Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
ver mi ze nebude taky dobry zlodej cely den nic ineho nerobi iba trenuje ako co a odkial udrbat , pokial si to chytal na to drevo nula bodov , ibazeby mal niekto vedla (sused) v pivnici nieco cennejie potom by isli po lahsej koristi , resp si to aspon zakry nech tam nevidia .....
20.3. sme odjeli na Slovensko – Šturovo. zůčastnili se CK MTB Maraton Hlinsko s SKP Duha Lanškroun cca 18 lidí – 5. dospělých a 13 děcek. v sobotu při nástupu na raní rozcvičku sme náhodou zjistili že 15. kol je fuč… v 7:00 sme volali policii. Následovalo celé dopoledne sepisování kol, podepisování protokolů, procházení kamer… poštěstilo se a všechny pachatele ( 14,16,17 let) našli a kola v hodnotě 650 000Kč vrátili.
tak zkončilo naše soustředění, totálním znechucením a nadšení ze skoro vyvedeného soustředění.
bolo by namieste keby tu niekto dal konkretne vyrobky zabezpečenia bicykla. napr. teraz som videl v kauflande predávali zamok na bicykel s tyčou 12 mm hrubou taky hák.
ale že vraj sa aj to dá. ako ? no jednoducho zmrazíte tekutým dusikom to schladíte a bum kladivom praskne. ale neskušal som to. možno už vyvinuli lepší materiál z oceli..
v každom prípade by to chcelo vyskušať. tekutý dusík sadá zohnať v spray.
bolo by namieste keby tu niekto dal konkretne vyrobky zabezpečenia bicykla. napr. teraz som videl v kauflande predávali zamok na bicykel s tyčou 12 mm hrubou taky hák.
ale že vraj sa aj to dá. ako ? no jednoducho zmrazíte tekutým dusikom to schladíte a bum kladivom praskne. ale neskušal som to. možno už vyvinuli lepší materiál z oceli..
-ale kto ti bude myslis ze behat s pikslou tekuteho dusika len tak po vonku? Ja sa dost spolieham na kamery, napr ked idem do nejakeho nakupneho centra, tak si beriem iba jeden taky dost o nicom zamok, ale bajk dam ku vchodu kde su kamery a nikto si nic nedovoli..
Ja sa dost spolieham na kamery, napr ked idem do nejakeho nakupneho centra, tak si beriem iba jeden taky dost o nicom zamok, ale bajk dam ku vchodu kde su kamery a nikto si nic nedovoli..[/quote]
tak to sa radsej nespoliehaj ,ked ti ho udrbu, tak ak sa aj pozrie do kamery tak ten obraz je dost biedny na identyfikaciu zlodeja ak maš rad svoj bike tak to nerob lebo raz
-ale kto ti bude myslis ze behat s pikslou tekuteho dusika len tak po vonku? Ja sa dost spolieham na kamery, napr ked idem do nejakeho nakupneho centra, tak si beriem iba jeden taky dost o nicom zamok, ale bajk dam ku vchodu kde su kamery a nikto si nic nedovoli..
ak tvoj bike nebude mať vyšiu hodnotu ako 7.000 sk policia to nebude ani vyšetrovať.
avsak biky clenov fora by s touto hranicou problem mat nemali
mne už raz ukradli bicykel. v košiciach spred &kauflandu. ale mal som tam zámok za 50 sk, tak to robili tak, že vložili ocel. tyč medzi retaz a točili z nou až kým nepraskla. to mi povedali na policii.
doporučujem aby ste si nejakym sposobom označili bicykel. napr. vyrazili nejaku ident. značku, napr inicialky svojho mena. takto aj v prípade že sa nájde len časť rozobrateho bicykla je možne
ho identifikovať.
podla mna je riesenim pouzit na uzamknutie bicykla dva rozne typy zamkov naraz.napr. Učko spolu s nejakym hrubsim lankovym.
Alebo nieco na tento sposob: http://www.masterlock.sk/13-puta-street-cuffs
podla mna je riesenim pouzit na uzamknutie bicykla dva rozne typy zamkov naraz.napr. Učko spolu s nejakym hrubsim lankovym.
nie je riesenie kupovat zamky-na prvom som mal tri rozneho druhu aj tak som on prisiel.ja mam tri stroje,horsky na balkone a dve ziletky v obyvaku.ked idem na svih a minien vsetku stravu tak bike ide somnou.billa,tesco vsetci pozeraju ale neni taky zamok co by ochranil mojho krasavca!!!
Zamknem bike veééľmi spolahlivo, ukradnú mi sedlovku kolesá a ak si pribalia imbus 5 a 4mm, tak môžu mať aj vidlu, tlmič a ak budú šikovnejší ostane mi tam prakticky len rám a to bez nejakej námahy.
Samozrejme, kto by toto robil u bikov 100-200 €. Ja osobne vidím ako jedinú istotu (aj to nemusí byť vždy isté) bike mať vždy na očiach, nikdy by som ho nenechal napr. pred obchodom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
20.3. sme odjeli na Slovensko – Šturovo. zůčastnili se CK MTB Maraton Hlinsko s SKP Duha Lanškroun cca 18 lidí – 5. dospělých a 13 děcek. v sobotu při nástupu na raní rozcvičku sme náhodou zjistili že 15. kol je fuč… v 7:00 sme volali policii. Následovalo celé dopoledne sepisování kol, podepisování protokolů, procházení kamer… poštěstilo se a všechny pachatele ( 14,16,17 let) našli a kola v hodnotě 650 000Kč vrátili.
tak zkončilo naše soustředění, totálním znechucením a nadšení ze skoro vyvedeného soustředění.
teda mas..nosit vzdy vo vrecku dvoch vyholenych SBSkarov co ku nemu postavis
toto už je väčší kaliber...kam asi tak mali z Viedne namierené...
tak to sa radsej nespoliehaj ,ked ti ho udrbu, tak ak sa aj pozrie do kamery tak ten obraz je dost biedny na identyfikaciu zlodeja ak maš rad svoj bike tak to nerob lebo raz
ak tvoj bike nebude mať vyšiu hodnotu ako 7.000 sk policia to nebude ani vyšetrovať.
mne už raz ukradli bicykel. v košiciach spred &kauflandu. ale mal som tam zámok za 50 sk, tak to robili tak, že vložili ocel. tyč medzi retaz a točili z nou až kým nepraskla. to mi povedali na policii.
doporučujem aby ste si nejakym sposobom označili bicykel. napr. vyrazili nejaku ident. značku, napr inicialky svojho mena. takto aj v prípade že sa nájde len časť rozobrateho bicykla je možne
ho identifikovať.
nie je riesenie kupovat zamky-na prvom som mal tri rozneho druhu aj tak som on prisiel.ja mam tri stroje,horsky na balkone a dve ziletky v obyvaku.ked idem na svih a minien vsetku stravu tak bike ide somnou.billa,tesco vsetci pozeraju ale neni taky zamok co by ochranil mojho krasavca!!!
Samozrejme, kto by toto robil u bikov 100-200 €. Ja osobne vidím ako jedinú istotu (aj to nemusí byť vždy isté) bike mať vždy na očiach, nikdy by som ho nenechal napr. pred obchodom.