ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Ved taketo tabulky maju aj na Rohatke, preco nie aj tu
Preco by nepreslo ? ak to moze byt na Rohatke, tak kludne i na singletracku. Ale asi by bolo to najprv prekonzultovat na mestskych lesoch...
Myslim, ze staci Ccko a upozornenie. Pesiaci mi nevadia, ak ich nie je prilis a nie su drzi
edit. laci : jak ze zbierat?? sak ti budu prekazkova trat- prirodne vlny akorat pre fuly
ono by bolo vhodné sa vzájomne na trailoch rešpektovať. ale je jasné, že niekedy je to ťažké...
každopádne podobné značenie na začiatku/konci trailu ako na tejto fotke by neuškodilo
super, len je otazka, kolko by to v nasich podmienkach tam vydrzalo...
A casom mozu byt problemy aj medzi cyklistami, pokial pojdu oproti sebe a nebude davat ani jeden pozor. To by sme tam potom mali dat jednosmerku ?
Podla mna je lepsia tolerancia.
Ja osobne by som zatiaľ nechal pri každom vjazde na singel výraznú C značku. A ak by to nestačilo, tak po roku tam dať aj iné upozornenie, alebo zákaz. Najhoršie, že v prípade zrážky si to aj tak najviac odnesie biker.
Edit: Kua, šak vy píšete každú minútu !
Edit1: ďalší
Takze v piatok o 10.00 pri druhom kamenolome: zatial lto, mart_in, laci, fluider, ja +.....snad este niekto pride a mozme potiahnut
A kam by si ju chcel umiestnit ?
Nova cyklo mapa bude na Kacine, a pri Druhom kamenolome...