No koniec koncov biblia predpoklada armageddon v tom zmysle , ze predzvest konca sveta ma byt zakazanie katolickej a vsetkych ostatnych cirkvi. No mozno ten status uz nieje ani tka daleko ako sa zda ked vyplavalo an povrch to vsetko svinstvo. Cim dalej viac sa ludia buria ani papez uz neni autorita.
13.04.2010 - 15:29:54
00
Mňa vždy pobaví predstava že niekto sa ták kvalitne modlí až sa premodli ku kariére.
13.04.2010 - 15:31:30
00
sak moze ordinovat aj z klietky či?
13.04.2010 - 16:13:55
00
No koniec koncov biblia predpoklada armageddon v tom zmysle , ze predzvest konca sveta ma byt zakazanie katolickej a vsetkych ostatnych cirkvi. No mozno ten status uz nieje ani tka daleko ako sa zda ked vyplavalo an povrch to vsetko svinstvo. Cim dalej viac sa ludia buria ani papez uz neni autorita.


Ano, dobre si to vystihol s tou Bibliou...konkretne ako pise Rohacek (inak armagedon je zludovele slovo, presnejsie je zhromazdenie vojska k boju na mieste HarMageddon - podla bojiska na mieste tusim dnesnej Palestiny, neviem teraz presne ako sa pise, a vyznam slova), Zj. sv. Jana, kap. 17 (http://www.krestan.sk/bible/8/rev/17)

1 A prišiel jeden zo siedmich anjelov, ktorí to mali tých sedem čiaš, a prehovoril so mnou a riekol mi: Poď, ukážem ti odsúdenie tej veľkej smilnice, ktorá sedí na mnohých vodách,
2 s ktorou smilnili kráľovia zeme, a spili sa vínom jej smilstva obyvatelia zeme.
3 A zaniesol ma v duchu na púšť. A videl som ženu, ktorá sedela na šarlátovej šelme, ktorá bola plná rúhavých mien a mala sedem hláv a desať rohov.
4 A žena bola odiata purpurom a šarlátom a bola pokrytá zlatom a ozdobená drahým kamením a perlami a vo svojej ruke mala zlatý pohár, plný ohavností a nečistoty svojho smilstva,
5 a na svojom čele mala napísané meno: Tajomstvo, Veľký Babylon, Mater smilníc a ohavností zeme.
6 A videl som ženu, že bola opilá krvi svätých a krvi svedkov Ježišových. A keď som ju videl, náramne som sa divil.
7 A anjel mi povedal: Prečo sa divíš? Ja ti poviem tajomstvo ženy aj šelmy, ktorá ju nesie a ktorá má sedem hláv a desať rohov.
8 Šelma, ktorú si videl, bola a nie je a má vyjsť z priepasti a ísť do zatratenia. A budú sa diviť obyvatelia zeme, ktorých mená nie sú zapísané v knihe života od založenia sveta, keď budú vidieť šelmu, že bola a nie je, a keď zase tu bude.
9 Tu je zmysel, ktorý má múdrosť: Sedem hláv je sedem vrchov, na ktorých sedí žena.
10 A je sedem kráľov. Päť ich padlo, a jeden je, ten druhý ešte neprišiel. A keď prijde, musí trochu potrvať.
11 A šelma, ktorá bola a nie je, aj ona sama je ôsmym, a je z tých siedmich a ide do zatratenia.
12 A desať rohov, ktoré si videl, je desať kráľov, ktorí ešte nedostali kráľovstva, ale moc ako kráľovia dostanú jednej hodiny spolu so šelmou.
13 Tí majú jednu myseľ a svoju moc a svoje právo dajú šelme.
14 Tí budú bojovať s Baránkom, a Baránok zvíťazí nad nimi, pretože je Pánom pánov a Kráľom kráľov, aj tí, ktorí sú s ním, povolaní, vyvolení a verní.
15 A povedal mi: Vody, ktoré si videl, kde sedí smilnica, sú ľudia, zástupy, národy a jazyky.
16 A desať rohov, ktoré si videl, i šelma, tí budú nenávidieť smilnicu a spustošia ju a obnažia a budú jesť jej mäsá a ju spália ohňom.
17 Lebo to Bôh dal do ich srdca, aby vykonali jeho úmysel a aby prišli na jednu mienku a dali svoje kráľovstvo šelme, dokiaľ by sa nevykonaly slová Božie.
18 A žena, ktorú si videl, je to veľké mesto, ktoré má kráľovstvo nad kráľmi zeme.

