Pekný, trošku mi vadí tá modrá omotávka.
Na tákú peknú kapsičku by si tam potreboval takú malilinkú vzperku nie?
No, vzperu ani nepotrebujem . Je to system Klickfix . Da sa to odopať stlačením toho červeného gombíka . Ma to plastove vzpery vystuzene slkenymi vlaknami . Ma to par gramov a da sa to este zvacsit na 2,5 litra . Bohuzial predavaju to az v Prahe
Pláštenku, návleky a BeBe dám aj do dresu. V hentej kapsičke môžeš aspoň nosiť mechanika
Tak gratulujem Ked si toho napcham vela do dresu, potia sa mi krize a potom ma bolia .
Takze preto som si kupil kapsicku. Tento sikovny pomocnicek vazi cca 240 gramov. Ma to titanovu objimku aj srob . Ked si davame pri velkej etape pauzu v Beckovskej krcme, vytiahnem z toho suche tricko a az vtedy mi to kamaradi zacnu zavidiet. Nikomu to nenutim, dal som to tam ako inspiraciu pre tych, ktori maju radi so sebou par drobnosti a nechcu mat plne vrecka
veľký oblúk na baranoch
alebo sa mi to zdá iné keď mám tie plytšie ergá
Barany su od Pellsu, ale tie iste sa daju kupit aj pod znackou Token Ono je to asi jedno. Fsetko vyrabaju deti v cine a na Taiwane . Vratane Pinarella a podobnych snobskych znaciek . Obluky drzim zospodu malokedy, vacsinou klasicky za dualy
Mam ich omotane skoro az k predstavcu, lebo inak sa smykaju jak svina! Ale Tazky frajeri, co si kupia monokok Cinelli s motivom Spidermana si ich omotaju 5 cm nad dualy
Ked niekto robi 8 km denne, nemusi menit uchop. Ja mam bicykel na jazdenie, takze vyuzivam fsetky moznosti uchytu
zbytočný luxus taký predstavec
to je dobré pre špurtérov
nevedel som že aj Kavendiš vozí komín
Ale ja mam pod tou omotavkou karbony . Uz ma nebavilo to trnutie ruk pri dlhych trasach. Predstavec od Cavendisha sa mi vobec nepaci
Spidermany som si fotil na veltrhu v Brne, cele som ich poslintal Ale moje barany a prestavec maju o cca 80 gramov menej a lepsiu moznost nastavenia
hlinikove barany su lepsie ako karbonove , su sice tahsie ale po vacsom pade sa daju este pouzit , carbon automaticky praska (moja skusenost )Inac pekny bike ked da tie modre plaste bude uplne v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mám na ňom nejakych 80 km
No, vzperu ani nepotrebujem
Tak gratulujem
Takze preto som si kupil kapsicku. Tento sikovny pomocnicek vazi cca 240 gramov. Ma to titanovu objimku aj srob
Budu modre Pro3 Race
Barany su od Pellsu, ale tie iste sa daju kupit aj pod znackou Token
Mam ich omotane skoro az k predstavcu, lebo inak sa smykaju jak svina! Ale Tazky frajeri, co si kupia monokok Cinelli
Ked niekto robi 8 km denne, nemusi menit uchop. Ja mam bicykel na jazdenie, takze vyuzivam fsetky moznosti uchytu
ja mám nioečo takéto
http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=9258;group=23;page=1;pid=31;menuid1=4;menuid2=133;mid=155;pgc=0
resp. to vidno na fotke na predchadzajúcej strane
nie sú také hlboké, mal som možnosť si vybrať medzi týmito mojimi plytšími a Tvojimi hlbokými, tieto mi vyhovujú viacej, nedržím sa za dualy ale spustím sa aj dolu, pretože to nie je také hlboké omotávku mám podobne ako ty omotané aj pre horný úchop
poznám tie spidermany
zbytočný luxus taký predstavec to je dobré pre špurtérov
to je dobré pre špurtérov
Ale ja mam pod tou omotavkou karbony
Spidermany som si fotil na veltrhu v Brne, cele som ich poslintal
Pozri : http://www.testudo-sport.cz/rixen-kaul
je tam toho viac