky keď budeme (študenti) dlhšie doma by sme mohli niečo spolu podniknúť na zahájenie sezóny hmm? Keď bude dobré počasie samozrejme
... idzem vyšudric cirigeľ
dnes:krasny brod ok teplo len co som vyslapal kopec na druhej strane ma ovalil studeny vetrik
Pozeram, že Domaša plná vody, karavány plaváju