posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 13. 7. 2021 o 18:54
posledný komentár: 12. 9. 2020 o 6:32
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 13. 7. 2021 o 18:54
posledný komentár: 12. 9. 2020 o 6:32
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
Cas mam horsi ako minuly rok, ale nevadi. Bola vacsia zabava.
uvidím čo sa objaví za dalšie prúsery pri servise.. čo ma dnes rovno jemne nasralo bolo že sa mi po prvej občerstvovačke od zasranej reťaze začala namotávať reťaz na malom prevodníku, asi po 5 raze mi to urvalo kovovú krytku na zadnej stavbe a odrbala reťaz slušne lak pri poslednom namotaní.. takže pak od polky už len na 2 prevodníkoch radšej.. (ale zistil som že ono sa fakt dá v pohode jazdiť na 2 pílach, len to chce mať trochu najazdené)
aj tak nelutujem, a šiel by som znova
Super organizácia - pochvala. (ide to aj bez štvorkolok "stupava"
Klobúk dole pred všetkými čo ste sa dnes zúčastnili blátošľapu a splavovania.
a keď som už mala ten foťák..
Organizatorom pochvala okrem ineho...v tombolach sa volalo nielen podla cisla ale aj mena...clovek je uz unaveny a na meno pocuje hadam kazdy ;o))) aj ked som nic nevyhral
Co ma tesi je moje umiestnenie, na to ako sa mi zle dnes jazdilo je to fajn. Porazil som aj klubakov
Dnesne skody: brzdove platnicky zbrusene az na kov, cize komplet, zvysok zistim, ked to zajtra rozoberiem.
Pekny zavod, dobra organizacia...keby som vedel ake blato a voda bude, asi by som vahal....nebol to extrem, ale ...
Pochvala pre a.ndrejka, po o***** dat taky cas, klobuk dole
Missy, dakujem za fotky
inak tu az tak strasne blato nebolo..resp. dost malo na moje prekvapenie... neva..gratulujem vam vsetkym za zdolanie trate
sumár ... dve prerazené duše (zakaždým problém zhodiť plášť s pomocou montpák), luxusný tiger do bahna, vytrhnutý nipel (snáď až niekedy ku koncu) a po včerajšej oslave občasné mešuge v žalúdku.
ten 1y bol kruty, skoro som sa okupal a voda bola mrte studena...
organizatorom: