ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39

a martinov sen, to bude to miesto, kde vybudujeme northshore lunapark...
Vsak ma tam uz nemusia vydiet vobec....
Ak to robi niekomu dobre, ja s tym probem nemam....
edit: dnesni manazari by dokazali z tych tvojich poctivych spravit asi 10 hrabli
skus to hodit do nejakej mapky, napr. do tejto: http://lvu.nlcsk.org/LC/Default.aspx
Napis, kde presne vychadza na trasu Green bike Tour, pojdem sa tam pozriet... ak boh da...
faka, nez mi to odoslalo (lag jak svina) tak sa Laci vyjadril...
Zmenu vedenia singletracku vybavim, nie je problem, len by som to rad najprv videl, najlepsie na nejakom spolocnom vyjazde a SPOLU by sme sa dohodli, ci pouzijeme novu veziu, alebo tu vyfaborkovanu, ci obe...
laco: chodnik pretina asfaltku na Maly Slavin presne podla mapky, tj. cca tych 25-30 metrov pred trojuholnikom (teraz ma napadlo, ze ano, je tam jedna hustina, kde vlieza zas do lesa) , ide skrz les a vychadza hned za pomnikom na Malom Slavine. Potom ides kusok po zvaznici a zatocis na luku a prejdes cez ten hrb (alebo poza hrb), tam je ta cesticka zjazdna, kedze sa to jazdi neustale .. obides cely kopec nalavo a dojdes vlastne na zvaznicu kde dolava ides na zltu, a doprava takym singlikom (to poznas, minule sme tade sli) az k brodu a tam vyjdes na zvaznicu, ktora ide popri Vydrici. Skusim to cele zaznacit na tej mapke a poslem.
Co poviete na piatok (je sviatok), dame spolocny vyjazd s obhliadkou singlu?
Tak priblizne som to zakreslil .. modra je dojazd singla do Uhlianky ( to co sme boli vcera), cervena pokracovanie Cerovej drahy, oranzova je chodnik nad Vydricou po lavej strane.
Tak dame stretko niekedy okolo 10-11.00 pri 2. kamenolome? Otazka je, ci to nespojit s brigadou...
Ta Lubova ide zda sa po vrstevniciach, iba 2 miesta su kopcoidne..