Musim pochvalit organizatorov, super zvadnuta akcia Natoze som vobec nechcel startovat do takychto podmienok ( kolegovia by si ma doberali cely rok, aj take bolo ze nebud "BABOVKA" pravda ?? celkovo spokojnost. CMS zacala kvalitne.
a.ndrejko, bohuzial ten "MTB" trialista ;o( spociatku som tomu neveril, keby som ho tam priamo nevidel...stale by som si myslel, ze je to niekto na MTB ;o)
ale aj tak je to vydarene tricko
mne nameralo 44.82km a asi 1120m prevysenia. ake mate hodnoty ostatni?
inak akcia sa mi velmi pacila, bolo to fakt super, lepsie som si svoj prvy maraton ani nevedel predstavit!
mne nameral tachometer nieco cez 30, ale je sranda, ze coho ??? aby som nemal frustrujuci pocit z trate a slabej kondicky, tak som si to upravoval nastavenim tachometru na mile (pred startom som dal reset strojceka ), namiesto km.
k veci: prepocet na km je nieco okolo 48km, co je aj realna dlzka trate.....
uaaa, teraz ked vidim kde som mohol byt keby nebolo tych dvoch defektov a zdlhaveho skladania plastov, ach ... v brode par miest za sogim, stale som vladal a mal chut predbiehat, ten briezok som len tak zo zaradenym prevodom vybehol ...haaa uz asi viem ako sa mam pripravovat na preteky.
Som velmi rad, ze sa vam pacilo a tiez som rad, ze sa naslo tolko odvazlivcov, co sa postavilo na start, aj ked neviem kolko by ich bolo, keby vedeli co ich caka
Kedze tento rocnik sme nerobili ziadnu zmenu trate, tak sme aspon "zabezpecili" zmenu povrchu trate
Ked vravite o tych tachometroch, tak jeden sa nasiel na druhej obcerstvovavke, ide o tachometer Specialized. Keby nieco, je u mna.
dakujem za fotogalerie, dam to dokopy a hodim linky na nasu stranku. neskor prihodim aj fotky, ktore sa dostali ku mne
je uz aj prvy report, ktory si mozte precitat na stranke cyklomanie.
privitam akykolvek konstruktivny navrh na zlepsenie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://vlad69.rajce.idnes.cz/MTB_SVJUR_2010/
ale aj tak je to vydarene tricko
mne nameralo 44.82km a asi 1120m prevysenia. ake mate hodnoty ostatni?
inak akcia sa mi velmi pacila, bolo to fakt super, lepsie som si svoj prvy maraton ani nevedel predstavit!
Palo
k veci: prepocet na km je nieco okolo 48km, co je aj realna dlzka trate.....
http://*****saweb.google.com/cyklon.bike/KaktusBikeSvatojurskyMTBMaraton2010#
44,43 km
nastúpané m: 1151
zostúpané m: 1163
http://*****saweb.google.com/cyklon.bike/KaktusBikeSvatojurskyMTBMaraton2010#
Tibike spravil super fotky!
Mne Polar nameral 43.8km, ascent 1070m, sedi to plusminus s propoziciami.
Kedze tento rocnik sme nerobili ziadnu zmenu trate, tak sme aspon "zabezpecili" zmenu povrchu trate
Ked vravite o tych tachometroch, tak jeden sa nasiel na druhej obcerstvovavke, ide o tachometer Specialized. Keby nieco, je u mna.
dakujem za fotogalerie, dam to dokopy a hodim linky na nasu stranku. neskor prihodim aj fotky, ktore sa dostali ku mne
je uz aj prvy report, ktory si mozte precitat na stranke cyklomanie.
privitam akykolvek konstruktivny navrh na zlepsenie
inak paráda, prežili sme a na drobca (13r) úžasný čas 3:18
Ďakujeme.