Zakazovanie manzelstva (pricom ktorysi apostol v Novom Zakone jasne pise o tom, ze pridu rozvracaci, ktori toto budu presadzovat - ako pravy dovod sa javi to, ze ak nemaju deti, nemoze nikto dedit, a majetok zostane v cirkvi), odporne praktiky celu dobu existencie (pedofilia, upalovanie kacirov, zakazovanie citania Biblie, pozadovanie desiatkov, hromadenie mnozstva majetkov), miesanie sa do politiky, atd. Vobec by som sa nedivil, kebyze Vatikanska banka je obrovska pracka spinavych penazi. Ale to je len Katolicka cirkev, jedna z mnohych .. No, uvidime...
13.04.2010 - 16:29:54
00
Ževraj pedofília nesúvisí s celibátom, ale s homosexualitou

Čítajte viac: http://blog.sme.sk/diskusie/1664082/2/12791598/Zevraj-pedofilia-nesuvisi-s-celibatom-ale-s-homosexualitou.html#12791598#ixzz0l6QaRujm
14.04.2010 - 12:02:38
00
To si tiez vcelku myslim, ale homosexualita obvykle byva vyssia tam, kde z nejakeho dovodu chybaju zeny (vezenie?), ale .. tazko povedat, neviem, len domnienky (ako aj samotny vyskum homosexuality, z ktorej tak radi vsetci vychadzaju .. ze 4% .. studia, ktora to uvadzala mala respondentov z urcitej socialnej oblasti, nie nahodne prieskum). Jak to tam maju .. kazdopadne je to hnus.
14.04.2010 - 12:13:05
00
Krasna teoria lto ("homosexualita obvykle byva vyssia tam, kde z nejakeho dovodu chybaju zeny"). To treba uchovat pre dalsie generacie. :) Mal by si svoju studiu vyskytu resp. vzniku homosexuality zverejnit v nejakom odbornom lekarskom casopise. Pomozem Ti rovno aj so sformulovanim tej teorie, ale prosim neuvadzaj ma potom ako spolupracovnika (mam totiz trochu iny nazor na problematiku vyskytu/vzniku homosexuality). :)

Cize:
1. nedostatok zien resp. ziadna dostupnost zien > je celkom pravdepodobne, ze sa stanes homosexualom
2. spachas trestny cin a zavru Ta do väznice bez zien > bod 1
3. ak vyrastas bez zien vo svojom okoli, vychoval Ta otec, isiel si na vojensku akademiu a zacal si sluzit na ponorke plnej muzov > bod 1
...
999. z uvedeneho vyplyva, ze velke mnozstvo muzov (a vsetko vyssieuvedene samozrejme plati aj pre zeny) je orientovanych homosexualne, len na to väcsina v zivote nepride, lebo v ich okoli sa nachadza aj opacne pohlavie...

Naozaj krasna teoria, gratulujem. :)

P.S. Aspon som si zaspominal na Porac - tam boli tiez sami homosexuali a ako nam bolo dobre. :rofl:
16.04.2010 - 01:13:17
00
to si zas potlačil do extrému..
ono v tých homogénnych prostrediach to asi ani neni o homosexualite ako skor o uspokojovaní fyzických potrieb.. a keď nikto/nič iný neni po ruke
16.04.2010 - 10:28:32
00
po ruke je vždy ruka :muscle:
16.04.2010 - 13:48:43
00
CrObs, jasne ze som to prehnal. :) Väzenie nema nic s vyssim vyskytom homosexualov (aspon neviem o tom, ze existuje statistika, ktora by to potvrdzovala) a tiez zastavam nazor, ze je to sposob uzpokojenia fyzickych potrieb niektorych zvratenych uchylov, ktori osukaju hoci aj vyfuk od auta - tym je jedno kam ho strcia a nema to nic s homosexualitou. Prave preto som to prehnal (aby som poukazal na to, ako to malo byt sformulovane a ze väzenie=viac homosexualov je blbost).

konnky: :clap: :)
16.04.2010 - 15:20:53
00
keyboard_arrow_up